سلام
لطفا چند مدل مودم VDSL که با VDSL مخابرات تهران هم سازگار باشه معرفی کنید رنج قیمتی هم حداکثر تا دو میلیون
با تشکر![]()
سلام
لطفا چند مدل مودم VDSL که با VDSL مخابرات تهران هم سازگار باشه معرفی کنید رنج قیمتی هم حداکثر تا دو میلیون
با تشکر![]()
هرچی خواسی بگیری برادکام بگیر
چند مدل معرفی میکنی؟
TPlink 9970 V2 یا V3
Tplink VR400 V2
به ورژن ها دقت کن 9970 ورژن 2 و 3 دیگه نوش تو بازار نیست و ورژن 4 اش برادکام نیست
دومی تک و توک تو بازار هست و 600 700 تومنی از ورژن 3 اش که برادکام نیست گرونتره
9970 v4 چیپستش مدیا تک هستش بدرد مخابرات میخوره یا نه ؟ قطعی و وصلی داره؟
سلام ببخشید از کجا دیدید که ورژن 3 vr400 برادکام نیست؟ اگه ممکنه سایت رو معرفی کنید مدل چیپست رو ببینیم خیلی ممنون
چیپست های مدیاتک اونقدرها که میگن بد نیست. من روی یکی از خط هام مدیاتک دارم و مشکلی هم ندارم ولی موضوع اینه برادکام بهتره برای ثبات خط... حالا اگه خط شما مشکلی نداره و نویز نداره و snr بالاست شما فرقی بین این دو حس نخواهید کرد
والا یادم نمیاد خیلی وقت پیش بود... ولی مطمئنم برادکام نیست... من حدس میزنم هیچ کدوم از محصولات ورژن جدید tplink برادکام نیستند دیگه... حتی ASUS هم مودم جدید داده برادکام نزده... نمیدونم دعوای چین و آمریکاس یا قیمت برادکام اینقدر بیشتره یا تولید نمیشه.... نمیدونم در کل....
سلام اینجا کسی از منطقه 12 مرکز مخابراتی دیالمه تهران سرویس VDSL داره؟
مودم tp link vr400 v2 پروفایل 30a هم پشتیبانی میکنه؟
درود
چند روز پیش با کارشناس 2020 صحبت میکردم ازش در مورد تعرفه های vdsl پرسیدم گفت همون سرویس adsl که خریداری میکردی همونه فقط پهنای باند رو باز میزارن...
درست میگه؟ چون تا پارسال چک میکردم جدول vdsl قیمت و تعرفه هاش فرق داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)