تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 200 از 325 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

بچه ها من هیچوقت دو تا تست املا رو نمیزنم . چند وقته املا میخونم اما بازم نمیتونم بزنم (چون شمارشیه و یه کلمه ش رو هم شک داشته باشی نمیتونی بزنی) بنظرتون بی خیال املا بشم؟؟

رئیسش چند ماه پیش گفته بود در قراره سالی دو بار این ثبت نام انجام بشه !!
    یعنی قبل از ازمون امسال دوباره میذارن ثبت نام کرد ؟ چون یکی از فامیلامون پارسال یادش رفته ثبت نام کنه !! حالا هم امید قبول شدنش فقط به ازاد هست که اونم ثبت نام نکرده اگه نشه 1 سال میمونه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بچه ها من هیچوقت دو تا تست املا رو نمیزنم . چند وقته املا میخونم اما بازم نمیتونم بزنم (چون شمارشیه و یه کلمه ش رو هم شک داشته باشی نمیتونی بزنی) بنظرتون بی خیال املا بشم؟؟
    کتاب مهر و ماه یک فصل املاء داره کلمه ها رو نوشته + گزینه 2 هم آزموناش رو بگیر کار کن

سعی کن تستش رو بزنی

3. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یعنی قبل از ازمون امسال دوباره میذارن ثبت نام کرد ؟ چون یکی از فامیلامون پارسال یادش رفته ثبت نام کنه !! حالا هم امید قبول شدنش فقط به ازاد هست که اونم ثبت نام نکرده اگه نشه 1 سال میمونه
    تا جایی که میدونم این پذیرش آزاد اصلا ثبت نام نمیخواسته (بجز اون که یادش رفته الانم با سراسری آزاد هست مشترک) برای اطلاع دقیقتر با خودشون تماس بگیرید

کتاب مهر و ماه یک فصل املاء داره کلمه ها رو نوشته + گزینه 2 هم آزموناش رو بگیر کار کن

سعی کن تستش رو بزنی
    برای املا کتاب الگو رو دارم . کتاب خوبیه و کلی هم معنی لغت یاد گرفتم و املا. معنی ها جواب میدم اما بازم انگار خیلی مونده تا املاها رو بزنم

5. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

برای املا کتاب الگو رو دارم . کتاب خوبیه و کلی هم معنی لغت یاد گرفتم و املا. معنی ها جواب میدم اما بازم انگار خیلی مونده تا املاها رو بزنم
    وسطای الگو یه قسمت داره به اسم تشابهات املایی .. سوژه ی بیشتر سوال های املا همونه ! ( البته این قسمت تو کتاب آخر مهر و ماه هم هست به اسم واژه های هم آوا اگه اشتباه نکنم . اونم خوبه )
    سوژه ی دیگه سوال های املا لغت های زبان فارسی 3 هست .. ( منظورم درس های املاش هست ) زیاد هم نیستن همون هارو بخون + تشابهات املایی به نظرم میتونی به سوالات املا کامل جواب بدی
    با توجه به اینکه میگی لغت های کتاب های درسی ادبیات رو خوندی و بلدی .

7. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اطلاعی در مورد کتابخانه های شبانه روزی دارید؟
    یعنی شب هم میشه اونجا موند؟
    البته اگر چنین شرایطی هم باشه تو این مملکت گل و بلبل احتمالا فقط آقایون اجازه موندن دارن نه خانوم ها :(
    چون شاغلم روزی 2.5 ساعت فقط هدر میره برای رفت و آمد. حالا 6-7 ساعت که سرکارم به کنار
    اگر نزدیک محل کارم یک کتابخونه شبانه روزی باشه میتونم بعضی روزا نیام خونه و کتابخونه درس بخونم و صبح از کتابخونه به مقصد محل کار! : دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

اطلاعی در مورد کتابخانه های شبانه روزی دارید؟
    یعنی شب هم میشه اونجا موند؟
    البته اگر چنین شرایطی هم باشه تو این مملکت گل و بلبل احتمالا فقط آقایون اجازه موندن دارن نه خانوم ها :(
    چون شاغلم روزی 2.5 ساعت فقط هدر میره برای رفت و آمد. حالا 6-7 ساعت که سرکارم به کنار
    اگر نزدیک محل کارم یک کتابخونه شبانه روزی باشه میتونم بعضی روزا نیام خونه و کتابخونه درس بخونم و صبح از کتابخونه به مقصد محل کار! : دی
    این حرف و از رو تجربه می گم.
    شب ساعت ۱۲ به بعد بازده در حد صفر هست،به جاش هم صبح ادم و نابود می کنه،من که اصلا توصیه نمی کنم.البته من جواب نگرفتم از شب بیداری ولی شاید جواب بده.

10. 2 کاربر از pouyacapitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شب ساعت ۱۲ به بعد بازده در حد صفر هست،به جاش هم صبح ادم و نابود می کنه،من که اصلا توصیه نمی کنم.البته من جواب نگرفتم از شب بیداری ولی شاید جواب بده.
    من بازده شب درس خوندنم بیشتره
    قبلا میرفتم بخوابم خوابم نمیبرد دو ساعت بیشتر هی اینور اونور میشدم تا خوابم میبرد و صبح هم به زور بیدار میشدم درس بخونم که بعد از چند دقیقه بازم خوابم میبرد
    الان شبا تا 3 اینا میخونم بجاش صبح تا هروقت شد میخوابم

12. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه نمیخوام و نمیتونم شب بخونم
    حداقل 7 ساعت خواب لازم دارم. 7 ساعت هم اداره، 3 ساعت هم در مسیر رفت و برگشت به اداره. همش 7 ساعت وقت آزاد میمونه که اینم بخش زیادیشو هدر میدم!

بذهنم رسید این 3 ساعت رفت و آمدو حذف کنم
    اگر کتابخونه شبانه روزی نزدیک محل کارم باشه بعد از اداره برم اونجا تا شب درس بخونم.شبم پشت میز یا تو نمازخونه اش بخوابم : دی صبحم سریع میرسم اداره
    حالا اصلا نمیدونم شبانه روزی بودن یعنی شب میشه اونجا موند؟
    گرچه که چون دخترا موجودات خطرناکین عمرا چنین تسهیلاتی براشون بذارن

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان امتحان جامع 17خرداده که میفته جمعه.الان میخوام کارت ورود به جلسه رو بگیرم.میرم سایت سنجش قسمت خدماتش و دریافت کارت ,گزینه ی کارت ورود به جلسه ی آزمون جامع خاموشه.کی باید کارت رو بگیرم؟الان وقتش نیست؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

2 روز قبل نه الان!

16. 2 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •