تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2001 از 4105 اولاول ... 1001150119011951199119971998199920002001200220032004200520112051210125013001 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,001 به 20,010 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    احتمال زیاد سوالم تکراریه ولی صفحات اخر رو خوندم پیدا نکردم
    من برا امریه با یک جا هماهنگ کردم اوکی داده طرف ولی هنوز دفترچه پست نکردم کسی مراحل رو گام به گام بگه که چیکار کنم؟ ممنون می شم.
    سلام
    شما مراحل رو هم از همونجایی که هماهنگ کردی بپرس. هر جایی ممکنه ضوابطش فرق کنه ولی در کل روال اینه: مدارک رو در پلیس +10 ثبت میکنن، برگه سبز رو میدن به اون ارگان

2. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه اتفاقا من راجع به همین مکان فعلیش خوندم، میگن نوسازه و امکانات کاملی داره
    از برج 4 رفته پرندک ظاهرا
    اگر افسریه بود که من یکی صفا میکردم دیگه با یه brt میرفتم میومدم
    از کجایی شما ؟
    من که اصفهانم/ ظاهرا همتون تهرانین مرخصی راحت میرین میان، من فک کنم یکم دردسر داشته باشم باتوجه به اینکه پرندک احتمالا ترمینال مسافربری قوی ای نداشته باشه و هی مجبور باشم بیام آرژانتین.

02 اصفهانی نبوووود؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از سر رجایی تا پادگان نفری 4500 تومنه

از سه راه تا سر رجایی هم نفری 750 تومن

برای برگشت از پادگان هم خطی ها تقریبن همین مبلغ ها رو میگیرن

از پادگان تا سه راه نفری 5000 تومن

و از پادگان تا سر آزادگان هم نفری 2000 تومن!

این آمار برا آبان ماه هستش

میگم با توجه به اینا من بخوام از پادگان بیام ترمینال آرژانین و برعکس چیکار باید بکنم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میگم با توجه به اینا من بخوام از پادگان بیام ترمینال آرژانین و برعکس چیکار باید بکنم؟؟
    یه تحقیق بکن ببین از اسلام شهر یا حرم تاکسی داره واسه پادگان یا نه؟چون در این صورت میتونی از مترو استفاده کنی و بیای ایستگاه مصلی و ترمینال آرژانتیتن و برعکس!
    در غیر این صورت اگه از ترمینال خاوران استفاده کنی راحت تره واست چون به سه را افسریه نزدیکه...
    این راهیه که به ذهن من میرسه.

6. این کاربر از simon89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دادا آزادگان و رجایی خودشون مترو دارن. من دقیقا نمیدونم تاکسیا کجا نگه میدارن که بخوام بهت بگم
    نقشه میدم خودت یه نگاهی بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by aghaghi; 05-02-2014 at 00:47.

8. این کاربر از aghaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دادا آزادگان و رجایی خودشون مترو دارن. من دقیقا نمیدونم تاکسیا کجا نگه میدارن که بخوام بهت بگم
    نقشه میدم خودت یه نگاهی بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درسته از آزادگان مترو داره..من فکر کردم اسلام شهر مترو داره ظاهرا پرت گفتم ولی انصافا فاصله ش خیلی زیاده کلی کرایه راه پیاده ایم..راستی این فجر و نصر چیه داستانش؟هر کی میدونه مارم در جریان بذاره؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اونایی که پادگانتون بد مسیره ...

شما تو پادگان که رفتی 3تا بچه محل یا اونایی که حداقل تا جایی که وسیله حمل و نقل عمومی باشه هم مسیر هستین رو پیدا کن ، از در پادگان در بست بگیرین دٌنگی حساب کنین برا برگشت هم یه جا قرار بزارین همینجوری برگردین.

ارزون تر از این درمیاد که بخوای خودت ماشین بگیری بری.

ما تو آموزشی موقع مرخصی ساعتی گرفتن 4تا میشدیم از پادگان تا شهر دربست میگرفتیم 5000 تومن ولی اگه تکی میخواستیم بریم باید حداقل 2000 خرج میکردیم تازه دربست هم نبود ، برگشت هم رو همین منوال...

11. 8 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی من از پادگان میام آزادگان ( همون مسیر 2000 تومنی ) از اونجا مترو میام مصلی پیاده میشم میرم ترمینال آرژانین؟؟

از ترمینال آرژانین هم مترو سوار میشم آزادگان پیاده میشم، از آزادگان هم تاکسی تا پادگان؟؟

(
    از سه راه تا سر رجایی هم نفری 750 تومن )

این " سه راه " چیه؟؟ کجاست؟؟

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

منظورت ارگان بکار گیرنده هست دیگه که زده فرماندهی کل سپاه و محل آموزشی هم زده آیت ا.......

ارگان بکار گیرنده درسته و اگه شما همینجوری بدون پذیرش هم بیافتی سپاه همینو مینویسه فقط تو نامه تقسیمات یگانت میزنه سپاه امنیت فلان آدرس

موهارو بزنی بهتره چون هم تو آمزشی برای دادن نامه ، کارت بهتر راه میافته هم موقع تقسیمات یگانی چون پیش خودشون میگن طرف سرباز خوبیه یزار کارشو راه بندازیم یا بندازیمش جای خوب.

یه چیز هم بگم که موقع تقسیم بیشتر رو ظاهر طرف قضاوت میکنن و جاشو تعیین میکنن.
    مثلا شما سربازای قرارگاه رو ببینی معمولا آدمای جالبی نیستن ولی مثلا سربازای نمایندگی آدمای مثبتی هستن که البته همیشه هم از رو چهره نمیشه تشخیص داد ولی اونی که نامه تقسیم رو میزنه از این طریق عمل میکنه یا بند پ
    آقا من شنیدم اگه تو آموزشی خودتو خوب نشون بدی یه وقت میزنه به سرشون همونجا نگهت میدارن واسه سربازی.
    کلا بیشتر شانسیه یا دست اوناس که کجا بندازنت؟ واسه تقسیمات یه بار پرسیدم تو یه پست ولی نتیجه ای نگرفتم.

دمت گرم واسه کمکت به بچه ها، حسابی حال میدی

14. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستان برای گرفتن پذیرش تو یه جای خاص کپی برگ سبز رو بدیم کافیه یا اصلش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •