از من دیشب 1 گیگ خورد پریشب 1.5 گیگ جالبه طرف زنگ زده از پشتیبانی به موبایلم هرچی توضیح میدم میگه نه آقا شما 7 گیگ دانلود داشتی حتما 1.5 گیگ هم دانلود تو ساعت غیر رایگان بوده حالیش نشد که نشد گفت فردا بزن دانلود کن اگه کم شد من برش میگردونم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
از من دیشب 1 گیگ خورد پریشب 1.5 گیگ جالبه طرف زنگ زده از پشتیبانی به موبایلم هرچی توضیح میدم میگه نه آقا شما 7 گیگ دانلود داشتی حتما 1.5 گیگ هم دانلود تو ساعت غیر رایگان بوده حالیش نشد که نشد گفت فردا بزن دانلود کن اگه کم شد من برش میگردونم
از روی ناچاری میخوام چند ماه ( بین 3 تا 4 ماه ) بیام آسیا ! فقط هم گیم آنلاین میخوام بزنم و حدود 35-40 گیگ هر ماه نیاز دارم ! محدود نمیخوام ! چه تعرفه ای از نامحدود میتونه جواب نیازم رو بده ! پینگ چطوره با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و سرورهای داخلی ؟ سرعت 256 ، 512 و 1 مگ نامحدود به ترتیب بعد از حجم روزانه چقدر میشه ؟ سرویس اینترانت دیگه نیست ؟ حتما جواب بدید کامل لطفا ...![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 10-11-2014 at 08:30.
آقایون پارس بازی درآورده میخواد شبانه رایگان برداره منم میخوام isp عوض کنم،آسیاتک وضع شبانه چطوریه؟ این سرویس "کیمیا 10 گیگ در ماه (2تا8صبح رایگان)" سرعت دانلودش چطوره؟ سرویس 2 مگ بگیرم خط روی 10 مگ میبندن یا همون 2 مگه(تو روز)؟
شبانه هاش سرغت اسمی هستش(مگر بعضی سایتا
)کیمیا 10 گیگ در ماه (2تا8صبح رایگان)" سرعت دانلودش تو روز 1.5 دانلود میده ولی تو بازه رایگان بین 100 تا150
چه 128 چه 10 مگ محدود،سرعتت رو رو بالاترین حالت پشتیبانی و کیفیت مخابراتت میبندن..مال من رو 12 مگابیت هست
مال تو شاید بهتر یا بدتر باشه
Last edited by mv217010; 10-11-2014 at 11:33.
رفیق سرعت اسمی 2مگ باید 256 باشه که!!! پس تو بازه رایگان سرعت اسمی رو هم نمیده؟! هزینه سرویسهایی که شبانه رایگان دارن خیلیی زیاده... ادم جرات نمیکنه طرف این تعرفه ها بره
خودت میگی بازه رایگان.میتونه 2 کیلوبایتش کنه....ولی مال من بازه رایگانش رررااااااااایگان بود
امروز تغییر اکانت دادم به محدود 128 5تا8 رایگان
ببینم هنوز مث ماه قبله............یه جاهایی یه کارایی رو این اسیاتک میزنم که خودم شرمنده میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من الان 1 مگ 6 گیگ در ماه دارم می خواستم ببینم سرعت روز و شبم چقد باید باشه؟
اگه لطف کنین جواب بدین ممنون میشم
اینم تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو روز باید با 1.5 دان کنی شب هم هیچ تضمینی نیست![]()
این ماه بدجور حجم ترافیک من رو خوردن. فکر کنم حداقل 3 - 4 گیگ الکی حجم کم کردن. واقعا تاسف آوره.
درود به همه،جان من یکی بنده رو راهنمایی کنه بخدا دارم دیوانه میشم. تمام نت رو گشتم به هیچ جایی نرسیدم. من میخوام در ساعات رایگان حداکثر 3 یا 4 گیگ دانلود کنم و روزانه فقط وب گردی میخوام.شرکتی هست که بتونم ازش نت تهیه کنم؟ بنده مشهد هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)