تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 305 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

اگه نباشه جاش خالی می مونه yas30n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مکران makka

پيش فرض

تا جایی که شنیدم سایتی هست که کد IMEI رو بهش میدی و یه کد میده که حتما کار میکنه
    اگه همینطوره آدرس سایتش رو دارید؟
    اره شما درست شنیدین به این سایت برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت Fallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Shian

پيش فرض

ناراحت شدی ؟معذرت می خوام منظوری نداشتم.اما قبول کن که مشکل فقط از ناشر نیست کسی که Os درست میکنه باید یه کاری کنه که با همه برنامه ها همخونی داشته باشه. جز تمهای نوکیا ما هر تمیرو که ریختیم این مشکلو داشت.تازه این تنها مشکل این سیستم عامل نیست.مشکل کم نداره.یکی از مشکلاتش سرعت پایینشه و جاوا رو هم خیلی عالی اجرا نمی کنه.خلاصه مشکل کم نداره . . . شب دراز است و غلندر بیدار . . .
    ولی به هر حال از بی سیستم عاملی بهتره.

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دست شما درد نکنه اما متاسفانه مستر کدی که میداد برای من که جواب نمی داد

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ناراحت شدی ؟معذرت می خوام منظوری نداشتم.اما قبول کن که مشکل فقط از ناشر نیست کسی که Os درست میکنه باید یه کاری کنه که با همه برنامه ها همخونی داشته باشه. جز تمهای نوکیا ما هر تمیرو که ریختیم این مشکلو داشت.تازه این تنها مشکل این سیستم عامل نیست.مشکل کم نداره.یکی از مشکلاتش سرعت پایینشه و جاوا رو هم خیلی عالی اجرا نمی کنه.خلاصه مشکل کم نداره . . . شب دراز است و غلندر بیدار . . .
    نه عزیزم ناراحت نشدم
    این مشکلات نه تنها واسه گوشی های سیمبیان در تمامی version
    ها وجود داره
    بلکه بصورت حاد تری در simbiyan uiq
    هم هست

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشیدا. اما فکر کنم اینو هر دانشجوی نرم افزاری می دونه که نرم افزاری که درست می کنه بهتره قابلیت انتقال به هر سیستم عاملی رو داشته باشه. نه این که اونی که سیستم عامل میسازه بیاد ببینه چه نرم افزارهایی هست براشون سیستم عامل بنویسه مثل اینه که من برم اول چهار تا لاستیک بخرم بعد برم برای لاستیک هام ماشین بخرم. شما هم اگه خوب نیازهای خودت رو می شناختی و می دونستی ، هر گوشی که انتخاب می کردی بعدش اینو نمی کقتی
    Last edited by a.toraby; 24-09-2007 at 04:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییت
    اما یه سوال.منظورت از فرمت گوشی orig phone setting یا یه نوع فرمت دیگه؟اگه نوع دیگه است ممکنه توضیح بدی؟

سلام دوستان
    براي نصب مجدد تمها نيازي به فرمت نيست. ببخشيد الان وقت ندارم ولي تا فردا راه حلشو اينجا ميگم. باز هم ميگم گوشيتو به خاطر اين قضيه فرمت نكن!

داره خودمونی میشه ozondj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گوشی من 73 معمولی هستش و رم 2 گیگ دوستم رو که تقریباً 5/1 گیگش پر بود رو انداختم به گوشیم بدون هیچ مشکل ساپورت کرد و حالا میخوام یه رم 2 بخرم شما چی میگید؟

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

گوشی من 73 معمولی هستش و رم 2 گیگ دوستم رو که تقریباً 5/1 گیگش پر بود رو انداختم به گوشیم بدون هیچ مشکل ساپورت کرد و حالا میخوام یه رم 2 بخرم شما چی میگید؟
    خب وقتی خودتون تجربه کردید و میگید خوبه ما چی بگیم

اکثر گوشی ها وقتی مموری زیاد باشه و پر هم باشه،ممکنه به مرور کمی سرعت رو پایین بیاره،اما اگر هم آورد می توانید مقداری از اطلاعات رو کم کنید،اما در کل نباید مشکلی داشته باشید با این گوشی،گوشی قوی ای هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma.fardbastani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه فایل jar با بلوتوث گرفتم و الآن تو inbox دارمش ولی با بلوتوث نمیتونم برا کسی بفرستم.
    چیکار کنم ؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

فایلهای جار و سیس رو نمیشه با بلوتوث بفرستی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •