تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 278 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقايون تبريك ميگم پس بالاخره رسيد. امتحان دادن و درس خوندن ديگه از ما گذشته پير شديم رفت. فقط يه سوال: اين لپ تاپ امكان نصب ssd رو در كنار ساير قطعات داره؟ يعني واسه گذاشتن ssd لازم نيست هارد معموليشو بيرون بياريم يا به جاي dvd drive نصب بشه؟ چون در صورت باطل نشدن گارانتي حتما اينكارو ميكنم. منتظرم تا شيرازم پيدا بشه برم بخرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییول
    قیمت asus n550jk شد 4/199.......با رم 16gb بزارن 200 تا 250 تومن میاد روش.................ولی نمیدونم چرا دیجی تصحیحش نمیکنه.....نوشته gt 850m
    که باید بنویسه gtx 850m ............شاید خیلی ها ندونن که gt=gtx هستش ولی در هر صورت بازم تصحیح نمیکنن بدش خریدارا کم میشن
    آره داداش، منم الان دیدم دیجی بالاخره قیمت گذاشتم، خواستم بنویسم که دیدم شما زحمتشو کشیدی! نسبت به آل 100 تومن هم ارزون تر میده :-)
    خدا کنه کانفینگ های مختلفش زود بیاد تا همه اون کانفینگی که مدنظرشونه رو بخرن

3. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

با سلام خدمت دسوتان عزیز من هم میخوام همین سری که دوستان گفتند رو بخرم حالا موندم صبر کنم تا سری جدید پردازنده های اینتل بیان که گویا خیلی غول هستن یا همین رو بخرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقايون تبريك ميگم پس بالاخره رسيد. امتحان دادن و درس خوندن ديگه از ما گذشته پير شديم رفت. فقط يه سوال: اين لپ تاپ امكان نصب ssd رو در كنار ساير قطعات داره؟ يعني واسه گذاشتن ssd لازم نيست هارد معموليشو بيرون بياريم يا به جاي dvd drive نصب بشه؟ چون در صورت باطل نشدن گارانتي حتما اينكارو ميكنم. منتظرم تا شيرازم پيدا بشه برم بخرم
    خیر چنین قابلیتی نداره و باید جای هارد اصلی یا درایو نصب بشه
    با سلام خدمت دسوتان عزیز من هم میخوام همین سری که دوستان گفتند رو بخرم حالا موندم صبر کنم تا سری جدید پردازنده های اینتل بیان که گویا خیلی غول هستن یا همین رو بخرم؟
    پردازنده سری جدید هنوز رو هیچ لپتاپی نیست و حتی هنوز معرفی رسمی هم نشده و طبق شایعات سه ماهه سوم 2014 تازه قراره معرفی بشه
    که عملا لپتاپ های این سری زود تر از زمستان به ایران نخواند آمد

6. 3 کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوستان عزیز یه چیز باحال دیجیکالا دی جی بن میده روی این لبتاپ اونم 24 تا یعنی میتونی همون موقع ازش استفاده کنی دیجی بن همون تخفیف یعنی 24 تومن تخفیف میده یعنی میشه 4175 دیگ ه از این بهتر نمیشه ولی حیف که عیر لمسیش رو هنوز نیاورده امروز زنگ میزنم میگم

8. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Death Warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییول
    قیمت asus n550jk شد 4/199.......با رم 16gb بزارن 200 تا 250 تومن میاد روش.................ولی نمیدونم چرا دیجی تصحیحش نمیکنه.....نوشته gt 850m
    که باید بنویسه gtx 850m ............شاید خیلی ها ندونن که gt=gtx هستش ولی در هر صورت بازم تصحیح نمیکنن بدش خریدارا کم میشن
    دیجی کالا فک کنم اومد فروم p30 World دید اشتباه نوشته الان درستش کرد شد GTX

10. 2 کاربر از Death Warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

خوب دیگه بارو بندیلمون رو جمع کنیم.........آماده ی خرید............این لپ تاپ با چنین مشخصاتی ادم رو تا4 سال ساپورت میکنهپ
    حالا مساله این حل شد........موبایل رو موندم

12. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

نه عزیزم اونا نیومدن پیسی ورد من بهشون گفتم درستش کنند که خوشبختانه درستش کردند

14. 3 کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

خوب دیگه بارو بندیلمون رو جمع کنیم.........آماده ی خرید............این لپ تاپ با چنین مشخصاتی ادم رو تا4 سال ساپورت میکنهپ
    حالا مساله این حل شد........موبایل رو موندم
    تو دیگه خیلی پرویی

5 میلیون لبتاپ بگیرن برات کم کم نزدیک 2 میلیون هم گوشی میخوای ؟؟؟برو بچه بشین پای درست تا خودم نیومدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

تو دیگه خیلی پرویی

5 میلیون لبتاپ بگیرن برات کم کم نزدیک 2 میلیون هم گوشی میخوای ؟؟؟برو بچه بشین پای درست تا خودم نیومدم
    یک لحظه.......جان درست خوندم.........بچه نه......نوجوان..5نه .4300 تومن....سوما درسه بنده مربوط به خود بنده هستش.....چهارمن....خیر کفایت نمیکنه....بنده بعد از 4 سال موبایل داشتن عوضش میکنم
    پنجمم اگر شما روحم باشی خونه ی بنده رو نمیتونی پیدا کنی باید روی یه نقشه با مختصات 3 و 7 و 5 پیدا کنی که به شکل مثلث میشه و باید 3/7 از ضلع میانه رو زوایای a2+b2 پیدا کنی طبق فیثاغورث....
    8 5 1
    Last edited by wrath of god; 20-05-2014 at 19:52.

17. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •