تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 405 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام
    من یک آپارتمان جدید گرفتم که پکیجش از نوع zass فن دار هست. علیرغم اینکه پکیج و رادیاتورها نصب بودند ولی پکیج کار نمیکرد.
    شعله روشن میشه ولی بعد از یک مدت از کار می افته! نه آب بهداشتی و نه رادیاتورها هیچ کدوم گرم نمیشن و روی صفحه علامت آچار دیده میشه. بعد از ریست حذف میشه، چند لحظه شعله روشن میشه و باز دوباره خاموش میشه.
    نکته جالب با باز کردن شیر پر کن فشار بالای 1.3 نمیره!
    صاحب ملک میگفت نصاب گفته اینها هواگیری نمیخواد و خود سیستم هواگیری میکنه. آیا این مطلب درسته؟
    آیا مشکل دستگاه را می توان حدس زد؟ کلا zass چجور پکیجی هست؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر شعله تشگیل میشه و چند لحظه هم کار میکنه باید بگی تعمیرکار یک نگاهی بهش بندازه. احتمالاً الکترود جرقه یا سیم الکترود جرقه مشکل داره.
    با سلام
    من یک آپارتمان جدید گرفتم که پکیجش از نوع zass فن دار هست. علیرغم اینکه پکیج و رادیاتورها نصب بودند ولی پکیج کار نمیکرد.
    شعله روشن میشه ولی بعد از یک مدت از کار می افته! نه آب بهداشتی و نه رادیاتورها هیچ کدوم گرم نمیشن و روی صفحه علامت آچار دیده میشه. بعد از ریست حذف میشه، چند لحظه شعله روشن میشه و باز دوباره خاموش میشه.
    نکته جالب با باز کردن شیر پر کن فشار بالای 1.3 نمیره!
    صاحب ملک میگفت نصاب گفته اینها هواگیری نمیخواد و خود سیستم هواگیری میکنه. آیا این مطلب درسته؟
    آیا مشکل دستگاه را می توان حدس زد؟ کلا zass چجور پکیجی هست؟

3. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر بتونید با شرکتهای خارجی معتبر مثل آریستون ، بوش ، باکسی ، فرولی ، بایکان و یا شاپه کار کنید که خیلی خوبه.
    و بین شرکتهای ایرانی بوتان و ایران رادیاتور و ایساتیس فروش بالای دارند بخصوص بوتان و ایران که بین مردم هم جا افتاده .
    البته این در صورتی که در شهر شما نماینده ای از شرکتهای که در بالا نام بردم نباشه چون اکثر شرکتها در هر شهری فقط با یک یا دو نماینده کار میکنن و بقیه باید از این نماینده ها خرید کنن و نمیتونن مستقیم با شرکت معامله داشته باشند.
    چه پکیج های در شهر شما نمایندگی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از برندهاي ديگه چي پيشنهاد ميكنين؟
    برند رادياتورهاي پانلي و پره اي خوب و معتبر چي؟
    Last edited by tamirkar1; 26-02-2014 at 11:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بوتان و ايران رادياتور و ايساتيس نماينده دارن.
    براي رادياتور چي؟

تاريخ عضويت
    May 2012

13

اگر دنبال مشتری مداری و کسب اعتبار و سود کمتر هستید رادیاتورهای پره ای بوتان ( مدل ایل پریمو ) و ایران رادیاتور ( مدل کال یا ترمو ) برای شروع کار گزینه های خوبی هستند. هم قیمت مناسب و هم کیفیت بالایی دارند. مخصوصاً بوتان که به خاطر نوع بسته بندی که داره در زمان حمل و نقل و جابجایی ضایعات و شکسگتی بسار بسیار کمتری نسبت به ایران رادیاتور داره.البته کیفیت ایران رادیاتور هم بسیار خوبه فقط نمیدونم چرا فکری برای بسته بندی هاشون نمیکنن .
    الان در بازار رادیاتورهای زیادی هستندکه از پسوند ایران رادیاتور استفاده میکنند مثل ایران رادیاتور نوین ، ایران کاوه ، ایران آلومین و یا رادیاتورهای دیگه مثلآذربانکه به نظر من تمامشون بی کیفیت هستند و فقط برای فروشنده سود بالایی دارند. و اگر تمامی این رادیاتورهای را که گفتم را در کنار هم قرار بدید و از نزدیک برسیشون کنید خودتون اطلاعات زیادی کسب میکنید و یکسری چیزها را می فهمید. داخلشون پر از چسبه ( برای آب بندی ) و کلی پلیسه داره و اگر حواست نباشه و بدون دستکش برای نصب یا جابجایی این رادیاتورها اقدام کنی قطعاً پلیسه ها دستتون را میبره. و چسب های داخلش هم بعد از یک مدتی مشکلات بسار بسیار زیادی را برای پکیج و هوا گرفتن رادیاتورها ایجاد میکنه.
    و خود من بسیار شاهد این موضوع بودم که فروشنده ها این رادیاتورهای که پسوند ایران دارند را بجای ایران
    رادیاتور به مصرف کننده فروخته اند و مصرف کننده بیچاره هم از همه جا بیخبر و فکر میکنه که ایران رادیاتور خریده و کلی هم خوشحاله.
    براي رادياتور چي؟
    Last edited by tamirkar1; 27-02-2014 at 01:22.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

رادیاتور پنلی هم میتونید با رادیاتورهای لوکس پن یا آ.ج.آ شروع کنید که قیمت مناسبی دارند. رادیاتورهای پنلی کرمی ، فرولی ، آریستون ، سانیکا هم هکیفیت خوبی دارند ولی قیمتشون بالاست.
    براي رادياتور چي؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام جناب تعمیرکار.ما به مرحله خرید پکیج برای ساختمونمون رسیدیم برای 5 واحد.زیر بنای واحدها 135 متر هست و46متر پذیرایی وخواب ها 14 و10.5 و11.5 متریست. رادیاتور پنلی کرمی را انتخاب کرده ایم.میخواستم نظر شما را بدانم که 2 رادیات 120 سانت برای پذیرایی و رادیات های 80و60و70 به ترتیب برای متراژ اتاق ها مناسب است؟
    برای واحدها پکیج چند کیلو واتی را پیشنهاد میدهید؟
    تا مبلغ 2 میلیون چه پکیجی را پیشنهاد میدهید؟
    من پکیج های بوتان-ایساتیس- navien و آماتیس مد نظرم هست
    اگر پکیج دیگری را بهتر میبینید لطفا راهنماییم کنید.چون پکیج در اشپزخانه است تمایل دارم صدای پکیج کم باشد
    ازینکه تعداد سوالاتم زیاد است پوزش میخواهم

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر در منطقه سردسیر زندگی میکنید بهتره برای پذیرای از رادیاتورهای 1/40 استفاده کنید.برای خوابها هم برای اتاق 14 متری یک رادیاتور 1 متری و برای اتاق های کوچکتر دوتا رادیاتور 80 سانتیمتری خیلی بهتره.
    تا متراژ 140 یا 150 متر(بستگی داره به منطقه سردسیر ی باشه یا نه) میتونید از پکیج 24 هزار استفاده کنید.
    تا مبلغ 2 میلیون تومان بوتان و ایساتیس خوب انتخاب های خوبی هستند.
    ولی ناویین قیمتش بالای2 تومن در میاد.
    من خودم در این رنج قیمتی پکیج ری ( شرکت ری بایکان )را پیشنهاد میکنم فکر کنم قیمتش 1800000 بشه. و کاملاً هم دیجیتالیه. و مجهز به سیستم عیب یاب دیجیتال.
    اگر بتونید بودجه را بالاتر ببیرید و تا حدود 2600000 هزینه کنید پکیج فرولی ایتالیا را پیشنهاد میدم که 3 سال گارانتی شرکت ایرتمپ را داره. و همچنین پکیج بایکان ترکیه که 2 سال گارانتی شرکت ری بایکان را داره.
    سلام جناب تعمیرکار.ما به مرحله خرید پکیج برای ساختمونمون رسیدیم برای 5 واحد.زیر بنای واحدها 135 متر هست و46متر پذیرایی وخواب ها 14 و10.5 و11.5 متریست. رادیاتور پنلی کرمی را انتخاب کرده ایم.میخواستم نظر شما را بدانم که 2 رادیات 120 سانت برای پذیرایی و رادیات های 80و60و70 به ترتیب برای متراژ اتاق ها مناسب است؟
    برای واحدها پکیج چند کیلو واتی را پیشنهاد میدهید؟
    تا مبلغ 2 میلیون چه پکیجی را پیشنهاد میدهید؟
    من پکیج های بوتان-ایساتیس- navien و آماتیس مد نظرم هست
    اگر پکیج دیگری را بهتر میبینید لطفا راهنماییم کنید.چون پکیج در اشپزخانه است تمایل دارم صدای پکیج کم باشد
    ازینکه تعداد سوالاتم زیاد است پوزش میخواهم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اگر در منطقه سردسیر زندگی میکنید بهتره برای پذیرای از رادیاتورهای 1/40 استفاده کنید.برای خوابها هم برای اتاق 14 متری یک رادیاتور 1 متری و برای اتاق های کوچکتر دوتا رادیاتور 80 سانتیمتری خیلی بهتره.
    تا متراژ 140 یا 150 متر(بستگی داره به منطقه سردسیر ی باشه یا نه) میتونید از پکیج 24 هزار استفاده کنید.
    تا مبلغ 2 میلیون تومان بوتان و ایساتیس خوب انتخاب های خوبی هستند.
    ولی ناویین قیمتش بالای2 تومن در میاد.
    من خودم در این رنج قیمتی پکیج ری ( شرکت ری بایکان )را پیشنهاد میکنم فکر کنم قیمتش 1800000 بشه. و کاملاً هم دیجیتالیه. و مجهز به سیستم عیب یاب دیجیتال.
    اگر بتونید بودجه را بالاتر ببیرید و تا حدود 2600000 هزینه کنید پکیج فرولی ایتالیا را پیشنهاد میدم که 3 سال گارانتی شرکت ایرتمپ را داره. و همچنین پکیج بایکان ترکیه که 2 سال گارانتی شرکت ری بایکان را داره.
    ممنون از اینکه پاسخ دادید.ما سعادت آباد هستیم.به نظرتون با آب وهوای این منطقه 24000 کفایت میکنه؟با توجه به اینکه تعداد پنجره ها زیاد و قدی است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله با شرایطی که فرمودید 24 هزار کافیه. ولی در صورتی که بخواید جکوزی نصب کنید یا 2 تا حمام داشته باشید میتونید پکیج بزرگتری را انتخاب کنید.
    ممنون از اینکه پاسخ دادید.ما سعادت آباد هستیم.به نظرتون با آب وهوای این منطقه 24000 کفایت میکنه؟با توجه به اینکه تعداد پنجره ها زیاد و قدی است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •