دوستان لطفا اگر کسی اینجا مشکل منو داره راهنماییم کنه دارم دیوونه میشم
من 2 ساله که کاربر اندیشه بودم 256 نامحدود ، اوایل خوب بود دریافت رو 512 بسته شده بود و ارسال هم بین 256 تا 512
تا 1 سال پیش که مخابرات هدیه افزایشی رو برداشت و ما هم به همون 32/32 KB لیمیت کردن ، البته به گفته اندیشه یوزرای خودشون هنوز مثل قدیم کار میکنن
الان 20/25 روزه ما رو هم منتقل کردن رو مخابرات و دوباره به سرعت های قدیم برگشتیم
من چندین و چند بار با 2020 تماس گرفتم و گفتن تا هر موقع بخوایید میتونید این سرویس 256 با ضریب 1 به 4 رو تمدید کنید تا زمانی که تغییر حساب بدید دیگه مجبورید از سرویس های مخابراتی استفاده کنید
تا دیشب که زمان تمدیدم بوده سر ساعت 12 نت قع شد و وقتی رفتم تو صفحه پرداخت دیدم فقط تغییر حساب رو میاره و دیگه خبری از تمدید حصاب فعلی که تا چند دقیقه قبلش بوده نیست ، حتی واسه 1 سال هم میشد همونو تمدید کرد
چند بار با 2020 تماس گرفتم ، هر بار یه جواب شنیدم ولی مجموع گفتن که چون بار اوله باید بری مخابرات تا فعال شه بعد دیگه راحت میشی
اینم از عجایب ایرانه !!! شرکت اینترنتی که برای درخواست باید حضوری بری تا کار انجام بدن
2020 که زنگ زدم طرف 3 روز واسم اضافه کرد ، امروز رفتم مخابرات گفتن نمیشه ، میگم بابا تا دیروز بود تو پنل ، تمام دوستام هم تمددی کردن
گفتن چون اندیشه نامحدود زیاد داشته واسه همین 128/256 نامحدود با ضریب 1 به 8 گذاشتیم که در واقع همون سرعت های اسمی 16 و 32 KB در بهترین حالت هستن ، قیمتشونم نصف
الانم باز زنگ زدم 2 روز دیگه اضافه کرد گفتن تا شنبه صبر کن شاید خبری شد و اضافه شد
کسی این مشکل رو داشته
چرا وقتی همه تو پشتیبانی میگن همونو میتونید تمدید کنید بعد میرم مخابرات میگن نمیشه ؟ اینا از دفاتر مرکزی پشتیبانی بیشتر میدونن
من کد 7 مرکز محبی هستم
بچه ها کسی مشکلی داشته اینطوری ؟ و اونایی که نامحدود دارن سرعت های شما چطوره ؟ این نامحدود جدیدا رو کسی گرفته ؟ سرعت اونا چطوره ؟