نه آپدیت نکردم همون قدیمیه هستش،یعنی الان برم لایو مشکلی پیش نمیاد
نه آپدیت نکردم همون قدیمیه هستش،یعنی الان برم لایو مشکلی پیش نمیاد
دادش گلم .. شما موقعی شناسایی میشی که بازی های AP2.5 رو توی کنسول قرار بدی یا بازی هایی که فول پچ نشدن لایو بازی کنید..به ورژن داشبورد ربطی نداره..
فکر نمیکنم راست باشه ، چون فروش بازی و تجهیزات بازی در چین ممنوع نیست (یکی از دوستان من به چین زیاد رفت آمد داره ، از اونجا برای من Wii Fit خرید آورد خیلی ارزون تر تموم شد .) ، اون هم چینی که بزرگترین تولید کنندشه !!!
استارت صفحه 2000 را بر 360 داران تبریک میگوییم !!!![]()
شما مطمعنی؟!!!!!
من ac رو تو داشبورد قدیمیا گذاشتم. از هر کی پرسیدم گفته که flag نشدی.
حالا شما میگی شدم!!!!!!!!!
دوستمون گفتند که اگه با داشبورد جدید به لایو وصل بشید فلگ میشی.. منظورم اون بود...
حرف شما درسته اگه با داشبورد قدیمی بازی کردید مشکلی نداره چون نمیتونه AP2.5 رو شناسایی کنه.. اصلا همچین سیستمی نداره.
سلام.
اگه بن بشم میتونم از آپدیت های آنلاین استفاده کنم (به غیر از آنلاین بازی کردن)
فلگ یعنی چی؟
نه بابا بن بشی کلا نمیتونی حتی به لایو فکر کنی چه برسه به اینکه آپدیت کنی از طریق لایو
فلگ یعنی یه ضربدر کنار اسمت میخوره و در اولین فرصت بن میشی
Last edited by resident_evil; 22-11-2010 at 22:02.
یک خبر فوق العاده : به زودی مقاله آموزشی قرار میدم که همه سورپرایز بشن
مربوط میشه به هارد و حافظه نصب برای ایکس باکس فعلا در مرحله تست هست... نتایج جالبی داره بدست میاد(توضیحات بیشتر نمیدم چون میخوام سورپرایز بشید)
موفق باشید
البته در نظر دارم براش تاپیک ایجاد کنم... فقط امیدوارم بعد ارائه این روش همه گیر نشه وگرنه مایکی جون به فکر بستن این حفره میشه... نقطه ضعف گرفتم خفن![]()
میترسم برم بیام ادمین شده باشی!!!
آرمین جان پله های ترقی رو 2تا 2تا طی کردی ماشالا! تبریک میگم! شیرینی ندادی یادم میمونه
واقعا شایستته!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)