نمیشه گفت مورینیو و رونالدو نمیرن ولی مطمئنا کاسیاس نمیره
امیدوارم مورینیو هم بهاهش لج نکنه و دوباره به ترکیب اصلی برگرده هر چند لوپز هم خیلی خوب کار کرده ولی هیچی کاسیاس نمیشه
نمیشه گفت مورینیو و رونالدو نمیرن ولی مطمئنا کاسیاس نمیره
امیدوارم مورینیو هم بهاهش لج نکنه و دوباره به ترکیب اصلی برگرده هر چند لوپز هم خیلی خوب کار کرده ولی هیچی کاسیاس نمیشه
دفاع چپ نیست؟
آره...دفاع چپ کاستیاست.....اون زمانی که کوئنترائو و مارسلو جفتشون مصدوم بودن،بعضی از بازی ها تو ترکیب اصلی بود.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاکا مصدوم، راموس و آلونسو محروم
Casillas, Diego López, Adán and Jesús Goalkeepers Varane, Pepe, Coentrão, Marcelo, Arbeloa, Albiol and Nacho Defenders Khedira, Özil, Essien, Modric, Callejón and Di María Midfielders Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín and Morata Forwards
دوستانامیدوارم مورینیو هم بهاهش لج نکنه و دوباره به ترکیب اصلی برگرده هر چند لوپز هم خیلی خوب کار کرده ولی هیچی کاسیاس نمیشه
این مطبوعات یه چرت و پرتی میگن واسه پربیننده شدن!!!
شما آخه چرا باور میکنی؟؟؟
خودت رو بذار جای مو (! فقط جنبه ی شهرت داری یا نه؟ )
کاسیاسی که 3 ماه از تمرین و مسابقات به دور بوده و الان معلومه نیست در چه فرمی به سر میبره(که باز هم قطعا مورینیو بهتر از شخص دیگه در دنیا میدونه اینو در حال حاضر) رو به خاطر اسم و رسمش میذاری تو دروازه یا دیگو لوپزی که در سخت ترین شرایط این فصل برای ما بهترین بازی ها رو ارائه داد و ما با موفقیت 100 درصدی اون مرحله ی حساس و دشوار رو پشت سر گذاشتیم با درخشش این بنده خدا ؟؟؟؟؟
حالا که کاسیاس برگشته باید شوت شه بیرون؟؟؟
اگه یه بار دیگه واسه ایکر مشکل پیش بیاد دوباره (در همین روزا) اونوقت دوباره مجبور باشیم به دیگو اتکا کنیم به نظرت روحیه سابق رو خواهد داشت؟؟؟؟(حالا اینا فرضیاته)!
ببین داریم در مورد یه سرمربی تاریخی و یه دروازبان تاریخی صحبت میکنیم!!!شوخی که نیست...
هر 2تاشون...یا بهتر بگم...هر 3 تاشون اونقدر حرفه ای هستند که شرایط رو درک کنن...
و این به نظرم اتفاقا بسیار خوب هم خواهد بود واسه تیم ...
با وجود رقابت برای حضور در ترکیب اصلی در بین گلر هامون که سال ها وجود نداشت انصافا...!!!![]()
مصاحبه لوپز با BWIN
ورود تیم به شهر استامبول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه دوستان ه کی اون خبر پیوستن کاسیس به آرینالو داده بیرون 1 % فک نکرده که فردی که از 7 سالگی تو باشگاه رئال عضو بوده و پدرشم اونجا بوده حالا میخواد تو این سن از اون باشگاه بره؟!![]()
دیگو لوپز:قبلا از روبرو شدم با رونالدو عذاب میکشیدم..
مورینیو=هیتلر
من زندگیم با اسم سه نفر خلاصه میشه : دی
1 . کاکا
2 . رائول
3 . کاسیاس
ولی منم جای مورینیو بودم بدون شک الآن لوپز رو میذاشتم دروازه,درسته کاسیاس ایکر مقدسمونه و اسطورست ولی تازه از مصدومیت اومده بیرون + لوپز واقعا عالی کار کرده.عملکرد تیم بر اساس شهرت نیست,نمیشه بگیم چون کاسیاس مشهور تره اون باید بره دروازه همیشه حتی وقتی که لوپز بهتر داره کار میکنه.
سر قضیه آدان به نظرم کاسیاس باید میرفت چون بدترین حالت کاسیاس از بهترین آدان بهتره ولی جریانه لوپز فرق داره.
و مطمئنم این خبر رفتنش به آرسنالم شایعه ای چیزیه چون اگه برای بازی نکردن تو این یه مدت بعد از این همه سال یهو بره آرسنال من خودم به شخصه کل علاقم بهش رو از دست میدم و اون سه نفر میشن دو نفر !
لوپز: روياي رسيدن به فينال ميتواند محقق شود
دروازهبان رئال مادريد معتقد است که رسيدن به فينال رويايي است که ميتواند براي باشگاهش به تحقق بپيوندد.
ديگو لوپز اميد بسيار زيادي براي افتخارآفريني در ليگ قهرمانان اروپا دارد. وي در اين باره اظهار داشت: رسيدن به فينال ميتواند رويايي باشد که به تحقق ميپيوندد اما هنوز راه زيادي باقي مانده است. رقابت واقعا سختي داريم؛ هرچند ميدانيم اين باشگاه سابقهاي عالي در ليگ قهرمانان دارد. اين روياي بزرگي براي همه در باشگاه است. اميدواريم به فينال برسيم و براي رسيدن به قهرماني تلاش کنيم.
وي ادامه داد: هرچند بازيکنان جواني در اين تيم داريم اما آنها بسيار باتجربه هستند. همه آنها بازيکنان بينالمللي هستند و براي کشورهايشان و ديگر باشگاهها در فينال بازي کردها ند. فکر نميکنم سن عامل مهمي باشد.
دروازهبان رئال مادريد خاطرنشان کرد: بارسلونا برتري کمي براي رفتن به دور برگشت دارد اما مسابقهاش با سنژرمن هنوز هم يکي از متعادلترين مسابقات است.
لوپز در خصوص پيروزي 2 بر صفر بايرن مونيخ مقابل يوونتوس نيز گفت: نتيجه بسيار خوبي بود. يوونتوس تيم بزرگي است. بايرن در وضعيت بهتري قرار دارد اما وقتي به تيمهاي ايتاليايي برخورد ميکند و به خصوص يوونتوس که فصل فوقالعادهاي را پشت سر گذاشت هميشه نگران اين هستم که در دور برگشت چگونه ميخواهند عمل کنند.
وي همچنين با اشاره به مالاگا گفت: بورسيا تيم بزرگي است همان طور که در مرحله گروهي مقابل ما نشان داد اما مالاگا هنوز حذف شده و يک تساوي که گل در بر داشته باشد، ميتواند آنها را به نيمهنهايي برساند. دوست دارم مالاگا به دور بعد برسد زيرا يک تيم اسپانيايي هستند.
بارسلونا قصد خريد راموس را از رئال مادريد دارد
باشگاه فوتبال بارسلونا تمايل دارد در اقدامي که مي تواند جنجال ساز باشد مدافع کهنه کار تيم رئال مادريد را به خدمت بگيرد.
روزنامه موندو دپورتيوو نوشت باشگاه بارسلونا به زودي براي خريد سرخيو راموس مدافع تيم ملي اسپانيا و رئال مادريد پيشنهاد خواهد داد.
بارسا نياز به تقويت خط دفاعي دارد و به همين دليل مي خواهد راموس با تجربه را به خدمت بگيرد.
مسئولان بارسا پس از آن به فکر خريد راموس افتادند که ژوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد در مصاحبه اي از فروش احتمالي اين بازيکن در پايان فصل خبر داد.راموس در سال 2005 در ازاي 27 ميليون يورو به رئال مادريد پيوست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)