تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 848 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

دوست عزیز چی گفتی اصلا ؟ من میگم 512 زیر 64 نمیاد شما میگی من 256 داشتم اومد ! خوب 256 اصلا نباید بیشتر 32 کیلوبایت باشه ! اگر کسی 512 نامحدود بخره 24 ساعت دانلود کنه زیر 64 میاد یا محدودیت دانلود داره ؟( کاری به سرعت هدیه ندارم سرعت اسمی منظورم هست مثلا هدیه رو همون روز اول مصرف کردم رفت بعدش کمتر از 64 میشه ؟؟ ) میزان پینگ رو هم نگفتید چقدره مثلا با 4.2.4 یا 8.8.8.8 ؟؟؟
    اشتباه تایپی بود منظورم ۶۴ کیلوبیت بود. روال خاصی نداره بسته به اینکه در اون مرکز مخابرات چقدر شلوغ باشه و در چه ساعتی باشه داره، کلا وقتی هدیه تموم بشه خطت رو سرعت فروخته شده بسته میشه و همچنین میری تو اولویت اخر
    پینگ هم که گفتم من به ندرت زیر ۱۵۰ میگیرم و معمولا حدود ۲۰۰ هست.

Sent from my iPhone 6

2. این کاربر از bigbang001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

پس من 512 نامحدود بگیرم و یکسره بزنم دانلود مثل شاتل محدود نمیشه به هیچ وجه ؟ بازی آنلاین هم اوکی هست با همین 512 نامحدود ؟؟؟

اگر این طور باشه خوبه که ! میشه با 512 نامحدود ماهی 120 تا 150 گیگ گرفت که ؟؟؟ درسته ؟؟؟
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 03-10-2015 at 22:57.

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

پس من 512 نامحدود بگیرم و یکسره بزنم دانلود مثل شاتل محدود نمیشه به هیچ وجه ؟ بازی آنلاین هم اوکی هست با همین 512 نامحدود ؟؟؟

اگر این طور باشه خوبه که ! میشه با 512 نامحدود ماهی 120 تا 150 گیگ گرفت که ؟؟؟ درسته ؟؟؟
    با ٥١٢ نامحدود بعد يه حجمي سرعت ميشه ٦٤ كيلو ك تو خود سايت پارس هست
    ماهي ٩٠ تومن هم هست ك به نظرم خيلي گروونه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

با ٥١٢ نامحدود بعد يه حجمي سرعت ميشه ٦٤ كيلو ك تو خود سايت پارس هست
    ماهي ٩٠ تومن هم هست ك به نظرم خيلي گروونه

دوست عزیز این که خوبه و اسمش محدودیت نیست ! محدودیت در سرویس های نامحدود این هست که مثلا 512 تا یه حدی دانلود کنی سرعت کمتر از 64 بشه ! مثل شاتل و آسیاتک ! پارس که این طور نیست ؟ اون بیشترا از 64 هر چی بده هدیه هست ! اگر کمتر از 64 بشه میشه محدودیت که شما میگید هر چی دانلود کنه کمتر از 64 نمیشه ! ؟؟؟ درسته ؟؟؟
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 04-10-2015 at 00:41.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

دوست عزیز این که خوبه و اسمش محدودیت نیست ! محدودیت در سرویس های نامحدود این هست که مثلا 512 تا یه حدی دانلود کنی سرعت کمتر از 64 بشه ! مثل شاتل و آسیاتک ! پارس که این طور نیست ؟ اون بیشترا از 64 هر چی بده هدیه هست ! اگر کمتر از 64 بشه میشه محدودیت که شما میگید هر چی دانلود کنی کمتر از 64 نمیشه ! ؟؟؟ درسته ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این طرح جشنواره که گفته 62 گیگ سالانه 62 تومان تو قسمت ثبت زده ثبت سفارش + 50 گیگ ترافیک. یعنی کل سرویس میشه 112 گیگ آیا؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

دوستان این طرح جشنواره که گفته 62 گیگ سالانه 62 تومان تو قسمت ثبت زده ثبت سفارش + 50 گیگ ترافیک. یعنی کل سرویس میشه 112 گیگ آیا؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

توضیحات بسیار جامع بود ولی دوست عزیز این چیزی که شما گفتید مطمئن هستید برای ISP وطنی هست ؟ یعنی پارس آنلاین طبق حرف شما تا این حد اوکی هست ؟؟؟ دوستانی که بعد از شما کامنت گذاشتن این رو قبول ندارن که ؟؟؟ !!! تشکر اگر شفاف سازی بشه چون نمیخوام تخلیه کنم با

دردسر برم یه شرکت بعد دوباره پشیمون بشم !
    ببین دوست عزیز. وضعیت هر ISP مرکز به مرکز و شهر به شهر متفاوته. در ضمن تو یه مرکز مخابراتی هم سیاست ISP درباره سرویس‌های مختلفش ممکنه متفاوت باشه. من این اطلاعات رو بر اساس استفاده از سرویس 1مگ نامحدود تو یه منطقه شلوغ و تجاری تو مرکز تهران (حوالی هفت تیر) به مدت 3 سال در طول روز و سرویس 2مگ حجمی تو منطقه مخابراتی کاشانی تهران به مدت 2 سال که بیشتر شب‌ها، رایگان شبانه و روزهای تعطیل بوده عرض کردم. اما اگه بخوام یه جمع‌بندی از تجربه تقریبن 3 ساله خودم با پارس‌آنلاین و جمع‌بندی از شنیده‌هام از دیگران داشته باشم این رو می‌تونم بگم:

مزایا:
    1. سرعت قابل قبول و عمدتن بیشتر از سرعت اسمی سرویس (چه برای سرویس‌های نامحدود و چه برای سرویس‌های حجمی) با این نکته که احتمالن سرویس‌های با سرعت اسمی بالاتر برای پارس‌آنلاین از اولویت بیشتری برخوردارن. بنابراین تو ساعت‌های شلوغی سرویس‌های با سرعت اسمی پایین‌تر احتمالن شلوغی رو بیشتر احساس می‌کنن.

2. کلیه سرویس‌های حجمی با سرعت اسمی بالاتر از 256 بسته به کشش خط تلفن کاربر روی ریت تا 16 مگابیت بسته می‌شن.

3. پینگ نسبتن پایدار. داخلی متوسط 30 تا 40، خارجی متوسط 150 تا 200. البته بعد از ظهرها و شب‌ها یه مقدار پینگ افزایش پیدا می‌کنه که به نظرم خیلی غیرطبیعی نیست. اما خارجی معمولن از 250 بالاتر نمی‌ره.

4. عدم اعمال محدودیت موردی. یعنی به خاطر دانلود زیاد کسی محدود نمی‌شه. البته شبانه رایگان تا آذر سال گذشته کاملن بدون محدودیت بود. من شب‌هایی تا 20 گیگ دانلود رایگان داشتم. اما از آذر پارسال شبانه رایگان حذف شد و به جاش شبانه تخفیف‌دار اعمال می‌شه. یعنی یک‌سوم. ولی روی سرویس‌های نامحدود هنوز محدودیتی وجود نداره مثل شاتل. تازه هدیه تشویقی هم داره.

5. پروفایل گیم. برای کسانی که بیشتر اهل بازی هستن. (من خودم این رو امتحان نکردم.)

6. قطعی نسبتن کم. در حد ماهی، دو ماهی یک‌بار که معمولن هم کمتر از نیم ساعت طول می‌کشه.

معایب:
    1. محدودیت‌های شدیدتر از زیرساخت بر روی پروتکل‌های مختلفی از جمله SSL و UDP. در نتیجه محدودیت بیشتر برای استفاده از سرویس‌های خاصی مثل و.پ.ی.ان و ف.ی.ل.تر.شکن. (تورنت رو خودم استفاده نکردم ببینم وضعیتش چه طوره. همین طور گیم رو.)

2. حذف شبانه رایگان و تبدیل اون به سرویس تخفیفی یک‌سوم قیمت.

3. اعمال ف.ی.ل.تر.ینگ بیشتر از حد معمول.

4. کمبود پهنای باند در برخی مراکز یا شهرها که باعث شده تو بعضی مراکز نتونه هم‌سنگ بقیه مراکز خدمات ارائه کنه. حتی تو بعضی مراکز از شهراد پهنای باند اجاره کرده که جزو بدترین رده خدمات اینترنت پارس‌آنلاین محسوب می‌شه. تو این جور مراکز سرعت‌ها بعضن از سرعت اسمی سرویس هم تو برخی ساعت‌ها پایین‌تر می‌آد یا قطعی هم بیشتره. طبیعتن پینگ هم بد می‌شه.

حالا، شما هم یه پرس‌وجو از مرکز مخابراتی خودتون باید بکنین و بر اساس اون تصمیم بگیرین.

من سرویس حجمیم آذرماه تموم می‌شه و چون دیگه شبانه رایگان نداره، باید دنبال یه جای دیگه بگردم. اما اگه شبانه رایگان داشت، من به غیر ف.ی.ل.تر.شکن مشکل دیگه‌ای باهاش به طور عمده نداشتم.
    Last edited by bilmazlar; 04-10-2015 at 08:40.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه. به خاطر دانلود زیاد محدود نمی‌شی. یعنی سرعتت زیر سرعت اسمی سرویس نامحدودت نمی‌آد. (به شرطی که مشکل کمبود پهنای باند تو مرکزتون نباشه. که معمولن این جور نیست. مگه تو بعضی شهرها یا مراکز مخابراتی.)

بازی آنلاین رو من تجربه ندارم. بقیه دوستان نظر بدن. ضمن این که پروفایل گیم هم داره.

بله. با 512 نامحدود که بعد از 35 گیگ هدیه تشویقی، سرعتش می‌شه حدود همون 64 کیلوبایت در ثانیه شما اگه سیستمت 24 ساعت روشن باشه و فایل تو لیست دانلودت داشته باشی، در مجموع در طول یک ماه حداقل می‌تونی 150 گیگ بگیری. البته من این رو تجربه نکردم.

با سرویس 1مگ نامحدود محل کار، یک بار در طول ماه من خودم به تنهایی حدود 200 گیگ دانلود کردم. این جدای از ترافیکی بود که بقیه ایجاد می‌کردن. جوری شد که 10 روز آخر ماه سرعت سرویس شده بود حدود 140 کیلوبایت (یعنی بازم یه کم بیشتر از سرعت اسمی سرویس). اما از ماه‌های بعدش کنترل کردم که به این مرز نرسیم. چون اینترنت فقط مال من که نبود. گفتم تو شرکت از کاهش سرعت شاکی می‌شن. واسه همین ماه‌های بعد بیشتر کنترل کردم که از هدیه تشویقی رد نشه.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست عزیز این که خوبه و اسمش محدودیت نیست ! محدودیت در سرویس های نامحدود این هست که مثلا 512 تا یه حدی دانلود کنی سرعت کمتر از 64 بشه ! مثل شاتل و آسیاتک ! پارس که این طور نیست ؟ اون بیشترا از 64 هر چی بده هدیه هست ! اگر کمتر از 64 بشه میشه محدودیت که شما میگید هر چی دانلود کنه کمتر از 64 نمیشه ! ؟؟؟ درسته ؟؟؟
    هر شركتي زير اين سرعت بده ميتونيد شكايت كنيد...
    حق ندارن زير سرعت اسمي برن...

دوستان الان يه هفته شد ثبت نام كردم هنوز خطم رانژه نشده...زنگ بزنم ١٥٨٥؟
    البته خودشون گفتن مركز تندگويان ١٠ روز طول ميكشه

13. این کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این وضعیت پینگ ساعت 8 دیشب (تهران، مرکز مخابراتی کاشانی، سرویس حجمی 2 مگ):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همون طور که قبلن گفتم، دو هفته‌ایه که کیفیت سرویس عصرها و شب‌ها افت کرده.

15. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •