تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 400 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ورژن فریمور من الان 192 هس،جناب بلوچی اگه الان آپدیت کنم ب آخرین ورژن لاک میشه دستگاه؟از کجا میتونم اخرین ورژن رو دانلود کنم؟اصلا ب ریسکش می ارزه انجام اینکار؟ایرانسل هست مودمم و همراه اول استفاده میکنم
    با سلام
    به ورژن 195 و یا 197 آپدیت بکنید
    اختلاف عملکرد دستگاه با ورژن 192 ( مخصوصا در آنتن دهی و سرعت دانلود ) مشهود خواهد بود

2. این کاربر از sepehr_sn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

با سلام
    اختلاف عملکرد دستگاه با ورژن 192 ( مخصوصا در آنتن دهی و سرعت دانلود ) مشهود خواهد بود
    سلام
    چط.ور میشه اینکارو کرد؟ ار کجا و به چه صورت؟ حتی 196 رو؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    کسی آخرین آپدیت مودم مبینت رو داره من نیاز بهش دارم ورژن 196

داره خودمونی میشه RezaMehranfard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

سلام این دوستمون داره میتونی بهش پیام بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    کسی آخرین آپدیت مودم مبینت رو داره من نیاز بهش دارم ورژن 196

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

با سلام
    ورژن ۱۹۷ برای نسخه گلوبال هست؟
    نسخه اپراتوری اخرینش ۱۹۶ هست ؟
    چه تغیرلتی نسبت به ۱۹۶ داره؟

داره خودمونی میشه emrouz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برای دسترسی به پورتها کافیه بعد از اتصال کابل usb هر سه دکمه ریست-پاور-وای فای- نگه دارین تا پورتها در دیوایس منیجر ازاد بشوند برای انلاک هم با putty به پورت سریال متصل بشوید و با ترمینال از دستورات AT command برای انلاک استفاده کنید این دستورات انلاک هم در گوگل جستجو کنید اموزش زیاد است
    دکمه‌ی وای‌فای کدومه؟

داره خودمونی میشه OLK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام

مودم i60 من امروز آپدیت شد ، اولین چیزی که توجهم رو جلب کرد چراغ های نمایش سیگنال مودم بوده. تو منطقه ی ما همیشه دو سه خط آنتن داشتیم ولی الان شده چهار پنج خط. ولی از داخل مودم که به کیفیت سیگنال نگاه کردم تغییر خاصی ندیدم ؛ قدرت سیگنال همیشه حدود 95- بوده که الانم تقریباً همونه.

البته دوستان صفحات قبل اشاره کردن که اضافه شده قسمت CA بیشتر تبلیغاتی هست ؛ در مورد این قسمت یک سوال دارم. من تنظیمات رو از ca به mimo 4*4 تغییر دادم ، بعد از اینکه مودم ریست شد و بالا اومد mimo rank که قبلا همیشه روی 1 بود ، شده 99 ؛ مفهوم این عدد هم مثل همون عدد یک هست؟ یعنی این قابلیت فعال نیست ، درست میگم؟

9. این کاربر از OLK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

سلام

مودم i60 من امروز آپدیت شد ، اولین چیزی که توجهم رو جلب کرد چراغ های نمایش سیگنال مودم بوده. تو منطقه ی ما همیشه دو سه خط آنتن داشتیم ولی الان شده چهار پنج خط. ولی از داخل مودم که به کیفیت سیگنال نگاه کردم تغییر خاصی ندیدم ؛ قدرت سیگنال همیشه حدود 95- بوده که الانم تقریباً همونه.

البته دوستان صفحات قبل اشاره کردن که اضافه شده قسمت CA بیشتر تبلیغاتی هست ؛ در مورد این قسمت یک سوال دارم. من تنظیمات رو از ca به mimo 4*4 تغییر دادم ، بعد از اینکه مودم ریست شد و بالا اومد mimo rank که قبلا همیشه روی 1 بود ، شده 99 ؛ مفهوم این عدد هم مثل همون عدد یک هست؟ یعنی این قابلیت فعال نیست ، درست میگم؟
    ببخشيد دوست عزيز
    يه سوال
    در بخش system settings بايد براي آپ ديت اون تيكهاي جلوي گزينه باشه يا برش داريم؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

ببخشيد دوست عزيز
    يه سوال
    در بخش system settings بايد براي آپ ديت اون تيكهاي جلوي گزينه باشه يا برش داريم؟
    ممنون
    دوست عزیز ببدون آپدیت هم چیزی رو از دست ندادی چون با آپدیت فقط به صورت ظاهری یکی دوتا سیگنال آنتن دهی بهتر شده و یکی دوتا قابلیت اضافه شده که اصلا هم کاربرد نداره وگرنه منکه همیشه با برنامه hmanager تمام جزییات سیگنال و انتن دهی و قدرت سیگنال و چک میکنم هیچ تفاوتی توش ندیدم همون بوده که هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

دوست عزیز ببدون آپدیت هم چیزی رو از دست ندادی چون با آپدیت فقط به صورت ظاهری یکی دوتا سیگنال آنتن دهی بهتر شده و یکی دوتا قابلیت اضافه شده که اصلا هم کاربرد نداره وگرنه منکه همیشه با برنامه hmanager تمام جزییات سیگنال و انتن دهی و قدرت سیگنال و چک میکنم هیچ تفاوتی توش ندیدم همون بوده که هست
    ممنون
    اما در توضيحات شما جوابي براي سوال من نبود!!!!
    كسي نيست راهنمايي كنه لطفاً

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •