تو بعضی از مد ها برای بعضی از تیما این مشکل هست!
ولی بعضی وقتها ممکنه از مپ باشه! اگه از مپهای خود جنرالز استفاده نکنی بعضیاش این مشکلو داره!
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
تو بعضی از مد ها برای بعضی از تیما این مشکل هست!
ولی بعضی وقتها ممکنه از مپ باشه! اگه از مپهای خود جنرالز استفاده نکنی بعضیاش این مشکلو داره!
سلام به دوستان
من کامپیوترم از اینترنت وایرلاس از طریق شبکه استفاده میکنم ولی hamachi روی کامپیوتر نشان می دهد به اینترنت وصل نیستم چگونه باید انجام بدم
اگه تیمایی مثل امریکا خالی برداری بازی میکنن.مثلا نباید یو اس آ لیزر باشه.
يعني بازي نكردن اونا به تيمي كه من برميدارم ربط داره؟اگر آره غير از usa laser ديگه چه تيم هايي اينجورين؟
![]()
مشکل از هوش مصنو عی بازیه هوش مصنو عی بازی بر ای 12 تیم طر احی شده اگه شما مدی رو نصب کنی که بیش از 12 تیم اصلی رو داشته باشه تیمی که جدید اضافه شده اگه جای تیمهای خود بازی قر ار نگرفته باشند رد بازی با او نها او ن تیم چو ن هوش مصنو عی نداره کار نمی کنه و در حالت استپ باقی می مو نه.....
دوستان میشه با Dial-up هم انلاین بازی کرد؟![]()
بله میشه اگه سر عت شما زیر 40 باشه فقط دو نفره اما اگه بالای 40 باشه سه نفره هم میشه
هر کس دو ست داشت امشب سا عت 11 هاماچی
با این مد هر کس خواست بیاد این مد رو نصب کنید با فایل زبان انگلیسی اش ....
از این ادرس این مد رو در یافت کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا الان سه نفر اعلا م آما دگی کردند ....
فکر کنم از تنظیمات هاماچی درست بسه باید از تنظیماتش شبکه تو بشناسو نی بهش ....البته من وایر لاس ندارم ....![]()
اقای منصوری چرا من هر چی گشتم تو هاماچی نبودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)