"گشتن" یعنی چی؟
چرا الان ضررهاش بیشتره؟ چرا الان کتبی بهم دیگه متعهد هستیم نه قلبی؟
"گشتن" یعنی چی؟
چرا الان ضررهاش بیشتره؟ چرا الان کتبی بهم دیگه متعهد هستیم نه قلبی؟
ازدواج با کسی که دلم میخواد در ایران ممنوعه![]()
فکر کنم منظور Hidden-Hunter اینه که پیدا کردن چنین فردی خیلی سخته!
الان به هزاران دلیل !
جامعه گرسنه جنسی یکی از دلایلشه ... من ترجیح میدم تنها باشم تا این که ازدواج کنم و شب مورد علاقه زندگی مشترکم بشه پنشنبه شب ! ... به نظر من ازدواج تنها وقتی باارزشه که قلبا طرفو مقابل رو بخوای و قدرشو بدونی ...روی کلمه "قلبا" تاکید میکنم .... که این اتفاق هم به ندرت میفته ....حکایت خیلی از ازدواج های امروزی همون پنشنبه شبه ... درضمن "قلبا" رو با "هیجانا" اشتباه نگیریم.
مگه الان نمیشه قلبا طرفو مقابل رو بخوای و قدرشو بدونی؟
من نمیدونم جنسیت شما مرد هست یا زن! یا در یک سن خاص باشید!
ولی در مورد ازدواج هرکس نظر خودش را داره چ اشتباه چه درست!
شما هم بجای اینکه بیایید صحبت کاربران رو در موردش جبهه بگیرید کمی از نظرتون در مورد ازدواج بگید!
و در اخر باید قبول کرد که، وقتی ما به یک موضوع علاقه نشان می دهیم، دلیلی نداره دیگران هم علاقه نشان بدهند یا بالعکس
گفتم ک میشه .... "به ندرت" ... این رو هم باید در نظر داشت ک فاصله هوس و علاقه از مو باریکتره ....
هدف بسیاری از دخترها با بسیاری از پسرها در مورد ازدواج متفاوت هست. پسرها به آینده ازدواج فکر میکنن و بسیاری از دخترها صرفا به موفقیت در انجام ازدواج. قبلا از هزار تا ازدواج یه دونش به سختی پیش میومد که دختر رو به پسر کوچیکتر بدن ولی الان از ترس مجرد موندن دخترشون هرکاری میکنن خانواده ها. قبول کردن داماد بدون شغل که از جیب باباش پول میگیره هم خیلی افزایش پیدا کرده. همه اینها از نشانه های ازدواج های نابجا هستن با این شرایط آدم کسی میترسه به این مسایل فکر کنه.
بنظرتون چه فرقی بین هوس و علاقه وجود داره؟
اینکه چنین چیزهای وجود داره چرا باعس میشه انسان بترسه در مورد ازدواج فکر کنه؟ اگر شما فرد مورد علاقتون رو پیدا کنید و هر دو هم شرایط ازدواج رو داشته باشید از چی باید بترسید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)