تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2000 از 2403 اولاول ... 10001500190019501990199619971998199920002001200220032004201020502100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,991 به 20,000 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بله ضحی کیش بودم. تو ضحی با 128 محدود سرعت دانلود تا 250 می رفت! ولی از وقتی که انداخته شدم (!) تو آشنای اول 128 محدود 30 تا بیشتر نمی رفت. یه هفته هست 1 مگ محدود گرفتم و سرعت رو 250 ــه که البته این نرماله نه ماله ضحی! دانلود شبانه هم واسم مهم نیست. فکر کنم همون 50 باشه! کلا داره امیدواره کننده پیش میره!
    حالا که شما هم از ضحی بودید و بعدش تمدید کردید یه نگاه می کنید تو قسمت ریز کارکرد ستون پورت DSLAM بعد از اینکه تمدید کردید براتون چی نوشته؟
    اولش ZK رو گذاشتن هنوز؟
    می خوام بدونم بعد از تمدید مجدد باز هم "یوزر انداخته شده به مخابرات از ضحی کیش" محسوب می شیم یه یوزر مخابرات

چون هر وقت تماس می گیرم می گن شما از ضحی اومدید همینه، تمدید کنید می شید یوزر مخابرات و درست می شه، که من هنوز حجمم باقیه تمدید نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا که شما هم از ضحی بودید و بعدش تمدید کردید یه نگاه می کنید تو قسمت ریز کارکرد ستون پورت DSLAM بعد از اینکه تمدید کردید براتون چی نوشته؟
    اولش ZK رو گذاشتن هنوز؟
    می خوام بدونم بعد از تمدید مجدد باز هم "یوزر انداخته شده به مخابرات از ضحی کیش" محسوب می شیم یه یوزر مخابرات

چون هر وقت تماس می گیرم می گن شما از ضحی اومدید همینه، تمدید کنید می شید یوزر مخابرات و درست می شه، که من هنوز حجمم باقیه تمدید نکردم
    همون ZK ــه...

3. این کاربر از hamzeh-vampire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام،
    دوستان من خط 3 هستم، از شاتل سرویس میگیرم 128 نامحدود، سرعتم تو روز و شب بین 90 تا 110 ـه و راضیم، کلا شب و روز با هم ماهی 35 - 45 GB استفاده دارم، با اینکه کلی دانلود می کنم اما سرعتمو محدود نمی کنن (یکی از دوستان گفت بخاطر اینه که خط 3 خلوته و مشکل پهنای باند نداره) در کل راضیم.
    تا 1ماه دیگه که خونه عوض میشه و میریم خط 2
    حالا همشهری های عزیز خط 2 سرویس شاتل عین خط 3 خوب هست ؟ تجربشو داره کسی ؟
    یا بریم مخابرات رو خط جدید ؟ اگه نامحدود 512 مخابرات بگیرم سرعت روز و شب چقدر میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام،
    دوستان من خط 3 هستم، از شاتل سرویس میگیرم 128 نامحدود، سرعتم تو روز و شب بین 90 تا 110 ـه و راضیم، کلا شب و روز با هم ماهی 35 - 45 GB استفاده دارم، با اینکه کلی دانلود می کنم اما سرعتمو محدود نمی کنن (یکی از دوستان گفت بخاطر اینه که خط 3 خلوته و مشکل پهنای باند نداره) در کل راضیم.
    تا 1ماه دیگه که خونه عوض میشه و میریم خط 2
    حالا همشهری های عزیز خط 2 سرویس شاتل عین خط 3 خوب هست ؟ تجربشو داره کسی ؟
    یا بریم مخابرات رو خط جدید ؟ اگه نامحدود 512 مخابرات بگیرم سرعت روز و شب چقدر میشه ؟
    من خط 5ام اول پارس آنلاین بودم، اومدم مخابرات(ضحی)، الان آشنای اولم
    پارس آنلاین خیلی خوب بود، مخابراتم به نسبت خوبه
    ببینید مخابرات ارزونتره نسبت به شاتل و پارس و ... ولی ممکنه 128 پارس و شاتل بهتر از 128 مخابرات باشن یه جورایی 256 مخابرات شبیه 128 جاهای دیگه هست انگار (ولی خوب تقریبا هم پول 128 جاهای دیگه رو برای 256 می گیره)
    می خوای بیای مخابرات همون سرویس 1 مگش رو بگیری بیشتر تعریف می کنن
    من خودم 256 دارم بد نیست، عالی هم نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مشکل از سیم کشی خونه ... پست قبلیم رو بخون (19982)
    دوست من دقیقا منم مشترک اندیشه هستم خط 7 دقیقا 2 ماه بیشتر شده عین دوستمون همین مشکل دارم یک مودم linksys دارم همین مشکل داره مودمم بردم خونه دوستان دیدم درست کار می کنه
    سیم کشی خونه عوض کردم باز همچنان مودم هر 5 دقیقه چزاغ اینترنتش خاموش می کنه الان در شرف خریدن مودم هستم متوجه این فایلی که گذاشتین شدم جالبه از کنار سیم کشی خط اتاقم خط دیگری وسه خونمون
    می گذره روی همون خط تلفن بیسیم هست اینم بگم من قبلا تلفن از مدار خارج کردم مشکل برقرار بود جالبه یه مودم TP8951nd امتحان کردم رو خطم کار کرد بدون قطعی واقعا موندم روی خطی که بیسیم هست باید sp;iter گذاشت؟
    و هم روی خط اتاقم که adsl دارم بذارم؟ قبلا این مشکل نبود یک دفعه!!
    دوستان راهنمایی کنید
    با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahin1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها کسی از نامحدود اشنای اول استفاده نکرده ؟؟ ببینیم سرعتش در چ حده ؟؟؟ مخصوصا 256 نامحدودش ؟؟

8. این کاربر از shahin1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست من دقیقا منم مشترک اندیشه هستم خط 7 دقیقا 2 ماه بیشتر شده عین دوستمون همین مشکل دارم یک مودم linksys دارم همین مشکل داره مودمم بردم خونه دوستان دیدم درست کار می کنه
    سیم کشی خونه عوض کردم باز همچنان مودم هر 5 دقیقه چزاغ اینترنتش خاموش می کنه الان در شرف خریدن مودم هستم متوجه این فایلی که گذاشتین شدم جالبه از کنار سیم کشی خط اتاقم خط دیگری وسه خونمون
    می گذره روی همون خط تلفن بیسیم هست اینم بگم من قبلا تلفن از مدار خارج کردم مشکل برقرار بود جالبه یه مودم TP8951nd امتحان کردم رو خطم کار کرد بدون قطعی واقعا موندم روی خطی که بیسیم هست باید sp;iter گذاشت؟
    و هم روی خط اتاقم که adsl دارم بذارم؟ قبلا این مشکل نبود یک دفعه!!
    دوستان راهنمایی کنید
    با سپاس
    سلام دوست عزیز
    محل قرار گرفتن اسپلیتر دقیقا اول انشعاب خونه است یعنی سیمی که از مخابرات تا خونه شما اومده هر جا که میخواید ازش انشعاب بگیرین (برای یه وسیله دیگه مثل تلفن بیسیم یا ...) باید اول سیم اصلی وارد اسپلیتر بشه بعد از اسپلیتر یه سیم جدا تا مودم و یه سیم جدا برای بقیه وسایل مثل بیسیم و غیره...
    پس شما باید بگردین ببینین اولین جایی که سیم وارد خونه شده و از اونجا پخش شده رو پیدا کنین و اسپیلتر رو اونجا قرار بدین امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم
    موفق باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    محل قرار گرفتن اسپلیتر دقیقا اول انشعاب خونه است یعنی سیمی که از مخابرات تا خونه شما اومده هر جا که میخواید ازش انشعاب بگیرین (برای یه وسیله دیگه مثل تلفن بیسیم یا ...) باید اول سیم اصلی وارد اسپلیتر بشه بعد از اسپلیتر یه سیم جدا تا مودم و یه سیم جدا برای بقیه وسایل مثل بیسیم و غیره...
    پس شما باید بگردین ببینین اولین جایی که سیم وارد خونه شده و از اونجا پخش شده رو پیدا کنین و اسپیلتر رو اونجا قرار بدین امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم
    موفق باشین
    بقول گیلکا اوووووووووووووووووو
    چه خبره داداش مطمئنی اینجور باشه کار من نیست شایدم من بد متوجه شدم بیشتر توضیح میدم آقا خط خونه یکی 775 یکی 773 که چندین سال بعد خریداری شد رو 773 نت دارم رو 775 نت نیست فقط بیسیم هست و یک خط تلفن برای یکی از اتاقها که متاسفانه براش پریز تلفن تعبیه نشد
    برای همین پریز اتاقی که خط 773 نت دارم به اون اتاق رو کار سیم کشی کردیم مشکل اینجا هست که من میگم احتمالا همین موضوع نویز میده
    کلا سیم کشی خونه ماکار یه اوستا کار بودکاش دم دستم بود
    دوستان حالا معما چطور حل شود؟
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان لطفا اگر کسی اینجا مشکل منو داره راهنماییم کنه دارم دیوونه میشم

من 2 ساله که کاربر اندیشه بودم 256 نامحدود ، اوایل خوب بود دریافت رو 512 بسته شده بود و ارسال هم بین 256 تا 512

تا 1 سال پیش که مخابرات هدیه افزایشی رو برداشت و ما هم به همون 32/32 KB لیمیت کردن ، البته به گفته اندیشه یوزرای خودشون هنوز مثل قدیم کار میکنن

الان 20/25 روزه ما رو هم منتقل کردن رو مخابرات و دوباره به سرعت های قدیم برگشتیم

من چندین و چند بار با 2020 تماس گرفتم و گفتن تا هر موقع بخوایید میتونید این سرویس 256 با ضریب 1 به 4 رو تمدید کنید تا زمانی که تغییر حساب بدید دیگه مجبورید از سرویس های مخابراتی استفاده کنید

تا دیشب که زمان تمدیدم بوده سر ساعت 12 نت قع شد و وقتی رفتم تو صفحه پرداخت دیدم فقط تغییر حساب رو میاره و دیگه خبری از تمدید حصاب فعلی که تا چند دقیقه قبلش بوده نیست ، حتی واسه 1 سال هم میشد همونو تمدید کرد

چند بار با 2020 تماس گرفتم ، هر بار یه جواب شنیدم ولی مجموع گفتن که چون بار اوله باید بری مخابرات تا فعال شه بعد دیگه راحت میشی

اینم از عجایب ایرانه !!! شرکت اینترنتی که برای درخواست باید حضوری بری تا کار انجام بدن

2020 که زنگ زدم طرف 3 روز واسم اضافه کرد ، امروز رفتم مخابرات گفتن نمیشه ، میگم بابا تا دیروز بود تو پنل ، تمام دوستام هم تمددی کردن

گفتن چون اندیشه نامحدود زیاد داشته واسه همین 128/256 نامحدود با ضریب 1 به 8 گذاشتیم که در واقع همون سرعت های اسمی 16 و 32 KB در بهترین حالت هستن ، قیمتشونم نصف

الانم باز زنگ زدم 2 روز دیگه اضافه کرد گفتن تا شنبه صبر کن شاید خبری شد و اضافه شد

کسی این مشکل رو داشته

چرا وقتی همه تو پشتیبانی میگن همونو میتونید تمدید کنید بعد میرم مخابرات میگن نمیشه ؟ اینا از دفاتر مرکزی پشتیبانی بیشتر میدونن

من کد 7 مرکز محبی هستم

بچه ها کسی مشکلی داشته اینطوری ؟ و اونایی که نامحدود دارن سرعت های شما چطوره ؟ این نامحدود جدیدا رو کسی گرفته ؟ سرعت اونا چطوره ؟

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام

آقا وضعیت اینترنت تو خط 4 چطوره؟
    من از پرتای قدیمی اندیشه استفاده میکنم ( البته چک نکردم،شاید رفتم رو مخابرات! چطوری تست میکنن؟ ) والا راضیم به هر حال
    شاتل واسه خط 4 زود سرویس رو میده یا باید یه ماهی صبر کرد؟
    این همراه اول که تو فرهنگ هست، چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •