اینم دیگه از اون حرفا بودخبرگزاري فارس: عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: نكته مثبتي كه امسال نسبت به سال گذشته داريم اين است كه تيم بيحاشيهتر است.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
اینم دیگه از اون حرفا بودخبرگزاري فارس: عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: نكته مثبتي كه امسال نسبت به سال گذشته داريم اين است كه تيم بيحاشيهتر است.
نه اتفاقا ینده خدا درست کیگه، وقتی بازیکنی نباشه حاشیه ای هم نیست
افزايش احتمال جدايى نيكبخت از پرسپوليس / فصل آينده در استيل آذين بازي مي كنم
هورااسپرت: عليرضا نيكبخت كه چند سالى است در پرسپوليس بازى مى كند، ديروز به باشگاه پرسپوليس رفت و با انصارى فرد برسر ميز مذاكره نشست.
در اين جلسه طرفين به توافق نرسيدند و نيكبخت با نارضايتى از باشگاه خارج شد با توجه به عدم توافق نيكبخت با پرسپوليس احتمال جدايى وى از اين باشگاه افزايش يافت. با توجه به شنيده ها همچنين به نظر مى رسد نيكبخت فصل آينده براى استيل آذين بازى كند.
من هرچه دارم از پرسپوليس است و تا آنجايي كه بتوانم به اين تيم وفادار ميمانم
هورااسپرت: علي كريمي، ستاره فصل پیش پرسپولیس که هنوز مشخص نیست فصل آینده را در چه تیمی بازی می کند می گوید:«برخلاف شايعات و حرف و حديثهايي كه هر روز با منبع و بدون منبع در رسانهها از من چاپ ميشود به دوستداران و طرفداران پرسپوليس ميگويم در انتظار تداوم همكاري من در تيم محبوبم پرسپوليس باشند و براي اين كار در انتظار ملاقات با مسئولان هستم. دوستداران پرسپوليس بدانند هدف اول من ماندن در پرسپوليس است. فعلا فقط در فكر تمديد قرارداد با پرسپوليس هستم چون ميدانم رفتن من به استيلآذين بازي با احساسات مردم است.»
دیدار کریمی با حسین هدایتی، مالک باشگاه استیل آذین شایعه پیوستن او را به این تیم به وجود آورده بود اما کریمی حرف های دیگری می زند:«درست است در جلسات مختلفي با هدايتي شركت كردم اما شايعاتي كه از اين جلسه بيرون آمده كاملا پوچ است. ملاقات من با هدايتي دلايلي غير از حضور در استيلآذين داشت. هدايتي هم معتقد است كه رفتن من به استيلآذين خوب نيست چون مردم دلسرد ميشوند. من هرچه دارم از پرسپوليس است و تا آنجايي كه بتوانم به اين تيم وفادار ميمانم. تا انتهاي هفته تكليفم را روشن ميكنم و اگر پرسپوليس مرا نخواست تصميم ديگري بگيرم.»
او که به تازگی از تیم ملی خداحافظی کرده است در مورد حمید استیلی، مربی استیل آذین می گوید:«كوچكترين مشكلي با استيلي ندارم. سالها در كنار او بازي كردم. من همانطور كه زير نظر پيرواني تمرينات خود را انجام دادم هر مربي ديگري كه باشد فقط به وظيفه خود عمل ميكنم.»
مهمترين عناوين روزنامه ي صبح امروز « پيروزي »
انصاري فرد : تاپ مولر نشد با مربيان برزيلي و آرژانتيني مذاكره مي كنيم
مجتبي زارعي با پرسپوليس 2 ساله بست
كريمي : اولويت من تمديد قرارداد با پرسپوليس است
اگر محروميت برطرف شود
نيكبخت فصل بعد در پرسپوليس نيست
كفاشيان : تا آخر هفته تصميم مي گيريم
قطبي مبلغ پيشنهادي اش را تعديل كرد
به خاطر پول از پرسپوليس نرفتم
نوري: مي دانم هواداران از من دلخور شده اند
استارت پرسپوليس با عابد زاده و 7 بازيكن
محمد با پرسپوليس تمديد كرد ، مس مدعي شد
گزارشي از تمرين پرسپوليس / استارت سرخ با حضور انصارى فرد
هورااسپرت: بازيكنان پرسپوليس ديروز در ۲ نوبت صبح و عصر زيرنظر عابدزاده در ورزشگاه شماره ۲ آزادى به تمرين پرداختند.
اين اولين تمرين پرسپوليس بود كه پس از شايعاتى كه در مورد زمان شروع تمرينات وجود داشت برگزار شد.مسئولان پرسپوليس پس از اينكه فهميدند زمان زيادى را از دست داده اند با وجود اينكه هنوز سرمربى خود را انتخاب نكرده اند، تصميم گرفتند تا ديرتر نشده تمرينات را زيرنظر عابدزاده آغاز كنند.طبيعتاً با مشخص شدن سرمربى، تمرينات پرسپوليس با بازيكنان بيشتر زيرنظر او برگزار خواهد شد.
تمرين صبح
در تمرين صبح تيم پرسپوليس ۱۱ بازيكن حضور داشتند كه از اين تعداد ۷ بازيكن اصلى و ۴ بازيكن هم تستى بودند. بازيكنان ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه وارد زمين شماره ۲ ورزشگاه آزادى شدند و ساعت ۱۰ و ۵۰ دقيقه تمرين را آغاز كردند.
تمرين زيرنظر عابدزاده
تمرينات پرسپوليس تامشخص شدن سرمربى و حضور او در تمرينات، زيرنظر احمدرضا عابدزاده مربى دروازه بانان اين تيم برگزار مى شود. اين مسأله با نظر مسئولان پرسپوليس تا مشخص شدن سرمربى انجام گرفته است.
حضور انصارى فرد
عباس انصارى فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس ديروز صبح سر تمرين سرخپوشان حاضر بود. او با بعضى از بازيكنان حاضر در تمرين گفت و گو كرد و از وضعيت آنان باخبر شد.
حاضران
عليرضا حقيقى، كريم باقرى، نبى الله باقرى ها، هادى نوروزى، ضيا نيك نفس، مجتبى شيرى و مهدى شيرى بازيكنانى بودند كه در تمرين صبح شركت داشتند. همچنين ۴ بازيكن به نام هاى شعبان اقدسى، ميثم حسينى، محمد عباسى و اكبر صغيرى به طور آزمايشى در تمرين شركت داشتند.
شيث رضايى زيرنظر زرينه
شيث رضايى كه با ۱۵ دقيقه تأخير سرتمرين آمد، به دليل مصدوميت از ناحيه مچ پا تمرين نكرد و زيرنظر دكتر زرينه به مداواى پاى مصدومش پرداخت.
غيبت بائو
ميثم بائو كه هنوز قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت نكرده است، در پايان تمرين، در ورزشگاه حاضر شد و پس از ديدار با انصارى فرد به گفت و گو با عابدزاده پرداخت. بائو درخواست داشت از روز شنبه در تمرينات حاضر شود اما عابدزاده اصرار داشت كه او از بعدازظهر ديروز سرتمرين حاضر شود.
تمرين بدون هواداران
در تمرين ديروز از ورود هواداران به ورزشگاه جلوگيرى شد و تمرين بدون حضور هوادران برگزار شد. دليل اين موضوع بر همگان پوشيده ماند.
ووشوكاران هم بودند
در تمرين ديروز چند تن از ووشوكاران تيم ملى حضور داشتند و از نزديك تمرين پرسپوليس را تماشا كردند. حضور ووشوكاران در اولين جلسه تمرين پرسپوليس در نوع خود جالب توجه بود.
تمرين عصر
در تمرين عصر ديروز ۱۳ بازيكن حضور داشتند در واقع دومين تمرين اين تيم به صورت جدى تر از تمرين صبح برگزار شد. اين تمرين در ورزشگاه شماره ۲ آزادى ساعت ۱۷ و۳۵ دقيقه آغاز شد.
حاضران تمرين
همه بازيكنانى كه در تمرين صبح ديروز حضور داشتند به جز كريم باقرى و به اضافه چند بازيكن تستى ديگر ۱۳ بازيكن بودند كه در تمرين عصر ديروز حضور داشتند. در اين ميان دليل غيبت باقرى مشخص نشد و همچنين ميثم بائو نيز برخلاف نظر عابدزاده در اين تمرين شركت نكرد.
عابدزاده با پسرش آمد
اميررضا فرزند احمدرضا عابدزاده در تمرين عصر ديروز به همراه ساير بازيكنان تمرين كرد. شيث رضايى هم كه در تمرين صبح، زير نظر دكتر زرينه به مداوا پرداخت، در تمرين عصر به همراه ساير بازيكنان تمرين كرد.
آرفى از پنجشنبه
اشپيتين آرفى مهاجم آلمانى پرسپوليس كه به تازگى به اين تيم پيوسته از پنجشنبه در تمرينات شركت مى كند. به گفته انصارى فرد آرفى امروز وارد ايران مى شود و از پنجشنبه در تمرينات شركت خواهد كرد.
شرح تمرين
بازيكنان در ابتداى تمرين به گرم كردن و انجام حركات كششى كار باتوپ در گروه هاى ۲ نفره پرداختند. در مرحله بعدى نفرات به تمرين پاس هاى كوتاه و بلند در يك دوم زمين پرداختند. در پايان نيز با انجام حركات كششى بدن هاى خود را سرد كردند.
پرسپوليس به دنبال غلامرضا رضايي ويك مدافع مطمئن!
باشگاه پرسپوليس با توجه به عقد قرارداد با چهار بازيكن ليگ برتري حق جذب دو بازيكن ليگ برتري ديگر را دارد
سایت گل-باشگاه پرسپوليس با توجه به عقد قرارداد با چهار بازيكن ليگ برتري حق جذب دو بازيكن ليگ برتري ديگر را دارد·عباس انصاري فرد كه پيش از اين با ميثم بائو، شيث رضايي، جلال اكبري قرارداد بسته بود بعد از عقد قرارداد داخلي دو ساله با مجتبي زارعي به دنبال اين است كه دو سهميه باقي مانده را با جذب بازيكناني سرشناس تر پر كند·
غلامرضا رضايي گزينه اول باشگاه پرسپوليس براي تقويت خط حمله به حساب مي آيد· علاوه بر اين باشگاه پرسپوليس به دنبال اين است كه بعد از منتفي شدن جذب اميرحسين صادقي با يك مدافع خوب ليگ برتري وارد مذاكره شود· البته اگر مدافع مطمئني باقي مانده باشد! مهدي شيري و اشپيتيم آرفي دو بازيكن دسته اولي نيز از جمله خريدهاي اين فصل محسوب مي شوند·
پرسپوليس با الونگ الونگ نيز به توافقاتي دست يافته بود اما نياز به جذب يك مدافع مطمئن باعث شد تا انصاري فرد از به خدمت گرفتن اين هافبك كامروني منصرف شود·
مديربرنامه هاي علي كريمي در حال مذاكره با تيم هاي اروپايي
مديربرنامه هاي علي كريمي درباره احتمال بازگشت علي كريمي به فوتبال اروپا گفت: از اين موضوع نااميد نيستيم و مذاكراتي هم انجام داده ام اما نظر خود بازيكن هم شرط است·
سایت گل- مديربرنامه هاي علي كريمي از منتفي شدن پيوستن اين بازيكن به تيم الاهلي امارات و برخي مذاكرات با تيم هاي اروپايي خبر داد·
محمودرضا فاضلي در گفت و گو با خبرنگار سايت گل گفت: ماجراي پيوستن علي كريمي به تيم الاهلي امارات را بايد تمام شده دانست· مسوولان باشگاه الاهلي تمايل بسيار زيادي داشتند كه ژانويه علي را به خدمت بگيرند اما در آن مقطع كريمي بازيكن پرسپوليس بود و به واسطه علاقمندي به اين تيم و هوادارانش به ما تاكيد كرد كه نمي خواهد در ميانه راه پرسپوليس را ترك كند· در اين راستا مسوولان باشگاه الاهلي اخيرا نيز پيشنهادي دادند كه در پي برگزاري يك جلسه با مسوولان اين باشگاه اماراتي توافقي حاصل نشد و بايد قضيه پيوستن علي كريمي به اروپا را منتفي شده دانست·
مديربرنامه هاي علي كريمي درباره احتمال بازگشت علي كريمي به فوتبال اروپا گفت: از اين موضوع نااميد نيستيم و مذاكراتي هم انجام داده ام اما نظر خود بازيكن هم شرط است· بنده بايد صراحتا تاكيد كنم زماني كه كريمي از بايرن مونيخ جدا شد به راحتي مي توانست در يكي از تيم هاي اروپايي به فوتبالش ادامه دهد اما او بنا به دلايل شخصي و خانوادگي ترجيح داد به قطر و كشور نزديك به ايران برود· پس از آن هم كريمي در حالي به پرسپوليس رفت كه برخي تيم هاي عربي با مبلغي قابل توجه خواهان عقد قرارداد با او بودند و امكان انتقال او به تيم هاي اروپايي نيز وجود داشت·
حالا هم بنده با علم به اينكه ممكن است كريمي پيشنهاد تيم هاي اروپايي را بنا به دلايل متعدد قبول نكند مذاكراتي انجام مي دهم و در نهايت نتيجه مذاكرات را به او منتقل مي كنم تا تصميم گيري كند·فاضلي درباره احتمال پيوستن كريمي به استيل آذين گفت: در اين باره همين قدر مي دانم كه كريمي به خاطر پيوستن به پرسپوليس قيد بسياري از پيشنهادات مالي بهتر را زد·
خدا کنه این یکی هم ازون خبرهایی باشه که خودشون تکذیبش میکنن:
دستور فدراسيون فوتبال براي لغو قرارداد شيث رضايي
کانون هواداران پرسپولیس: در حاليكه هنوز مسئولان سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در مورد خبر محروميت شيث رضايي واكنشي نشان نداده و اين خبر را نه تاييد و نه تكذيب كردهاند، نامه اين سازمان به پرسپوليس، مبني بر لغو قرارداد اين بازيكن، ارسال شد.
در اين نامه عنوان شده است كه اين باشگاه بايد قرارداد شيث رضايي را به دليل محروميت لغو كند. گفته مي شود شيث رضايي به دليل مسائل مربوط به رعايت منشور اخلاقي محروم شده است.
اين در حالي است كه وي چند روز پيش با حضور در هيات فوتبال فوتبال، قرارداد 3 سالهاش با اين تيم تهراني را به ثبت رساند.
گفته مي شود چنين قضيه اي در مورد عليرضا نيكبخت واحدي نيز صدق ميكند؛ حتي عباس انصاري فرد از احتمال ترك اين تيم از سوي اين بازيكن خبر داده است.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)