سلام
شما مراحل رو هم از همونجایی که هماهنگ کردی بپرس. هر جایی ممکنه ضوابطش فرق کنه ولی در کل روال اینه: مدارک رو در پلیس +10 ثبت میکنن، برگه سبز رو میدن به اون ارگان
سلام
شما مراحل رو هم از همونجایی که هماهنگ کردی بپرس. هر جایی ممکنه ضوابطش فرق کنه ولی در کل روال اینه: مدارک رو در پلیس +10 ثبت میکنن، برگه سبز رو میدن به اون ارگان
من که اصفهانم/ ظاهرا همتون تهرانین مرخصی راحت میرین میان، من فک کنم یکم دردسر داشته باشم باتوجه به اینکه پرندک احتمالا ترمینال مسافربری قوی ای نداشته باشه و هی مجبور باشم بیام آرژانتین.
02 اصفهانی نبوووود؟؟؟![]()
میگم با توجه به اینا من بخوام از پادگان بیام ترمینال آرژانین و برعکس چیکار باید بکنم؟؟![]()
یه تحقیق بکن ببین از اسلام شهر یا حرم تاکسی داره واسه پادگان یا نه؟چون در این صورت میتونی از مترو استفاده کنی و بیای ایستگاه مصلی و ترمینال آرژانتیتن و برعکس!
در غیر این صورت اگه از ترمینال خاوران استفاده کنی راحت تره واست چون به سه را افسریه نزدیکه...
این راهیه که به ذهن من میرسه.
دادا آزادگان و رجایی خودشون مترو دارن. من دقیقا نمیدونم تاکسیا کجا نگه میدارن که بخوام بهت بگم
نقشه میدم خودت یه نگاهی بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aghaghi; 05-02-2014 at 00:47.
درسته از آزادگان مترو داره..من فکر کردم اسلام شهر مترو داره ظاهرا پرت گفتمولی انصافا فاصله ش خیلی زیاده کلی کرایه راه پیاده ایم..راستی این فجر و نصر چیه داستانش؟هر کی میدونه مارم در جریان بذاره؟
اونایی که پادگانتون بد مسیره ...
شما تو پادگان که رفتی 3تا بچه محل یا اونایی که حداقل تا جایی که وسیله حمل و نقل عمومی باشه هم مسیر هستین رو پیدا کن ، از در پادگان در بست بگیرین دٌنگی حساب کنین برا برگشت هم یه جا قرار بزارین همینجوری برگردین.
ارزون تر از این درمیاد که بخوای خودت ماشین بگیری بری.
ما تو آموزشی موقع مرخصی ساعتی گرفتن 4تا میشدیم از پادگان تا شهر دربست میگرفتیم 5000 تومن ولی اگه تکی میخواستیم بریم باید حداقل 2000 خرج میکردیم تازه دربست هم نبود ، برگشت هم رو همین منوال...
یعنی من از پادگان میام آزادگان ( همون مسیر 2000 تومنی ) از اونجا مترو میام مصلی پیاده میشم میرم ترمینال آرژانین؟؟
از ترمینال آرژانین هم مترو سوار میشم آزادگان پیاده میشم، از آزادگان هم تاکسی تا پادگان؟؟
(از سه راه تا سر رجایی هم نفری 750 تومن )
این " سه راه " چیه؟؟ کجاست؟؟
آقا من شنیدم اگه تو آموزشی خودتو خوب نشون بدی یه وقت میزنه به سرشون همونجا نگهت میدارن واسه سربازی.
کلا بیشتر شانسیه یا دست اوناس که کجا بندازنت؟ واسه تقسیمات یه بار پرسیدم تو یه پست ولی نتیجه ای نگرفتم.
دمت گرم واسه کمکت به بچه ها، حسابی حال میدی![]()
دوستان برای گرفتن پذیرش تو یه جای خاص کپی برگ سبز رو بدیم کافیه یا اصلش؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)