بچه ها فروممون 200ص شد تبریک عرض میکنم
بچه ها فروممون 200ص شد تبریک عرض میکنم
Last edited by aminaham; 02-08-2013 at 16:19.
خوب احتمالا بهترین روش استفاده همینه که wear lvl شما زیاد نشده
اما منظورتون از اینکه تموم شه اینه که به 10% برسه دیگه؟
راستی اینکه میگفتن این لپ تاپ خیلی داغ میکنه ، من که اصلا چنین تجربه ای باهاش نداشتم حتی در بازی بدنش چندان داغ نشد
Last edited by sheytoon001; 02-08-2013 at 17:00.
هزار رحمت به ویندوز 7 لا اقل اذیت نمیکنه آدمو.فقط اینو بگم که اگه وین8 رو تو درایو C و وین7 رو تو D نصب کنی چند تا مشکل کوچیک پیدا میکنی. دکمه صدا و نور صفحه رو که کم و زیاد کنی دیگه رو صفحه مقدارشو نشون نمیده. بعدش اینکه دکمه وایرلس(هواپیما) دیگه کار نمیکنه. باید از طریق ویدوز قطع و وصلش کنی. در مورد انرژی منیجمنت هم دیگه نباید نصبش کنی چون انرژی منیجمنت دستگاه فقط با ویندوزی که تو درایو C نصب شده سازگاری داره. ***تمام این مشکلایی که گفتم در صورتی پیش میاد که ویندوز 7 تو درایوی غیر از C نصب بشه و گرنه بسیار عالی جواب میده. آها اینم بگم که تو ویندوز7 در هر حالت من نتونستم با راست کلیک دو انگشتی جواب بگیرم(البته به صورت لمسی). اگه با
توی بازی که خیلی داغ میشه سمت خروجیش
حداکثر دما چنده در بازی ها؟
بچه ها دمتون گرم تایپک رو 200 صفحه ای کردید
امیدوارم این 200 صفحه و زحمات من و دوستان بیهوده نبوده باشه
منظورم زیر 10% و خودش خاموش بشه
لطفا در حالت عادی فقط مرور چند صفحه اینترنتی یه عکس از نرم افزار CPUID HWMonitorPro
بگذارید
شرایط عکسی که گذاشتم
بعد از نیم ساعت وبگردی و بدون کولپد
![]()
دوستان جریان این Wear Level چیه؟؟
مثلا مال من 100% بود که شما گفتید اشتباه هستش!
ممکنه لینک این نرم افزاری که شما استفاده میکنید رو بزارید؟؟
من با یه برنامه دیگه آمار به صورت زیر گرفتم:
![]()
wear level در اصل میزان فرسودگی باتری رو نشون میده مثلا اگر به 8 درصد برسه ، اون باتری می تونه 92 % از ظرفیت واقعی خودش شارژ نگه داره
راه خاصی هم برای جلوگیری از زیاد شدن فرسودگی نداره (فقط کمتر مصرف کردن - مداوم مصرف نکردن و سایر نکاتی که در همین تاپیک هم گفته شده می تونه کمی تاثیر بزاره)
این برنامه battery care هم از hw monitor دقیق تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)