تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2001 از 4751 اولاول ... 1001150119011951199119971998199920002001200220032004200520112051210125013001 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,001 به 20,010 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

واقعا این همه ناراضی هستید چرا عوض نمیکنید سرویس هاتون رو دوستان

2. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی جائی نیست که بهش شکایت کنیم ؟؟؟
    آخه اینا دارند خلاف قرار داد که با ما دارند عمل میکنند و شب ها سرعت رو می دزدند ... دقیقا کلمه دزدی درسته

همه بیاید تو قسمت شکایات یه متن رو بنویسیم و ارسال کنیم و به همه دوستانمون هم بگیم اینو بفرستند ..

مثلا : دزدی فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست ... کم کردن بی دلیل سرعت دانلود در شب ها هم همین معنی رو میده ...

اگه موافقید تا همه اینو بفرستیم ... ؟؟ اگه جمله بهتری هم دارید بگید .. فقط زود
    دوست عزیز دو صفحه قبل رو بخون
    من رفتم تنظیم مقررات و شکایت کردم . از دوستان هم خواستم برن که ظارهاً دوست دارن حقشون رو بخورن . خوب وقتی شماها میشینید و فقط پول میدین بهشون میخواید درست بشه سرویسشون ؟
    تنها راهش شکایت به تنظیم مققرات هست . من که شکایت کردم . خود دانید

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

واقعا این همه ناراضی هستید چرا عوض نمیکنید سرویس هاتون رو دوستان
    چون تو مملکتی هستیم که باید بین بد و بدتر گزینه بد رو انتخاب کنیم .
    حداقل شاتل پشتیبانی 24 ساعته داره که تا مشکل پیدا کرد بری سرشون داد و بیداد کنی و یکم سبک بشی . نمیدونید شرکتایی که پشتیبانی ندارن چقدر آدم حرص میخوره که نمیتونه بهشون بد و بیرا بگه .
    شاتل دیگه منو به اسم کوچیک میشناسن تو پشتیبانی و حتی امور استانها

4. این کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چون تو مملکتی هستیم که باید بین بد و بدتر گزینه بد رو انتخاب کنیم .
    حداقل شاتل پشتیبانی 24 ساعته داره که تا مشکل پیدا کرد بری سرشون داد و بیداد کنی و یکم سبک بشی . نمیدونید شرکتایی که پشتیبانی ندارن چقدر آدم حرص میخوره که نمیتونه بهشون بد و بیرا بگه .
    شاتل دیگه منو به اسم کوچیک میشناسن تو پشتیبانی و حتی امور استانها
    اتفاقا همین پشتیبانی رو نداشت ، اعصاب ما راحت تر بود
    فقط بدرد تنظیم مودم میخورن!
    چند روز پیش گفتم که برای من از ساعت 6:55 تا 7:00 ترافیک اضافه میخوره ، اگه الان بذارم تا 7 ، توی 5 دقیقه حداقل 60 70 مگ دانلود میکنه که خیلیه
    رفتم به پشتیبانیشون توی چت گفتم ، بعدا زنگ زدن و ... ، تا آخرش بهم گفتن کلا همینطوریه و کاریش نمیشه کرد
    پشتیبانی که نتونه این مشکلو که صد در صد مربوط به خودشونه رو حل کنه ، به درد لای جرز هم نمیخوره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[QUOTE=farzad_sh_2020;4965670]دوست عزیز دو صفحه قبل رو بخون
    من رفتم تنظیم مقررات و شکایت کردم . از دوستان هم خواستم برن که ظارهاً دوست دارن حقشون رو بخورن . خوب وقتی شماها میشینید و فقط پول میدین بهشون میخواید درست بشه سرویسشون ؟
    تنها راهش شکایت به تنظیم مققرات هست . من که شکایت کردم . خود دانید

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

اخه دادا قبول کن یه سری واسه شاغل بودن یه سری هم از روی بی حس و حالی حوصله رفتن و شکایت کردن رو ندارن اما فکر نمیکنم کسی پدا بشه که از پشت پی سی هم 4خط نوشتن سختش باشه . منم با این که یه چیری بنویسیم و همه سند کنیم موافقم

تا نظر بروبچ چی باشه

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شكايت هم هيچ تاثيري نداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

20000 تا شکایت
    لطفن پاک کنید همش رو

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

20000 تا شکایت
    لطفن پاک کنید همش رو
    چرا 20000تا این همه عدد هستش

-/\-/\-/\-/\-/\-/\-/\-/\

پس چون کسی در مورد 2 پست قبلیم چیزی نگفت یعنی کسی که آرت1 تهران باشه و از سرعت شبش ناراضی باشه وجود نداره واکثرا راضی هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چرا 20000تا این همه عدد هستش

-/\-/\-/\-/\-/\-/\-/\-/\

پس چون کسی در مورد 2 پست قبلیم چیزی نگفت یعنی کسی که آرت1 تهران باشه و از سرعت شبش ناراضی باشه وجود نداره واکثرا راضی هستن

من شبها دانلود ندارم.ولی امروز 5 شنبه که رایگانه سرعت همون 1 مگ هست. پس میشه نتیجه گرفت شبها هم افت نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دو تا سوال داشتم اگه لطف کنین جواب بدین واقعا ممنون می شم . خیلی سرچ کردم به جواب نرسیدم .
    اول اینکه من eco 512 دارم . سرعت دانلودم روی 60 ه . مودمم هم همون مودم zyxel شاتل هست . نمی شه یه کاری کرد که سرعت دانلود بالا بره ؟ مثلا با دستکاری مودم . چون از چند نفر شنیدم سرعت دانلودشون در حدود 120 یا بیشتره که همین eco 512 رو دارن ولی مودمشون مودم شاتل نیست . امکان داره بخاطر این باشه که مودم خود شاتل رو دارم ، شاتل یه کاری کرده باشه سرعت همون پایین بمونه ولی با مودمای دیگه سرعت بالا تر باشه؟

دوم هم اینکه من اگه بخوام art 128 بگیرم سرعتم همون 60 میمونه ؟ یعنی کم نمی شه ؟ چون adsl ام روی 512 بسته شده .
    خیلی ممنون می شم اگه هرکدوم از سوالا رو جوابشونو می دونید بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دو تا سوال داشتم اگه لطف کنین جواب بدین واقعا ممنون می شم . خیلی سرچ کردم به جواب نرسیدم .
    اول اینکه من eco 512 دارم . سرعت دانلودم روی 60 ه . مودمم هم همون مودم zyxel شاتل هست . نمی شه یه کاری کرد که سرعت دانلود بالا بره ؟ مثلا با دستکاری مودم . چون از چند نفر شنیدم سرعت دانلودشون در حدود 120 یا بیشتره که همین eco 512 رو دارن ولی مودمشون مودم شاتل نیست . امکان داره بخاطر این باشه که مودم خود شاتل رو دارم ، شاتل یه کاری کرده باشه سرعت همون پایین بمونه ولی با مودمای دیگه سرعت بالا تر باشه؟

دوم هم اینکه من اگه بخوام art 128 بگیرم سرعتم همون 60 میمونه ؟ یعنی کم نمی شه ؟ چون adsl ام روی 512 بسته شده .
    خیلی ممنون می شم اگه هرکدوم از سوالا رو جوابشونو می دونید بگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •