اره شما درست شنیدین به این سایت برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره شما درست شنیدین به این سایت برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت شدی ؟معذرت می خوام منظوری نداشتم.اما قبول کن که مشکل فقط از ناشر نیست کسی که Os درست میکنه باید یه کاری کنه که با همه برنامه ها همخونی داشته باشه. جز تمهای نوکیا ما هر تمیرو که ریختیم این مشکلو داشت.تازه این تنها مشکل این سیستم عامل نیست.مشکل کم نداره.یکی از مشکلاتش سرعت پایینشه و جاوا رو هم خیلی عالی اجرا نمی کنه.خلاصه مشکل کم نداره . . . شب دراز است و غلندر بیدار . . .
ولی به هر حال از بی سیستم عاملی بهتره.
دست شما درد نکنه اما متاسفانه مستر کدی که میداد برای من که جواب نمی داد
نه عزیزم ناراحت نشدم
این مشکلات نه تنها واسه گوشی های سیمبیان در تمامی version
ها وجود داره
بلکه بصورت حاد تری در simbiyan uiq
هم هست
ببخشیدا. اما فکر کنم اینو هر دانشجوی نرم افزاری می دونه که نرم افزاری که درست می کنه بهتره قابلیت انتقال به هر سیستم عاملی رو داشته باشه. نه این که اونی که سیستم عامل میسازه بیاد ببینه چه نرم افزارهایی هست براشون سیستم عامل بنویسهمثل اینه که من برم اول چهار تا لاستیک بخرم بعد برم برای لاستیک هام ماشین بخرم. شما هم اگه خوب نیازهای خودت رو می شناختی و می دونستی ، هر گوشی که انتخاب می کردی بعدش اینو نمی کقتی
![]()
Last edited by a.toraby; 24-09-2007 at 04:21.
سلام دوستان
براي نصب مجدد تمها نيازي به فرمت نيست. ببخشيد الان وقت ندارم ولي تا فردا راه حلشو اينجا ميگم. باز هم ميگم گوشيتو به خاطر اين قضيه فرمت نكن!
گوشی من 73 معمولی هستش و رم 2 گیگ دوستم رو که تقریباً 5/1 گیگش پر بود رو انداختم به گوشیم بدون هیچ مشکل ساپورت کرد و حالا میخوام یه رم 2 بخرم شما چی میگید؟
خب وقتی خودتون تجربه کردید و میگید خوبه ما چی بگیم
اکثر گوشی ها وقتی مموری زیاد باشه و پر هم باشه،ممکنه به مرور کمی سرعت رو پایین بیاره،اما اگر هم آورد می توانید مقداری از اطلاعات رو کم کنید،اما در کل نباید مشکلی داشته باشید با این گوشی،گوشی قوی ای هست
من یه فایل jar با بلوتوث گرفتم و الآن تو inbox دارمش ولی با بلوتوث نمیتونم برا کسی بفرستم.
چیکار کنم ؟
فایلهای جار و سیس رو نمیشه با بلوتوث بفرستی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)