علت اینکه میگید از سرور تهران تست نگیریم چیه ؟
اینم نتایج تست لحظاتی قبل:
سرور داخلی
سرور خارجی
اینم کلا خارجه
![]()
علت اینکه میگید از سرور تهران تست نگیریم چیه ؟
اینم نتایج تست لحظاتی قبل:
سرور داخلی
سرور خارجی
اینم کلا خارجه
![]()
اینترنت من از دیشب ساعت 9 وصل میشه ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکه!!!
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟؟
الان هم با وی P ان اومدم!
Last edited by XENON24; 25-01-2012 at 16:26.
آقا راستش سر در نیاوردم چی به چی شد !
ممکنه بگین چه دی ان اسی رو و از کجا باید کپی کنم؟
ممنون
من هر کاری کردم نتونستم این DNS رو عوض کنم. اصلا هیچی توش نداره که فقط پیدا میکنه همین.
فکر کنم تنها راهش DDOS باشه که یه 5-4 ساعتی این dns ها رو از کار بندازیم. یا ای پی شونو دان کنیم اینم راه خوبیه.
شما باید از داخل تنظیمات شبکه خودتون DNS رو عوض کنی و اگر از حالت بریج استفاده کنی توی خود کانکشن ساخته شده اینترنت هم می تونی عوض کنی
دوستان دقیقا ماند عکس زیر DNS رو تو قسمت کانکشن خودتون وارد کنید. دیگه به راحتی گوگل و دیگر سایتا باز میشه. من الان مشکلم حل شده. کانکشن من بریج بود و تو همون کانکشن وارد کردم.
![]()
من می خوام مودم asus 602 خودم رو بفروشم به نظرتون توی کدوم تاپیک باید بزارم اصلا تاپیکی برای فروش قطعات کارکرده توی این انجمن هست. وسایل همراش= کابل شبکه - سیم تلفن - اسپلیتر- آداپتور فکر کنم رابط یو اس بیش هم باشه یدونه مودم وایرلس خریدم و دیگه اینو لازمش ندارم اگرم کسی خواست پیام خصوصی بده مهلت تست هم خواهد داشت. اگر پستم نابجا بود معذرت میخام چون بیشتر توی این تاپیک پست میزارم قیمت پایه 20
72 ساعت مهلت تست
اینم یه عکس از مودم
![]()
Last edited by ak313; 26-01-2012 at 20:23.
سرعت من افتضاحه. کسی می دونه غیر از پارس آنلاین چه شرکتی توی مرکز بعثت ای دی اس ال میده؟
الان هم با زور سایت رو باز کرد. به 2828 هم که زنگ می زنی هی می خوان پروفایلتو عوض کنن آخرشم با speedtest.ir میگن تست بگیر که مسخره است الان که اسپدتست . نت رو باز نمی کنه اسپیدتست . ای آر میگه سرعتم 300 تو رو خدا افتضاح رو ببین تا کجاست
این دیگه چیه خودش پیداش میشه
کسی میدونه؟
پایینی رو میگم
شما احتمالا داری از یه برنامه ای به عنوان چیز-p- ان ا ستفاده می کنی و اون این گزینه رو ایجاد کرده نرم افزار a-o--l این طوری بود البته وقتی که از اون بیرون میومدی معمولا خودبخود کانکشن ساخته شده هم می رفت.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)