شايد توي Emule پيدا بشوند.
شايد توي Emule پيدا بشوند.
نمیشه بهترین رو گفت چون تو هر کدوم ممکنه یک تورنت باشه که تو دیگری نباشه بهتره همه رو نگاه کنی که بهترین تورنت هارو پیدا کنی و خودت رو به یک سایت محدود نکنی.
دوستان کسی میتونه برای این مورد تورنت یا لینکی از ایمول گیر بیاره که کامل باشه :؟
"A Laurel and Hardy Cartoon" (1966)
بتونید پیدا کنید خیلی ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارادت.
سایت های زیادی هستند ولی به نظر من بهترینشاست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته برای دانلود فیلم که به نظر من بهترینه و ارشیوش کامله
سلام
من از برنامه µTorrent 1.8 Build 11813 Stable استفاده میکنم.میخواستم ببینم راهی نیست که بتونم سرعت اپلود رو کم کنم.اخه من سرعت دانلودم بین 10 تا 15 نوسان داره و سرعت اپلودم یکی دو کیلوبایت معمولا بیشتره
از اینجایی هم که از سرویس پارس انلاین استفاده میکنم و محدودیت دانلود دارم نمیخوام اینقدر راحت با اپلود اعتبار دانلودم تموم بشه
یکی به من کمک کنه
من موقعی که میام این فایلو از دمونوید داونلودکنم
اول که 3 دقیقه طول میکشه تا دانلود شروع شه بعدشم سرعتش خیلی پایینه در حد 3-4 کیلو بایت درثانیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه کسی این فالو برای من دانلود کنه و بعد روی یه جای دیگه اپلودش کنه؟
از بخش bandwidth میشه سرعت هارو تنظیم کرد همچنین از نوار پایین هم میشه.
از تو preferences جلوی گزینه maximum upload rate عدد 0 رو 1 کن
حالا از نوار پایین سمت راست رو آیکون برنامه راست کلیک کن و upload limit و بکن 1
اینجوری حداکثر سرعت آپلود 1 میشه ولی سرعت دانلود هم خیلی میاد پایین و شاید بعضی جاها هم بنت کنن
اگه محدودیت پهنای باند نداری آپلود رو محدود نکن
----------
واسه دانلود فیلم بهترین همون mininova هست؟
سلام
من يك سوال داشتم، ما تو دانشگاه براي وصل شدن به اينترنت بايد تنظيمات پ.ر.و.ك.س.ي ست كنيم. پورت هايي رو هم كه در اختيارمونه 80 و 8080 هست. اما نميتونيم تو دانشگاه از نرم افزارهاي تورنت استفاده كنيم، مشكل كجاست؟ من شنيدم ميگن پورت هاشو بستن، آيا راهي هست كه بشه وصل شد. من تو دانشگاه كامپيوتر در اختيار دارم و ميتونم صبح تا شب روشن بزارمش و از نظر اينترنت هم مشكلي نداريم(دائم وصله)، سرعت هم خداست. اگه راهي باشي خيلي عالي ميشه!
ممنون
Last edited by hrhgroup; 10-10-2008 at 23:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)