تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 308 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نامی از مسی نیست چرا!!
    بخاطر اینکه نامی از ژاوی و اینیستا هم نیست و اگر اینها خوب نباشن طبیعتا مسی هم خوب نیست!

3. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بخاطر اینکه نامی از ژاوی و اینیستا هم نیست و اگر اینها خوب نباشن طبیعتا مسی هم خوب نیست!
    شما زا اون دسته منتقدایی که بازی های ملی مسی رو نمیبینی.
    مسی تو اون بازی صدوم بود و نیمه اول تعویض شد در یک نیمه یک گل زد.قرار بوده تو یک نیمه هتریک کنه؟
    ژاوی و اینیستا هم کاره خودشون رو کردن اگر مشکلات دفاع تیم درست بشه و داوری هم همینطور دیگه نامی از بقیه در لیست باقی نمی مونه.میخواین انتقاد کنید منطقی به قضیه نگاه کنید.
    اگر شما بازی برگشت مرحله قبلی رو ببینی حرفت رو پس میگیری.نام بزرگ بارسلونا اونجا میدرخشه.
    Last edited by 2raj_a; 06-04-2013 at 15:41.

5. 10 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسلونا پس از تساوی 2-2 برابر پاری سن ژرمن در پاریس از دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان در بازگشت به لالیگا امیدوارند بتواند بدون مسی ستاره مصدوم خود به پیروزی برسد

Probable lineups

Barcelona

Pinto
    Alves • Piqué • Bartra • Alba
    Alcântara • Song • Fàbregas
    Sánchez • Villa • Tello

Mallorca

Aouate
    Hutton • Nunes • Bigas • Kevin
    Tissone • Martí • Pina
    Alfaro • Santos • Víctor

سایت گل-بارسلونا در استانه این دیدار که از هفته 30 رقابت های لالیگا اسپانیا برگزار می شود مجبور است بدون لیونل مسی ستاره آرژانیتی خود برابر مایورکا به میدان برود،بازیکنی که در جریان دیدار برابر پاری سن ژرمن ار دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان با مصدومیت از ناحیه همسترینگ روبرو شد و قطعا در دیدار شنبه شب برابر مایورکا در نوکمپ حضور نخواهد داشت.

خاویر ماسچرانو دیگر بازیکن مصدوم بارسلونا می باشد که دست کم تا چندین هفته در دسترس نیست بنابراین انتظار می رود تا مارک بارترا در کنار پیکه زوج قلب خط دفاعی بارسلونا را تشکیل بدهند.

هر چند که پدرو مصدومیت خود را پشت سر گذاشته اما بعید است به این بازی برسد در حالی که ویکتور والدس آخرین محرومیت از 4 جلسه محرومیتش را سپری خواهد کرد.

در سوی دیگر پدرو گرومل مدافع مایورکا نیز پس از دریافت دهمین کارت زرد فصل در جریان شکست اخیر برابر دپورتیوو لاکرونیا با محرومیت روبرو شده و نمی تواند تیمش را در دیدار شنبه شب برابر بارسلونا همراهی کند.

پدرو بیگاس و کوین گارسیا هر دو آماده بازگشت به ترکیب اصلی مایورکا تیم رده نوزدهم جدول هستند،تیمی که هیچ نگرانی از بابت
    مصدومیت جدید بازیکنانش ندارد.

آیا می دانستید؟

• بارسلونا در 10 بازی خانگی اخیرش در لالیگا هنوز شکست نخورده.

• کاتالان ها در 14 بازی که از سال 2010 تا 2013 بدون لیونل مسی به میدان رفته موفق به کسب 13 پیروزی و یک تساوی شده.

• شاگردان ویلانوا هر چهار مصاف اخیرشان برابر مایورکا را با تفاضل گل 2-14 با پیروزی پشت سر گذاشته اند.

• مایورکا از شش مصاف اخیر خارج از خانه اش در لالیگا 5 بار تن به شکست داده است.

• تنها دپورتیوو لاکرونیا قعر نشین لالیگا نسبت به مایورکا ( 58 ) در این فصل لالیگا گل های بیشتری ( 61 ) دریافت کرده.

• آلخاندرو آلفارو ( تصویر سمت راست ) در چهار بازی اخیرش برای مایورکا چهار بار گلزنی کرده.

╚╬╝╚╬╝╚╬╝╚╬╝

دستیار تیتو در بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرده که سیاست بارسا تغییر نکرده و مسائل واضح و روشنی هست که باید در موردش صحبت شود

سایت گل- جوردی رورا دستیار تیتو ویلانووا عصر روز جمعه درسالن کنفرانس خبری تیمش قبل از بازی با مایورکا حضور یافت و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد.او درموردتیم گرگوریو مانسانو ، لیونل مسی، داوری ها، لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و بازی برگشت مقابل پاری سن ژرمن صحبت کرد.

دراینجا می توانید متن صحبت های او به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:

*هدفتان چیست؟
    محک زدن خط دفاعی ویا رزرو نگاه داشتن بازیکنان: کاملا روشن است که باید سعی کنیم که نقطه تعادل را پیدا کنیم. همیشه گفته ام و این بارهم مستثنی نیست:رقابت های لالیگا برای ما خیلی مهم است. باید کاملا خوب ، تمرکزمان را برروی بازی شنبه قرار دهیم و ببینیم که بهترین و بدترین گزینه های پیش رو چیست

*داوری:
    آلوس و ارسال یک نامه.از او حمایت می کنید؟: فریه سا، سخنگوی بارسلونا کاملا دیدگاه ونظر باشگاه را توضیح داده. ما هم با نظر اعضای کادر مدیریتی موافق هستیم چون موضوع روشن و شفافی است و یک قانون نوشته شده است. فریه سا دراین باره توضیح داده و ما هم موافق این صحبتها هستیم

*مصدومان بارسا:
    فکر می کنم که نباید کلی گویی کرد. هر مورد، با سایرین متفاوت است. مثلا آدریانو توانست دوران مصدومیتش را کوتاه تر کند.چون روند بهبوداو خوب پیش رفت. در هر صورت، همیشه مهم است که بازیکنان زودتراز موعد بهبودبیابند. احساس بازیکنان و تائید کادر پزشکی است که آمادگی و بهبود بازیکنان را مشخص می کند.نباید عجله داشت و بازیکنان را اجبار کرد.نمی توان دراین باره کلی گویی کرد.

*آیا آدریانو و آبیدال بازی می کنند؟:
    آدریانو به تمرینات تیم بازگشته و بعد از تمرین روز شنبه سرنوشت قطعی او مشخص می شود. درمورد آبیدال هم باید بگویم که او هم یکی از گزینه های آماده تیم است و با تیتو در مورد حضور یا عدم حضور او تصمیم گیری می کنیم

*اوضاع مسی:
    سخت است درمورد مسی حرف بزنیم.تا روز 4شنبه باید ببینیم که اوضاع او چطور است. در بازی شنبه شب قطعا مسی حضور نخواهد داشت. برای جایگزینی مسی ما چندین مهره داریم.ممکن است سسک جای او را پر کند.

*بارسا گفته بود که درمورد داوران حرف نمی زند. ورود به چنین مسائلی خوب است؟:
    همان طوری که گفتید برخی مسائل به تیم مرتبط نیست. درمورد نظراتی که گفته شده باید بگویم که سیاست ما تغییری نکرده. برخی شرایط واضح و روشن هستند. هیچ کسی احمق نیست و ما هم احمق نیستیم. بنا به آنچه رخ داده، مهم است که صحبت شود و مسائل شفاف بازگو شود. این مسائل روشن و مشخص هستند

*پویول:
    او درتمامی جلسات تمرینی شرکت می کند.باید بعد از انجام یک عمل جراحی به تمام مسائل توجه کرد

╚╬╝╚╬╝╚╬╝╚╬╝

طرفداری - ليونل مسي، آنچه را در خارج از مستطيل سبز درباره او گفته مي‌شود، شايعه و بي‌اساس مي‌داند.

او در گفت‌وگويي که با مجله Fashion french magazine داشت، عنوان کرد: "چيزهاي زيادي درباره زندگي من در خارج از زمين فوتبال گفته مي‌شود که بيشتر آنها شايعه و بي‌اساس است. نمي‌دانم اگر فوتباليست نمي‌شدم، چه کار بايد مي‌کردم. چيزي که بيشتر از همه دوست دارم، بازي‌کردن و گل‌زدن است."

بهترين بازيکن چهار سال اخير فوتبال جهان افزود: "من شخصي عادي هستم و دوست دارم تنها به عنوان يک بازيکن فوتبال به من نگاه شود."

مسي در ديدار تيمش برابر پاري‌سن‌ژرمن در دور رفت يک‌چهارم‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا از ناحيه پا دچار آسيب‌ديدگي‌ شد و در نيمه دوم جاي خود را به سسک فابرگاس داد. هنوز حضور او در ديدار برگشت که قرار است چهارشنبه همين هفته‌ در نوکمپ برگزار شود، در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.

╚╬╝╚╬╝╚╬╝╚╬╝

طرفداری- لیونل مسی اذعان کرد هیچ چیز زیباتر از پیروزی به همراه گلی که خودت بزنی وجود ندارد.

به گزارش فوتبال اسپانیا، مهاجم تیم بارسا امروز با مجله " مد " فرانسه مصاحبه کرد و گفت که او یک مرد طبیعی است و دوست دارد تنها به عنوان یک فوتبالیست مورد قضاوت قرار بگیرد.

مسی می گوید: " هیچ چیز زیبا تر از این نیست که گل بزنی و پیروز شوی، من لباس زیبا را دوست دارم اما نه بیش از حد تصور."

"این چیزی نیست که من تصور خاصی رویش داشته داشته باشم، این چیزی نیست که یک فوتبالیست می خواهد.من فقط یک پسر منظم هستم و فقط می خواهم به عنوان یک فوتبالیست در نظرها باشم."

╚╬╝╚╬╝╚╬╝╚╬╝

مسی پریشب برای خوردن شام به رستوران 'Da Greco' در بارسلونا رفته بود. اینم دو تا عکسش با هوادارا.

╚╬╝╚╬╝
    ╚╬╝╚╬╝

دانلود همه ی گل های مهندس به رئال مادرید

Last edited by M E S S I; 06-04-2013 at 16:27.

7. 12 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما زا اون دسته منتقدایی که بازی های ملی مسی رو نمیبینی.
    مسی تو اون بازی صدوم بود و نیمه اول تعویض شد در یک نیمه یک گل زد.قرار بوده تو یک نیمه هتریک کنه؟
    ژاوی و اینیستا هم کاره خودشون رو کردن اگر مشکلات دفاع تیم درست بشه و داوری هم همینطور دیگه نامی از بقیه در لیست باقی نمی مونه.میخواین انتقاد کنید منطقی به قضیه نگاه کنید.
    اگر شما بازی برگشت مرحله قبلی رو ببینی حرفت رو پس میگیری.نام بزرگ بارسلونا اونجا میدرخشه.
    بله اتفاقا بازیهای ملی مسی رو هم در جام جهانی دیدیم...افتضاح بود.
    این بازی حق با شماست..من کلی گفتم. به هر حال تو بازیهای مختلف دیدیم که هر وقت ژاوی و اینیستا پوشش داده شدن٬ اغلب مسی هم ناموفق بوده.

اسناد و مدارک تصویری کاملا تایید میکنه که مورینیو 2 تا از ارزشمندترین جامهاشو با کمکِ اشتباهات بسیار فاحش و مشهود داوری به دست آورده
    در واقع ارزشمندترین جامهاشو
    دوستانی که صحبت از پایین اومدن سطح تاپیک می کنن ول کن نیستن!

فراموش نکنیم بارسلونا دو تا از معدود چمپیونزلیگ هایی که داره رو هم با افتضاح(و نه اشتباه) داوری بدست آورده.
    Last edited by malkemid; 06-04-2013 at 17:06.

9. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله اتفاقا بازیهای ملی مسی رو هم در جام جهانی دیدیم...افتضاح بود.
    این بازی حق با شماست..من کلی گفتم. به هر حال تو بازیهای مختلف دیدیم که هر وقت ژاوی و اینیستا پوشش داده شدن٬ اغلب مسی هم ناموفق بوده.
    پس نمیشه روی یک بازی نسبت به یک بازیکن نظر داد...در جام جهانی پارسال مسی در تیم ملی ازادیه عمل نداشت مثل بارسلونا...مسی هم بازیسازی میکنه هم گل میزنه...تو تیم ملی هم اگر بازی های امسال رو ببینی مسی با ازادی بیشتری بازی میکنه در حقیقت نقل بازی ساز و مهاجم رو با هم ایفا میکنه و باعث درخشش اونجا هم شده مثل هتریک مقابل برزیل مثل گل هایی که تو مقدکماتی جام جهانی زده و......تو بازی های باشگاهی هم اکثر اوقات دیده میشه حرکاتش از عقب شروع میشه.

11. 7 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

پس نمیشه روی یک بازی نسبت به یک بازیکن نظر داد...در جام جهانی پارسال مسی در تیم ملی ازادیه عمل نداشت مثل بارسلونا...مسی هم بازیسازی میکنه هم گل میزنه...تو تیم ملی هم اگر بازی های امسال رو ببینی مسی با ازادی بیشتری بازی میکنه در حقیقت نقل بازی ساز و مهاجم رو با هم ایفا میکنه و باعث درخشش اونجا هم شده مثل هتریک مقابل برزیل مثل گل هایی که تو مقدکماتی جام جهانی زده و......تو بازی های باشگاهی هم اکثر اوقات دیده میشه حرکاتش از عقب شروع میشه.
    نه من هم بر اساس یک بازی نگفتم...گفتم اغلب اینطوری میشه و این نظر خیلی از کارشناسا هم هست. حتما خود شما هم زیاد شنیدید.

در خصوص بازیهای ملی فعلی، بازی برزیل رو کامل دیدم. اون بازی خوب کار کرد و البته فراموش نکنیم برزیل تقریبا تیم زیر 23 سالش بود. و همونطور که با یه بازی بد نمیشه حکم قطعی داد، با یه هتریک هم نمیشه گفت خیلی موفق بوده.

همه اینها به کنار، فکر نکنم شما مخالف این باشی که در تیم ملی، اصلا در حد و اندازه ای که در بارسا بازی می کنه نیست؟ حالا دلایلش بماند...دیدگاه من و شما متفاوته.

13. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نه من هم بر اساس یک بازی نگفتم...گفتم اغلب اینطوری میشه و این نظر خیلی از کارشناسا هم هست. حتما خود شما هم زیاد شنیدید.

در خصوص بازیهای ملی فعلی، بازی برزیل رو کامل دیدم. اون بازی خوب کار کرد و البته فراموش نکنیم برزیل تقریبا تیم زیر 23 سالش بود. و همونطور که با یه بازی بد نمیشه حکم قطعی داد، با یه هتریک هم نمیشه گفت خیلی موفق بوده.

همه اینها به کنار، فکر نکنم شما مخالف این باشی که در تیم ملی، اصلا در حد و اندازه ای که در بارسا بازی می کنه نیست؟ حالا دلایلش بماند...دیدگاه من و شما متفاوته.
    این حرف چند سال پیشه که اکثرش رو هم خارج از پویزشن اصلیش بازی می کرد، از وقتی سابه‌یا اومده و مسی کاپیتان شده و رفته به همون نقش اصلیش در بارسا، مسی توی 12 بازی اخیر ملی، 13 گل زده و 8 پاس گل داده و توی تک تک بازیهایی که آرژانتین برنده بوده بهترین بازیکن تیم و زمین بوده. درسته با آمار وحشتناکش در بارسا یکی نیست ولی اینکه بگیم "اصلا در حد و اندازه" بارسا هم نیست درست نیست (گرچه سطح وحشتناک بالای مسی، همه رو بدعادت کرده)، بازیکنی در دنیا نداریم که به خوبی مسی در تیم ملی کشورش بازی کنه.

نکته: کسی که در 12 بازی ملی 13 گل بزنه و 8 پاس گل بده، و باز هم بگن اصلا در حد و اندازه بارساش نیست، آدم می مونه اون حد و اندازه بارساش چی بوده پس؟

15. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه حقیقت فعلا این هست که مسی تو تیم ملی خوب نیست
    Last edited by mohammad.asghari; 06-04-2013 at 19:01. دليل: اشتباه بزرگ بود.منظروم تیم ملی بود

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مایورکای زخم خورده از نیوکمپ امتیاز می خواهد

تیم مایورکا دومین تیم از انتهای جدول با هدایت گرگوریو مانزانو در حالی‌ در نیوکمپ به مصاف بارسا می رود که در دیدار قبل خود با تیم انتهای جدولی دپورتیوو شکست خورده‌ است.

مایورکا از ساعت 22 (00:30 به وقت ایران) در حالی‌ به دیدار بارسا می رود که نیاز مبرمی به امتیاز دارد. آنها دومین تیم از انتهای جدول هستند و تنها 3 امتیاز با منطقه امن فاصله دارند. با دریافت 58 گٔل در این فصل و میانگین 2 گٔل در هر بعضی‌ آن‌ها دومین خط دفاع ضعیف را به خود اختصاص داده اند. برترین گلزن این تیم حامد (8) و ویکتور کاسادسوس (7) هستند که به بازی‌ هوایی‌ این تیم اهل جزایر بالئاری قدرت داده اند.

پس از شکست در برنابئو (4-2) و باخت مقابل تیم انتهای جدولی‌ دپورتیوو لاکرونیا (3-2) در خانه به نظر می رسد که فرم خوب آنها بعد از پیروزی مقابل سویا (۲-۱) و گرانادا (۲-۱) به پایان رسیده است. از زمانی‌ که مربی‌ جدید جانشین خواکین کاپاروس شده است وی توانسته به همراه جزیره نشینان ۲ برد، یک تساوی به دست بیاورد و در چهار بازی نیز مغلوب حریفان شده است.

نتایج ضعیف ابتدای فصل موجب تغیرات زیادی در تیم در زمان نقل و انتقالات زمستانی شده است. لونا (سویا)، هوتون (استون ویلا) و تیسون (سمپدوریا) همه به مایورکا پیوستند. آن‌ها همچنین سه بازیکنی که زمانی‌ در تیم جوانان بارسا حضور داشتند را نیز به خدمت گرفته اند؛ درواز‌بان روبن مینو (به عنوان جانشین اوئات)، جیوانی دوس سانتوس و آندره فونتاس (به صورت قرضی تا 30 جون).

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سپهر مظفری / FCBarcelona.ir

18. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •