دارم وسوسه میشم برم ps3 بگیرم دیگههههه:confused:
دارم وسوسه میشم برم ps3 بگیرم دیگههههه:confused:
رو کامپیوتر یه چیز دیگست ....!![]()
خواهش می کنم از دوستان عزیز که تاپیک رو به حاشیه نکشونن حتی اگه برای PC هم بیاد اینجا جایی برای نقد و بررسی قطعات کامپیوتر نیست. لطفا صفحات تاپیک رو با این حالت ناخوشایند افزایش ندید. این بازی به قدری عالی هست که بی انصافی محضه که تاپیکش پر از پست های آف تاپیک بشه.
هر روز که بازی رو انجام می دم به مسائلی برخورد می کنم که عشق آتشین رو توی قلبم به این بازی شعله ورتر و شعله ورتر میشه فقط یه عمری باید نشست و اون عمر رو صرف این بازی کرد. من توی هیچ بازی از سری NFS ندیده بودم بشه یه ماشین رو اینقدر اسپورت و دوست داشتنی مودینگ کرد. بعد اسپورت کردن و کاستوم کردن ماشین ها به قدری ناز میشه ماشین که مجبور می کنه برم و بندازم توی گاراژ که گم نکنمش. اصلا شاهکار هم کمه برای این بازی هرچی بیشتر جلو می ره بازی پلیر رو شیفته خودش می کنه. شبها با خودم فکر می کنم آیا کاری هست که نشه توی بازی انجام داد؟ و وقتی فکر می کنم می بینم جواب منفیه! همه کار میشه کرد همه کار! همه چیزهایی که توی GTA San Andreas بود و توی GTA IV حذف شده بود برگشتن. خدایا این بهترین بازی عمرم نیست بهترین سرگرمی عمرمه!!!
محتوای مخفی: اینم سه تا ماشین
این Trevor چقدر جالبه !
اون صحنه ای که با دو نفر در گیر میشه رفتار و صحبتاش اخر خنده هستاون قسمتی که به رفیقش سنگ میزنه هم جالب بود برام.
از همه مهمتر قسمتی بود که غذا یه مدت مانده رو از یخچال میاره بیرون گرم می کنه مثله حلیم بود میخوره بعد استفراغ می کنه![]()
کاملا یه فرد غیر طبیعی و آنرمال هست این تره ور اصلا فرسنگ ها از تمدن و انسانیت عقبه تمامی فاکتورهای بی فرهنگی رو یکجا داره
+
همین الان از توی سایت Legenda Motorsport
سه تا ماشین سفارش دادم
بوگاتی ویرون
فراری جی تی او
ییک بنتلی لوکس لیموزین
بابا این بازی می کشه آخر مارو
![]()
Last edited by Spaniuly; 16-12-2013 at 11:51.
آقا اینجوری مینویسی دیوونمون میکنی
-----------------------------------------------------------
دوستان از لحاظ فروش نسخه های کنسول این بازی چندم شد ؟ اول شد ؟
مگه نسخه غیر کنسولی هم داره؟
اول که هیجی رکود هرچی بازی بود رو زد، یه چندتا رکورد گینس رو هم ثبت کرد، تو روز اول 800 میلیون دلار فروش کرد اونم فقط رو 2 تا پلتفرم!
والا من همچین قصدی نداشتم بحث پیش امد بعد رفت جلو دیگه. من از شما معذرت میخوام
دیروز توی خونه داشتم بازیو می رفتم یه جا به یه صحنه ای از بازی رسیدم که خیلی تابلو بود و سریع از بازی اومدم بیرون!
کلا اصلا نمیشه جلوی خانواده این بازیو رفت و فقط تنهایی میشه
حالا باز لحن صحبت هاشون مهم نیست ولی صحنه ها رو دیگه نمیشه کاری کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)