واسه منم جالب همينه كه خودم هيچ درخواستي ندادم ولي امريه شدم
حالا فردا ميرم نظام وظيفه ببينم چه خبر هست
واسه منم جالب همينه كه خودم هيچ درخواستي ندادم ولي امريه شدم
حالا فردا ميرم نظام وظيفه ببينم چه خبر هست
اول باید یکی از دوستانی که قبلا امریه گرفته تایید کنه که براش توی برگه سفیدش توی پرانتز نوشته شده باشه "امریه دار"، چون شاید اصلا این امریه دار یه اصطلاح یا چیز دیگه ای باشه که ربطی به اون یکی امریه نداشته باشه. مثلا معنی این جمله هست که "اگه مردی بیا تا حالتو بگیریم"
-----------------------------------
ویرایش:
در مورد هوا هم که چند پست قبل پرسیدی من چند جا خوندم که بده. کلا کویری هست، روز داغ داغ، شب سرد سرد سرد، از این بدتر ظاهرا یه منطقه نمکی نزدیک اونجا هست که بادی که میاد باعث میشه یکم نمک هم با خودش بیاره و تنفسش کنی. به نظرم بپرس ببین اگه میشه یه ماسک ببر. البته شنیدما، شاید دروغ باشه.
Last edited by saurron; 04-02-2014 at 18:11.
مرسي دوست عزيز
من از نقشه ديدم كه يه منطقه نمكي نزديكياش هست
اقا یه سوال من سپاه امنیت پذیرش گرفتم!!!!!!
تو برگم ولی یگان خدمت خورده فرماندهی کل سپاه!!!!
محل خدمتم یعنی ستاد کله یا امنیت؟؟؟؟؟دوستام که قبلا امنیت بودن تو برگشون زده بوده محل خدمت سپاه امنیت!!!!
سوال دیگه ما که کفایتی داریم با4 بزنیم یا نمیخواد؟؟؟
آیت ا... خاتمی یزد نبود؟؟؟؟؟
دادا من با دوتا از هم دانشگاهیام افتادم اونجامن بچه گرگانم
با عرض سلام خدمت دوستان
احتمال زیاد سوالم تکراریه ولی صفحات اخر رو خوندم پیدا نکردم
من برا امریه با یک جا هماهنگ کردم اوکی داده طرف ولی هنوز دفترچه پست نکردم کسی مراحل رو گام به گام بگه که چیکار کنم؟ ممنون می شم.
منظورت ارگان بکار گیرنده هست دیگه که زده فرماندهی کل سپاه و محل آموزشی هم زده آیت ا.......
ارگان بکار گیرنده درسته و اگه شما همینجوری بدون پذیرش هم بیافتی سپاه همینو مینویسه فقط تو نامه تقسیمات یگانت میزنه سپاه امنیت فلان آدرس
موهارو بزنی بهتره چون هم تو آمزشی برای دادن نامه ، کارت بهتر راه میافته هم موقع تقسیمات یگانی چون پیش خودشون میگن طرف سرباز خوبیه یزار کارشو راه بندازیم یا بندازیمش جای خوب.
یه چیز هم بگم که موقع تقسیم بیشتر رو ظاهر طرف قضاوت میکنن و جاشو تعیین میکنن.
مثلا شما سربازای قرارگاه رو ببینی معمولا آدمای جالبی نیستن ولی مثلا سربازای نمایندگی آدمای مثبتی هستن که البته همیشه هم از رو چهره نمیشه تشخیص داد ولی اونی که نامه تقسیم رو میزنه از این طریق عمل میکنه یا بند پ
ظاهرا 02 از نظر مسافت به بدجایی منتقل شده (آخرین نقطه استان تهران)!!خدا به دادمون برسه سر ه رفت و اومدش سرویسیماگه جایه قبلیش می بود که سه سوت تا سه راه تختی بیشتر راه نبود واسه من!!بخشکی شانس
حالا خدا کنه بقیه چیزاش خوب باشه.....دوستان ه بچه تهرون که 01 افتادن برن حالشو ببرن
![]()
از سر رجایی تا پادگان نفری 4500 تومنه
از سه راه تا سر رجایی هم نفری 750 تومن
برای برگشت از پادگان هم خطی ها تقریبن همین مبلغ ها رو میگیرن
از پادگان تا سه راه نفری 5000 تومن
و از پادگان تا سر آزادگان هم نفری 2000 تومن!
این آمار برا آبان ماه هستش
خودتو ناراحت نکن امیدجان، ایشالا توو تقسیمات جای خوبی مثل نظام وظیفه و اینا میوفتی اذیت نمیشی
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)