ای خدااااااااااااااااااااا.
به همه مقدسات قسم مگابایت با مگابیت خیلی خیلی خیلی فرق داره.اینقدر ننویس مگ.مثل اینکه به جای دلار بگی دووووول.
بازم تاکید میکنم من اگه جایی مگ خالی بنویسم میرم خودمو میندازم تو دریا.به جون خودم راست میگم.
ای خدااااااااااااااااااااا.
به همه مقدسات قسم مگابایت با مگابیت خیلی خیلی خیلی فرق داره.اینقدر ننویس مگ.مثل اینکه به جای دلار بگی دووووول.
بازم تاکید میکنم من اگه جایی مگ خالی بنویسم میرم خودمو میندازم تو دریا.به جون خودم راست میگم.
تسلیم!
آره تازه منظورتو فهمیدم!
منم مثل تو بودم ولی انقد دوستا و آشناها گفتن 1 مگ، منم زبونم عوض شد! 100 مگا بیتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تت میشه آره!
دولار دول!
![]()
این چه حرفیه اخه! ما کلا یاد گرفتیم همیشه اعتراض کنیم! حالا چه خوب باشه چه بد فقط اعتراض میکنیم! همین پارس انلاین اگه شرایطش رو برای دادن سرعت بالای 128 سخت کنه که همین خود شما اولین نفری هستی که دوباره میای اعتراض میکنی که!
پینگ گرفتن یاده من میدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
500 تا که خیلی زیاده!
بیستا بسه دیگه!
منظور از اعتراض چیه؟؟؟
من الان 11 ماهه مشترک پارسم و نزدیک 9 ماهه سرویس 1 مگ دارم و تا حالا ازم مدرک نخواستن.من اینو بعنوان مزیت پارس مطرح کردم.یعنی این یکی از خوبیاشه که با تمدید آنلاین مدرک نمیخواد.
میخوای ساده تر بگم:
پارس آنلابن به به.ماچم به لپش.
والله جمله ی اخر به همراه اسمایلش رو اگه من یه کاره ای توی اینترنت مملکت بودم میدیدم همین فردا یه توبیخ نامه واسه پارس انلاین فکس میکردم که دیگه انقدر راحت سرویس ها رو بدون مدرک نده!
منظورم این بود که شما پول که بدی همه چی اوکی میشه و دیگه مشکلی نیست.البته توصیه کردم که برا موارد اضطراری یه کارت دانشجویی هم دم دستشون باشه.
جاهای دیگه رو نمیدونم اما تو شهر ما مخابرات سرویسهای خودشو روی 2 مگابیت بسته و همه دارن با سرعت 230 کیلوبایت دانلود میکنن.هر گیگ 2500 تومن.دیگه وقتی مخابرات سرویس 2 مگابیتی بده از بقیه شرکتها چه توقعی دازین؟
به مناسبت رسیدن این تاپیک به صفحه ی 2000 امشب از ساعت 2 تا 7 برید دانلود کنین به حساب من![]()
ببخشید استاد که سطح شما رو پایین آوردم.
نخواستیم مرسی.
باورنکردنیه، گویا دیشب به مدت 2 ساعت سرعت خوب شده بوده
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)