تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 624 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.امروز رفتم و xvision گرفتم مدل 121 به قیمت 74 تومن با یکسال گارانتی.
    رفتم واسه بابابزرگم وصلش کردم.به آنتن بالاپشت بومشون که دست نزدم.سیگنال ها هم با قدرت بالاست البته نمی دونم چند درصد بود ولی تصویر هیچ مشکلی نداشت.کنترلش هم که خیلی عالی بود فقط به نظرم دستگاه با تاخیر جواب میده.برای تعویض کانال ها که امری عادیست ولی روشن خاموش کردن یخورده غیر طبیعی.
    پدرمم در اومد تا دو تا نکته ساده رو به این پیرمرد پیرزن یاد دادم.آخرشم که از خونشون اومدم بیرون دو دقیقه بعدش زنگ زدند بهم و تلفنی هم یدور واسشون توضیح دادم.
    فقط چرا انقدر داغ می کنه؟؟؟ضرری نداره واسه دستگاه؟؟؟به نظرم این دستگاه فسقلی وحشتناک داغ می کنه.مگه چیکار می کنه که انقدر داغ می کنه؟یوقت نترکه؟؟؟؟

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز من ایکس ویژن مدل 121 رو خریدم . فردای اون روز شروع به هنگ کرد و باید دستگاه رو از پشت خاموش کرد. بعدش کانال ها شطرنجی می اومد و باز هنگ می کرد. تنظیمات رو به حالت کارخونه برگردوندم خیلی خوب شد ولی چند روز بعد دوباره هنگ می کنه . البته نه به شدت روز اول. به نظرتون اشکال از چیه؟
    آنتنی که استفاده میکنی چیه؟
    اگه برقیه احتمالا" از اونه.

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آنتنی که استفاده میکنی چیه؟
    اگه برقیه احتمالا" از اونه.
    نه آنتن برقی نیست ولی فکر کنم بخاطر زیاد داغ شدنش باشه. البته من ساکن شهریارم . امکان داره بخاطر دوری از مرکز پخش دیجیتال باشه؟

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

ببین درصد دریافت تصاویرت بالاس (بالای 60% ) اگه اینطوره ببرش نمایندگی
    منظورتون چیه و مگه چی میشه؟ برای من زیر 60 درصده ولی فکر کنم بعضی هاش هم کمی بالاتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال مهم تو بخش اطلاعات شبکه یک قدرت سیگنال داره یکی هم کیفیت کدومش رو فریز شدن تصویر تاثیر داره روی چند باشن خوبه میشه راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    با خوندن این صفحات تو یک سال گذشته تصمیم گرفتم که یه گیرنده دیجیتال بخرم.
    حالا به ترتیب اولویت بین این سه تا موندم
    1- بلوسنس T14
    مشکلش اینکه که خروجی کامپوننت نداره. البته من واسه LCD می خوام. اما بعضیا می گن خروجی HDMI زیادی شارپه. سوالم اینه که این حرف درسته یا نه.

2- پروویژن T7+ . به فولادرایانه که زنگ زدم گفتن هیچ فرقی با T7 نداره. اما کلا با تحقیقاتی که کردم دیدم ناراضی از خرید توش زیاده.

3- xvision : که کلا گیرنده دیجیتال با اخلاصیه و فقط گیرنده دیجیتاله. به قیمت نگاه کنی به نسبت دو تای بالایی نمیصرفه. آدم 20 تومن بیشتر میده کلی امکانات گیرش میاد.
    حالا موندم چی کار کنم. لطفا دوستان راهنمایی کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه. گمونم اون برای وقتیه که آنتن تقویت کننده داره. این آنتن رومیزیه تقویت کننده نداره ولی.

واقعا عقلم به جایی نمیرسه دیگه....رو جعبه آنتنه نوشته 25dB Gain! که واسه آنتنای نسبتا خوبه به نظرم....
    آنتن ما که نه تقویتی داشت نه چیزی ساده و بی آلایش ولی تا وقتی این گزینه آف بود فقط 8 تا کانال خودمون رو میگرفت ولی وقتی آن میکردم 14 تا رو میگرفت

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه آنتن برقی نیست ولی فکر کنم بخاطر زیاد داغ شدنش باشه. البته من ساکن شهریارم . امکان داره بخاطر دوری از مرکز پخش دیجیتال باشه؟

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

منظورتون چیه و مگه چی میشه؟ برای من زیر 60 درصده ولی فکر کنم بعضی هاش هم کمی بالاتره.
    دقیقا" این مشکل بخاطر دوری از فرستنده هست. شما باید قدرت گیرنده رو با بهبود وضعیت آنتن بالا ببری یعنی باید آنتن رو در بالاترین جای ممکنه نصب کنی و در صورت امکان از یه آنتن بزرگتر استفاده کنی چون همونطور که گفتی حدود 60 درصد گیرندگی داری که خوب کمه.

راستی از همسایه ها کسی از این دستگاهها نداره که با اونا هم مقایسه کنی؟

9. این کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دقیقا" این مشکل بخاطر دوری از فرستنده هست. شما باید قدرت گیرنده رو با بهبود وضعیت آنتن بالا ببری یعنی باید آنتن رو در بالاترین جای ممکنه نصب کنی و در صورت امکان از یه آنتن بزرگتر استفاده کنی چون همونطور که گفتی حدود 60 درصد گیرندگی داری که خوب کمه.

راستی از همسایه ها کسی از این دستگاهها نداره که با اونا هم مقایسه کنی؟
    نه کسی نداره. امروز متوجه شدم قدرت سیگنالهام روی 40 درصده. آنتن روهم هر چقدر ور رفتم بهتر نشد. راهی برای گرفتن بهتر سیگنالها هست؟

یه سوال دیگه:
    فیلم ضبط شده روی فلش رو با چه پلیری تو کامپیوتر ببینم؟ چون فقط تصویر داره و صداش نمی آد
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه کسی نداره. امروز متوجه شدم قدرت سیگنالهام روی 40 درصده. آنتن روهم هر چقدر ور رفتم بهتر نشد. راهی برای گرفتن بهتر سیگنالها هست؟

یه سوال دیگه:
    فیلم ضبط شده روی فلش رو با چه پلیری تو کامپیوتر ببینم؟ چون فقط تصویر داره و صداش نمی آد
    با تشکر

دوست عزیز بنظر من زنگ بزن مادیران و از اونا راهنمایی بگیر شاید راه مناسبی پیشنهاد کردن.

در مورد پخش فیلم نرم افزارهای زیادی وجود داره بعنوان مثال Nero , KM player قابلیتهای زیادی دارن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال دیگه:
    با تشکر
    پروویژن رو که من با VLC media player تونستم ببینم البته یه کدک داشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •