matador! البته بنده هيچ گونه ادعايي نداشته بيدم....
matador! البته بنده هيچ گونه ادعايي نداشته بيدم....
کسی میدونه اسم مپ DDAY که باهاش میشه با کامپیوتر بازی کرد چیه
منظورم اینه که اونم مثل AI Dota داره؟؟؟
الان یه رپلی از همون تیم خفن آندد که براتون گفتم میزارم ببینین خودم سند کینگ آوردم البته منکر اشتباهاتم در بازی نیستم ولی بیبیند اشتباهاتمو بهم بگید ممنون میشم اگه تحلیلتونو راجب همه هیروها و بازیکنهای هر دو تیم بگین
اسمم تو بازی |GOLE|
img]http://www.electronicfiles.net/files/8677/15%20triple%20kill.rar[/img]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا replay تو 1.7mg هست؟ معمولا replay ها در حدر چندصد كيلو بايتن؟؟؟
Sharingan هیروی اولت چیه؟منظورم توی مسابقاته!من یه چیزی حدود 14 ماه پیش اومدم ماتادور..خیلی کوچیکه
آکاشا 178. بازیه قشنگی بود. ولی یه چن تاییضعف داشتید. مثلا لیچ ورداشتنتون اشتبا بود و حتی کسی که لیچ رو بازی میداد معلوم بود لیچ باز نبوده. تیم مقابلم خیلی بد عمل کرد و گذاشت که خیلی قوی شین. ولی خیلی خوشم اومد که تو یه بازی 15 تا تریپل شنیدم. اونم یه بازی از بروبچه های ایران.من ایشالا ADSL ام که ردیف شه با هم میایم نت. آنلاین میزنیم.
========
راستی یادم رف بگم که چرا انقدر Farming و Denying تون ضعیفه. بازیکنه حرفه ای نباید اینجوری باشه هاااا. lol
ممنون البته لیچمون 6 روز بود که بازی یاد گرفته بود و فقط برا فریزش آوردیمش و اگه بجای پیانو اسمش یادم رفت تاید هانتر رو میاوردیم بهتر بود و متاسفانه من اصلا حوصله دیتای کردنو ندارم که خیلی بده و ممنونم که نظر دادی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ما معمولا -ar مي زنيم. ولي هيروهاي اول من: naga siren, beastmaster, presitess of the moon, sniper,antimage, enigma, shadowshaman, slithereen gaurd, viper, darkterror, demon witch, lord of avernus,
تو يه بار گفتي مير ي blue . آره؟ كجا بود؟
سلام بچها من یک چند تا replay dota میخوام کسی میتونه بده ممنونم در ضمن کسی از مشهد هم اینجا هست
راستی کی میدونه چطوری میشه از اینترنت شبکه بازی کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)