تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 379 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من خودم منتظر نسخه pc شم ...!

TV چیه دو تا مانیتور دارم یه Super LED یه IPS رو هر کدوم بهتر جواب داد با همون بازیش میکنم ..

شرمنده دوست عزیز ...!
    خدا شفات بده ..!
    دارم وسوسه میشم برم ps3 بگیرم دیگههههه:confused:

2. این کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

دارم وسوسه میشم برم ps3 بگیرم دیگههههه:confused:
    رو کامپیوتر یه چیز دیگست ....!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خواهش می کنم از دوستان عزیز که تاپیک رو به حاشیه نکشونن حتی اگه برای PC هم بیاد اینجا جایی برای نقد و بررسی قطعات کامپیوتر نیست. لطفا صفحات تاپیک رو با این حالت ناخوشایند افزایش ندید. این بازی به قدری عالی هست که بی انصافی محضه که تاپیکش پر از پست های آف تاپیک بشه.

هر روز که بازی رو انجام می دم به مسائلی برخورد می کنم که عشق آتشین رو توی قلبم به این بازی شعله ورتر و شعله ورتر میشه فقط یه عمری باید نشست و اون عمر رو صرف این بازی کرد. من توی هیچ بازی از سری NFS ندیده بودم بشه یه ماشین رو اینقدر اسپورت و دوست داشتنی مودینگ کرد. بعد اسپورت کردن و کاستوم کردن ماشین ها به قدری ناز میشه ماشین که مجبور می کنه برم و بندازم توی گاراژ که گم نکنمش. اصلا شاهکار هم کمه برای این بازی هرچی بیشتر جلو می ره بازی پلیر رو شیفته خودش می کنه. شبها با خودم فکر می کنم آیا کاری هست که نشه توی بازی انجام داد؟ و وقتی فکر می کنم می بینم جواب منفیه! همه کار میشه کرد همه کار! همه چیزهایی که توی GTA San Andreas بود و توی GTA IV حذف شده بود برگشتن. خدایا این بهترین بازی عمرم نیست بهترین سرگرمی عمرمه!!!

5. 11 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این Trevor چقدر جالبه !
    اون صحنه ای که با دو نفر در گیر میشه رفتار و صحبتاش اخر خنده هست اون قسمتی که به رفیقش سنگ میزنه هم جالب بود برام.
    از همه مهمتر قسمتی بود که غذا یه مدت مانده رو از یخچال میاره بیرون گرم می کنه مثله حلیم بود میخوره بعد استفراغ می کنه

8. این کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کاملا یه فرد غیر طبیعی و آنرمال هست این تره ور اصلا فرسنگ ها از تمدن و انسانیت عقبه تمامی فاکتورهای بی فرهنگی رو یکجا داره

+
    همین الان از توی سایت Legenda Motorsport

سه تا ماشین سفارش دادم

بوگاتی ویرون

فراری جی تی او

ییک بنتلی لوکس لیموزین

بابا این بازی می کشه آخر مارو

Last edited by Spaniuly; 16-12-2013 at 11:51.

10. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خواهش می کنم از دوستان عزیز که تاپیک رو به حاشیه نکشونن حتی اگه برای PC هم بیاد اینجا جایی برای نقد و بررسی قطعات کامپیوتر نیست. لطفا صفحات تاپیک رو با این حالت ناخوشایند افزایش ندید. این بازی به قدری عالی هست که بی انصافی محضه که تاپیکش پر از پست های آف تاپیک بشه.

هر روز که بازی رو انجام می دم به مسائلی برخورد می کنم که عشق آتشین رو توی قلبم به این بازی شعله ورتر و شعله ورتر میشه فقط یه عمری باید نشست و اون عمر رو صرف این بازی کرد. من توی هیچ بازی از سری NFS ندیده بودم بشه یه ماشین رو اینقدر اسپورت و دوست داشتنی مودینگ کرد. بعد اسپورت کردن و کاستوم کردن ماشین ها به قدری ناز میشه ماشین که مجبور می کنه برم و بندازم توی گاراژ که گم نکنمش. اصلا شاهکار هم کمه برای این بازی هرچی بیشتر جلو می ره بازی پلیر رو شیفته خودش می کنه. شبها با خودم فکر می کنم آیا کاری هست که نشه توی بازی انجام داد؟ و وقتی فکر می کنم می بینم جواب منفیه! همه کار میشه کرد همه کار! همه چیزهایی که توی GTA San Andreas بود و توی GTA IV حذف شده بود برگشتن. خدایا این بهترین بازی عمرم نیست بهترین سرگرمی عمرمه!!!
    آقا اینجوری مینویسی دیوونمون میکنی
    -----------------------------------------------------------
    دوستان از لحاظ فروش نسخه های کنسول این بازی چندم شد ؟ اول شد ؟

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان از لحاظ فروش نسخه های کنسول این بازی چندم شد ؟ اول شد ؟

مگه نسخه غیر کنسولی هم داره؟

اول که هیجی رکود هرچی بازی بود رو زد، یه چندتا رکورد گینس رو هم ثبت کرد، تو روز اول 800 میلیون دلار فروش کرد اونم فقط رو 2 تا پلتفرم!

13. 2 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

والا من همچین قصدی نداشتم بحث پیش امد بعد رفت جلو دیگه. من از شما معذرت میخوام

15. این کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز توی خونه داشتم بازیو می رفتم یه جا به یه صحنه ای از بازی رسیدم که خیلی تابلو بود و سریع از بازی اومدم بیرون!
    کلا اصلا نمیشه جلوی خانواده این بازیو رفت و فقط تنهایی میشه
    حالا باز لحن صحبت هاشون مهم نیست ولی صحنه ها رو دیگه نمیشه کاری کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •