اقا انصافا کیروش مگه چیکارس که انقد طرفداریش میکنین؟انصافا با خودتون چند چندید؟تا همین دیروز زیر اعتراضاتون لهش میکردین ولی چون 2 تا بازی برده که 99 درصدش بازیکنا نقش داشتن دارین بهش افتخار میکنین؟
اقا انصافا کیروش مگه چیکارس که انقد طرفداریش میکنین؟انصافا با خودتون چند چندید؟تا همین دیروز زیر اعتراضاتون لهش میکردین ولی چون 2 تا بازی برده که 99 درصدش بازیکنا نقش داشتن دارین بهش افتخار میکنین؟
نظرات بعضی از ازبکستانی ها و کره ای ها و سایرین رو در مورد بازی ایران و کره و روز اخر مسابقات از سایت فیفا : ( بعضی هاش جالبه )
این دوست ازبکی زیاد خوشبین نیست و البته حقیقت جالبی رو در مورد تیمش می گه :
It's not correct to assume Uzbeks win Qatar undoubtly. Uzbekistan plays bad at home. Last year this time they lost to Iran.Uzbekistan has won in 2 away matches and 1 hard win at home.Therefore even Korea wins Iran it's possible Uzbekistan fails to beat Qatar. But we'll see what happens on June 18.
این هم یک کره ای که ظاهرا کیفیت تلویزیون های ساخت کشورش رو خوب می شناسه:
I am sure that Iran's national soccer team will see the World Cup on TV.
و البته یک هم وطن که جواب کره ای بالایی رو به این شکل داده:
And I think by loosing 2-0 against iran and uzbek 3-0 qatar koreans should follow w.c results from fifa.com
و البته یک دوستی از غنا! نظرش رو گفته که :( به شما چه اخه) :
Korea I am sure will be going for a win here in this final game to win this group while with Iran I am sure they want to win this group too because if Iran wins this game and Uzbekistan lose, then Iran would win the group finishing on top in 1st and qualifying directly for Brazil with Korea qualifying directly too but at the same time I am sure both teams will probably play for a draw here because I think the game will end 1-1
دوست برزیلی که به نظر می رسه خیلی دوست داره ایران رو در جام جهانی ببینه ( و احتمالا هم گروه بشه) :
I hope to see Iran in Brazil next year!! Go Iran
دوست کره ای دیگری خواسته یاداوری داشته باشه :
I think Korea will be win. Iranian must to remember 4yrs ago's memory. DEJAVU
و البته بشنوید دو کلمه هم از مادر عروس ، از امارات:
No way this Iranian team can beat Asian Gaint South Korea in their home Ground. I personally think Japan and South Korea should automatically qualify to World cup from Asia bcoz this are the only asian teams who proved their ability to play against other European and South american Teams. This two teams showed their ability in last world cup and Olympics. But other all asian teams just qualify for world and get out in the first round and this teams just spoil the
name of asian continen
و اما در اخر نظر جالب یک کره ای که راستش رو می گه !:
Now Korea is a tall player some fast children ! They are afraid of IRAN surely
Our team is not good now! We can go to Brazil only by one point...I think if Korea try to win, will lose...Iranian are so clever
پ ن : چیزی که من برداشت کردم یکی محبوبیت تیم ما و احتمالا کشور ما در سرتاسر گیتی هست![]()
و دیگه اینکه ازبک ها بیشتر از اینکه به تیم خودشون برای زدن 4 گل امیدوار باشند به شکست ایران مقابل کره امید بستن .
اونها احتمالا نگاهشون بیشتر از ما به بازی رقیبشون هست و ترس بیشتری دارند .
Last edited by hojjatinho; 14-06-2013 at 05:02. دليل: تغییر رنگ
آقا من حرف الکی نمیزنم که
برین بازی ایران-عمان رو ببینین 3-1 باخت
چون بازیکنای اصلی نبودن ولی کیروش بود
چقد لهش کرده بودین اون وقت ولی الان که بازیکناش 2 تا بازی رو بردن یدفعه طرفدارش شدین
Last edited by Amir M.ohAma.D; 14-06-2013 at 12:43. دليل: ایجاد تنش
همون چيزي كه من هميشه در اين تاپيك بهتون ميگم. نا اميد نباشين.
فقط اين مربي كره زيادي بازي را استرسي كرده و اين يك تيغ دو لبه هستش كه هم ميتونه ما رو به اوج برسونه و يا برعكس.
اما چيزي كه مشخصه همه چي تا 18:30 روز سه شنبه 28 خرداد معلوم ميشه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
ورزش > فوتبال ملی - مربی کره جنوبی چوی کانگ هی اگرچه سعی کرد دل مردم ایران را بدست آورد اما لحن بدش را این بار نثار سرمربی تیم ملی ایران کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ چوی کانگ هی که بلافاصله بعد از بازی تیم ملی کشورش با ازبکستان جنگ روانی علیه تیم ملی کشورمان را شروع کرده و گفته«ایران» را دوست ندارد و ترجیح می دهد ازبکستان به جام جهانی برود ، بعد از واکنش جسورانه کارلوس کروش سرمربی تیم ملی کشورمان در حمایت از مردم ایران ناچار شد تا حرف هایش را تصحیح کند. او که از سوی کروش متهم به خیانت به تیم ملی کشور خودش هم شده است در جمع خبرنگاران کره ای جنگ لفظی با کروش را ادامه داد و این بار خطاب به سرمربی تیم ملی کشورمان گفت:« نمی دانم چرا حرف های فوتبالی مرا با حرفهایی احساسی و سیاسی پاسخ می دهند. من هنوز هم می گویم بازی با ایران سخت است ، آنها همیشه برای برد می ایند چون تیم ملی ایران هستند یک حریف قدیمی. با این وجود ما بازی را می بریم.»
او در این حرف ها سعی کرده تا حرف هایش درباره اینکه از ایران« بدش» می آید را جبران کند. این تاکتیکی است که سردبیر بخش کره ای سایت بین المللی گل هم در پیش گرفته و در مصاحبه ای با بخش فارسی این سایت سعی کرده بگوید حرف های چوی کانگ هی به فارسی بد ترجمه شده و کارلوس کروش برای انتقاد از مربی کره عجله کرده است.
البته این مربی به کری هایش ادامه داده و در گفت و گوی جدیدش که سایت فدراسیون کره هم آن را منتشر کرده خطاب به کارلوس کروش گفته است:« شما که یک سرمربی بین المللی هستی! جام جهانی سال آینده را حتما تماشا می کنی اما از خانه ات در پرتغال و پای تلویزیون!»
او سعی کرده اینگونه بر کری هایش بیفزاید. چوی کانگ هی ، یکی از اعضای کادر فدراسیون کره است که در سال 1996 شکست تاریخی شان برابر ایران یعنی شکست 6 بر 2 را تجربه کردند. باختی که تا ابد در کارنامه فوتبالی شان می ماند. کارلوس کروش در اولین روز حضور تیم ملی در اولسان گفت به کانگ هی یک پیراهن ازبکستان را می دهد تا با این پیراهن روی نیمکت کره بنشیند. مربی ایران اما از بازیکنان و مردم کره به عنوان دوستانی مهربان و خوب یاد کرد اما می گوید سرمربی کره برای واژه ای که درباره ایرانی ها به کار برده باید عذرخواهی کند. کاری که مربی نه چندان موفق کره ای ها از آن سر باز می زند. ملی پوشان فوتبال ایران در صورت پیروزی برابر کره در اولسان تیم ملی کره را حتی در آستانه سقوط از جام جهانی قرار می دهند. این اتفاق اگرچه کاری بس دشوار است اما آنها همیشه نشان دادند برای دفاع از کیان ایرانی تا پای جان شان می جنگند.
+
پن: وقتی شلغم هم جزو میوهها شد!
سلام.
نظرسنجی که به تازگی آغاز شده بود در این تاپیک خیر درصدش بیشتر بود . من اولین نفر بودم بله رو زدم. حالا که میبینم کم کم داره مساوی میشه . فکر کنم تا آخر بازی ایران - کره جلو بزنه
/.
و امیدواریم ایران به جام جهانی سعود کنه !![]()
جالبه منم دیشب خواب دیدم از کره یه گل خوردیم بیست دقیقه آخر بازی مجتبی جباری پا به توپ میشه یه شوت زمینی میزنه کنج دروازه و ایران مساوی میشه میره جام جهانی![]()
بازی ساعت 16:30 هستاما چيزي كه مشخصه همه چي تا 18:30 روز سه شنبه 28 خرداد معلوم ميشه![]()
چرا اینقدر همه خواب میبینن ؟؟جالبه منم دیشب خواب دیدم از کره یه گل خوردیم بیست دقیقه آخر بازی مجتبی جباری پا به توپ میشه یه شوت زمینی میزنه کنج دروازه و ایران مساوی میشه میره جام جهانی
دوست عزیز ندیدی بازی کره چند چند بشه ؟؟
دوستان هرکدوم خواب دیدید یه لحظه بزنید اون کانال ببینید بازی چند چنده
وایسین شاید خودم تونستم خواب بازی کره رو ببینم (( باید زیاد بهش فکر کنم تا خوابش رو ببینم))
ازونجایی که بچه ها آخر بازی داشتند بدجور شادی میکردن نشون میداد ازبکستان نتوسنته نتیجه دلخواه رو بگیره و ما صعود کردیم![]()
ساعت 18:30 هر دو بازی تموم و همه چی مشخص میشه :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)