باید ماشن را منفجرش کنی تا بهتون برخورد نکنه
باید ماشن را منفجرش کنی تا بهتون برخورد نکنه
ببین اونجایی که سوار بولدزر میش میتونی اونایی که میان دنبالت رو بزنی.
بعد که کامیون رو میبینی قبل از اینکه نزدیکت بشه باید با تیر بزنیش تا آتیش بگیره.بعد از حدودا 30 ثانیه دوباره سرو کلش پیدا میشه که باید زود بزنیش.ایندفعه بهت برخورد میکنه اشلی کنترل رو از دست میده و میرین تو دیوار.
در اضافات فیوضات این دوستمون,من ماشین رو با مگنوم زدم
یدونه تیر بهش بزنی از قید حیات خارج میشه
![]()
سلام من اين بازي را هر چي ميرم سير نميشم
تا حالا 11 بار رفتم تا اخر شما هم اينجورييد
دوست من همه اولش همینطوری هستند ! ولی بعد از چندین بار ازش زده میشی ....
ما یه مدت اینجا رکوردی بازی میکردیم ! دیگه سالازار و معمایی نبود ! فقط زود از دست همه فرار میکردیم که زود به مقصد برسیم .
ولی من توصیه میکنم که زیاد بازی نکنی ! چون مثل من ازش زده میشی . حالا هرطور خودت صلاح میدونی .![]()
راستی به نظر شما سخترین جای بازی کجا بود؟
به نظر خودم سخترین قسمت بازی نبرد با Jack Krauser بود.
عزیز کجای اون سخت بود من جلوش فقط یدونه از گیاه سبزا مصرف کردم وقتی تبدیلم شد با red9 کشتمش
برای من سخترین جا اونجا بود که اشلی میرفت بالا تا این پلها رو بیاره پایین من یادم رفته بود rifle بخرمبا این تفنگ معمولیا میزدم ولی بیچاره شدم دیگه
![]()
به نظر من سخت ترينش همون جايي بود كه مجسمه ي سالازار دنبالت ميكرد من هزار بار له شدم تا ردش كردم!!!!!!!
به نظر من كل بازي كه نسبتا سخت نبود يعني در مقايسه با اويل 3 و اون نمسيس خوشگلش !! و همينطور اون معماهايي كه بايد 500 دفعه يه مسير رو مي رفتي مي اومدي تا مي فهميدي چي رو بايد كجا بذاري !!
ولي باز اگه بخوايم توي همين اويل 4 بگيم منم نبرد با كراوزر رو مي گم البته نه اون آخرين مرحلش چون با يه دونه آر پي جي كارشو ساختم !! بلكه اون مراحل اولش كه همش بالا پايين مي پريد اعصاب منو خورد كرده بود عين آدم واي نميستاد بزنمش كه
در كل مرحله ي اونچنان سختي نداشت اين بازي به نظرم.![]()
سلام دوستان من اين بازي رو تازه نصب كردم يه patch واسه mouse هم download كردم ولي جواب نميده مشكل چيه لطفا كمكم كنيد؟ ايا همچين كاري شدني؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)