پس من چجوری روی 6 مگم ؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس من چجوری روی 6 مگم ؟![]()
سن کلا ایستیثنا سان ! ازووی بقینن مقایسه اله مهشاید ده مخابیراتینان خالا اوغلیسان
![]()
ادیییییییییییییییییت![]()
Last edited by fanoostalaei; 17-07-2014 at 03:25.
دوستان چیکار میتونم بکنم که وب سایت ایسام کلا با هیچ یک از مرور گرهای من باز نشه ، آیا تو آنتی ویروس ناد 32 گزیمه ای برای بلک کردن یک وب سایت هست ؟؟
ویرایش :
در رابطه با ناد 32 حل کردم که اینچوری می نویسه از طرف ناد اجازه دسنرسی داده نمیشه ، آیا راه دیگری هست که کلا نره و چیزی هم ننویسه ؟؟؟
Last edited by v-abbasi; 14-07-2014 at 21:39.
نمی دونم مشکل از کجاست. حتی مال دوستمم که 128 طلایی ماکس داره، اونم بردن رو 6 مگ.
inceptro عزیز هم گفتن که باید به سرویس جدید ماکس یعنی جیمبو ربط داشته باشه که خیلی هم منطقی به نظر میاد. هر چند که ادعاشون مبنی بر اینکه برای سرویس های جیمبو از نظر سرعت هیچ محدودیتی نخواهد بود و فقط بستگی به کیفیت خط تلفن خواهد داشت، هم کشک از آب در اومد چرا که مال همه رو نهایتا رو 6 مگ بستن و نه بیشتر و عنوان اون مطلب هم یه بلوف دیگه از ماکس هستش.
احتمالا به نوبت برای همه اجرایی خواهد شد. چرا که واسه اون یکی دوستمم که وی آی پی داره و هم مرکزیم هم هنوز اجرا نشده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاش نمیگفتی و تک خوری میکردی، چون الان اخلاقا در قبال ما مسیولی و باید زکات علمت رو بدی و ما نیز مشت محکمی بر دهان مخابرات بزنیم (پ.خ)![]()
فعلا به یه تناقض بدی رسیدم !! که تا حالا ندیده بودم !!(برای همین فعلا قابل پخش نیس !! هر وقت از تست نهایی من سربلند بیرون اومد اون موقع علنی میشه
)( فقط اینم بگم که روی رایتل هم جواب میده و سرعت رو از 30 میبره روی 65-70
)
بدجوری سر 2 راهی موندمدر ضمن برای استفاده از این باگ باید سر کیسه رو شل کرد
![]()
Last edited by fanoostalaei; 15-07-2014 at 03:30.
برا رایتلو پی ام بده یه تستی کنیم
برو از رمضان کریم بترس
برا زکات که کیسه شل نمیکنن، تبریزی بازی!![]()
با اینکه دان استریمم روی 9999 بسته شده ولی روزها سرعت متوسط دانلودم تقریباً روی 450 هست ولی شبانه رو خیلی کاهش دادن. خدا لعنتشون کنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)