تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 280 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض قنبرنژادیان: بدخواهان سوءاستفاده نکنند!

خبرگزاری فارس: برنده حراج پیراهن و کفش مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: لباس زاید برایم ارزش معنوی دارد و بدخواهان از این موضوع سوء‌استفاده نکنند. بهنام قنبرنژادیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به اتفاقات رخ داده پس از دربی و اینکه پیراهنی که به او تحویل داده شده با پیراهن اصلی زاید تفاوت داشته، گفت: نوع پیراهن برای من هیچ تفاوتی ندارد. هدف من از این اقدام تنها حمایت از باشگاه محبوبم است و به چیز دیگری توجه ندارم. وی اضافه کرد: این لباس برای من ارزش معنوی دارد وگرنه فقط یک تکه پارچه است. هدف من از این کار اعلام حمایت از باشگاه پرسپولیس است. مبلغی که برای خرید این پیراهن هزینه کردم صرف امور خیریه شد بنابراین هیچ ناراحتی ندارم. وی گفت: پرسپولیس عشق من است و هیچ‌گاه دوست ندارم به عشقی که دارم صدمه وارد شود. بنابراین اعلام می کنم بدخواهان جوسازی نکنند زیرا من آن چیزی که می‌خواستم یعنی حمایت از تیم محبوبم را بدست آوردم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:54.

2. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه victor021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به این میگن هوادار واقعی!

4. این کاربر از victor021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

علی کریمی، خاتمی را گرفت / کاپیتان پرسپولیس به اصغر فرهادی هم می‌رسد؟
    دیگر ورزشها - علی کریمی در نظرسنجی خبرآنلاین به رتبه دوم رسید.

علی کریمی کاپیتان پرسپولیس در نظرسنجی خبرآنلاین برای انتخاب چهره برتر کشور در سال 90 به رده دوم رسید. او که تا چند ساعت قبل، بعد از سید محمد خاتمی در رده سوم قرار داشت، در طول چند ساعت توانست به جایگاه دوم این نظرسنجی برسد. علی کریمی در حال حاضر بیش از 17 درصد آرای کاربران خبرآنلاین را به خود اختصاص داده و برای رسیدن به رتبه اول این نظرسنجی، فقط اصغر فرهادی را پیش رو دارد.

البته کار کریمی برای رسیدن به اصغر فرهادی سخت است چراکه فرهادی حدودا دو برابر آرای کریمی را کسب کرده و فاصله خوبی با این ستاره فوتبال دارد.

همچنین فرهاد مجیدی ستاره محبوب استقلالی ها هم که شرایط خوبی در این نظرسنجی پیدا کرده بود، در چند ساعت گذشته افت کرد و از رده چهارم، به رده ششم سقوط کرد. ظاهرا هواداران استقلال چند ساعت از ستاره محبوب خود غافل شده اند!

6. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی: دو ماه آینده تعیین‌کننده بازیکنان مازاد پرسپولیس است/نفت را می‌بریم!

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: فردا نفت تهران را شکست خواهیم داد. به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از بازی فردا با نفت تهران گفت: این بازی آخرین بازی سال برای پرسپولیس است و می‌خواهیم آن را با موفقیت پشت سر بگذاریم و به الشباب برسیم که در آغاز سال جدید با این تیم بازی داریم. وی ادامه داد: باید تلاش خوبی ارائه دهیم و برنده از میدان خارج شویم و حداقل در حد و اندازه بازی با مس کرمان از نظر فنی و فوتبالی ظاهر شویم. روند تیم نفت خوب بوده و آنها بیش از حد انتظار نتیجه گرفته‌اند و بازیکنان خوبی دارد که در کنار هم تیم خوب نفت را تشکیل داده‌اند. سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، مبنی بر اینکه شما می‌گویید نتیجه مساوی را دوست ندارید اما بیشتر بازی‌هایتان مساوی می‌شود گفت: بله من نتیجه مساوی را دوست ندارم البته این در مورد بازی با الهلال عربستان که خارج از خانه بود صدق نمی‌کند. هرچند در کل دوست دارم چه زمانی که در خانه بازی می‌کنیم و چه خارج از خانه، پیروز شویم. فقط مساوی زمانی می‌تواند بخشی از بار ناراحتی را کم کند که ما از نظر فوتبالی بازی بسیار خوبی ارائه دهیم. دنیزلی در مورد اینکه استقلالی‌ها معتقد بودند سقف توانایی ایمون ‌زاید همان سه گلی است که به این تیم زده و دیگر نمی‌تواند برای پرسپولیس کارایی داشته باشد، گفت: زاید از ناحیه پاشنه آشیل دچار مصدومیت شد و مدتی است که تمرینات خود را با تیم شروع کرده است. با این حال ارزیابی من از یک بازیکن فقط مربوط به گل زدن او نمی‌شود، بلکه بازدهی و عملکرد او برای من مناسب است. سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه این تیم راحت گل می‌خورد خاطرنشان کرد: بله درست است. در برخی مواقع راحت گل می‌خوریم و به همان راحتی نمی‌توانیم گل بزنیم. امیداورم فردا به سختی گل بخوریم و راحت گل بزنیم. دنیزلی در مورد اینکه در دیدار با نفت تهران هم همان سانترهای تکراری بازی با مس را شاهد خواهیم بود گفت: اینکه این مسأله تکرار می‌شود یا نه را نمی‌دانم. اگر می‌دانستم تدبیر لازم را به کار می‌گرفتم، آنچه که می‌دانم این است که بازیکنان دوست دارند بهترین عملکرد را داشته باشند اما گاهی اوقات در بازدهی لحظه‌ای مغز و عضله بازیکن هماهنگ عمل نمی‌کند و فرمان به درستی اجرا نمی‌شود. با این حال در بازی با نفت تلاش می‌کنیم درست‌تر سانتر کنیم و از این سانتر‌ها استفاده ببریم. وی در مورد اینکه نتیجه بازی فردا را چطور پیش بینی می‌کند گفت: ما پیروز می‌شویم. سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه چند درصد از تیم فعلی را برای سال آینده نگاه می‌دارد گفت: اکنون خیلی زود است که بخواهم بگویم چند درصد می‌مانند و یا می‌روند. دو ماه بسیار حساس را پیش رو داریم، شاید اکنون از نظر ذهنی یک بازیکن را نخواهم اما او در این دو ماهه با عملکردش من را از تصمیمم منصرف کند. در حال حاضر نمی‌توانم نظری در این مورد بدهم. من تصمیم‌گیرنده هستم، ولی این تصمیم را بازیکنان با عملکردی که نشان می‌دهند می‌گیرند. دنیزلی در مورد اینکه پرسپولیس می‌تواند قهرمان آسیا شود یا نه گفت: اولین هدف من این است که از این گروه صعود و پس از آن به مراحل دیگر فکر کنیم. تنها چیزی که می‌تواند روند نامطلوب پرسپولیس را در این فصل از یاد ببرد، این است که ما از گروه خود صعود و سال آینده را با انگیزه‌ای بزرگ شروع کنیم. وی در پایان نشست سال نو را به تمامی ایرانیان تبریک گفت و آرزو کرد در سال 91 همه چیز بهتر از امسال باشد و سالی پر از موفقیت و سلامتی برای همه ایرانیان در پیش باشد. گفتنی است دنیزلی در ابتدای نشست خبری وقتی تعداد کم خبرنگاران را دید گفت: من و سه نفر از پرسپولیس به این جلسه آمدیم ای کاش حداقل 4خبرنگار در این نشست حاضر می‌شدند که پس از حرف‌های سرمربی پرسپولیس خبرنگاران تلویزیونی با تأخیر خود را به این جلسه رساندند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبانی قرمزها محرز شد
    محمد رویانیان در خصوص تخلفاتی که در دیدار تیم های فوتسال گیتی پسند اصفهان و پرسپولیس در هفته آخر رقابت های لیگ برتر فوتسال اتفاق افتاد ضمن بیان مطلب فوق گفت: با بررسی هایی که انجام دادیم تبانی تعدادی از بازیکنان تیم فوتسال پرسپولیس برای ما محرز شد، ضمن ابراز تأسف از این مسئله، در باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفته ایم که بازیکنان خاطی از تیم اخراج شوند.

وی با بیان اینکه 30 درصد از قرارداد کلیه بازیکنان کسر خواهیم کرد، افزود: ضمن تأکید بر سلامتی کاری حیدریان سرمربی تیم، از ایشان انتظار داشتیم که با هوشیاری بیشتری از تبانی صورت گرفته جلوگیری کند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با تأکید بر سلامت کاری سرپرست تیم فوتسال این باشگاه نیز اظهار داشت: انتظار ما این بود که سرپرست تیم به عنوان نماینده مدیرعامل باشگاه در خصوص این قضیه با هوشمندی مدیریت کند اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد بنابراین تصمیم گرفته شد تا وی را نیز از سمت خود عزل کنیم.

وی در خصوص آینده تیم فوتسال باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: بزودی در خصوص ادامه فعالیت و یا انحلال تیم فوتسال باشگاه پرسپولیس تصمیم گیری خواهیم کرد.

رویانیان تأکید کرد: لازم است در اینجا به نمایندگی از مسئولان ذیربط فوتسال باشگاه پرسپولیس و همچنین به نمایندگی از سوی این باشگاه بزرگ، از کسانیکه در این زمینه ناراحت شدند و یا آسیب دیدند عذرخواهی کنم.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم مسئولان ذیربط به ویژه مسئولان کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص مسائل پیش آمده بیشتر دقت و توجه کنند. به عنوان نمونه در قضیه ای که برای شیث رضایی و محمد نصرتی پیش آمد، علی رغم حکم جریمه سنگین مالی و محرومیت این دو بازیکن توسط باشگاه پرسپولیس به ویژه در خصوص شیث رضایی، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دستور به محرومیت موقت وی داد و هیچ توجهی به حکم انضباطی باشگاه پرسپولیس نکرد، بنابراین با حکم این کمیته، این بازیکن از باشگاه پرسپولیس از لحاظ مالی طلبکار نیز می شد.

رویانیان تصریح کرد: خوشبختانه کمیته استیناف با رأیی که در خصوص این بازیکن داد، باعث شد که حداقل ما بتوانیم از وی در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا استفاده کنیم ، در این خصوص از کمیته استیناف و همچنین سازمان لیگ تشکر می کنم. در واقع انتظار ما از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این است که به احکام انضباطی باشگاه ها توجه بیشتری کرده و حتی از آن حمایت نیز کنند.

وی در خاتمه اظهار داشت: انتظار ما از رسانه ها این است که در صورت پیش آمدن یک مسئله انضباطی به باشگاه مربوطه فرصت دهند ، در یک فضای آرام تصمیم قاطعی بگیرند و پس از آن در خصوص تصمیم گرفته شده، موضع گیری کنند.

منبع :ورزش 3

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

تبريك ميگم برد خوبي بود بعد مدتها تيم گل نخورد با وجود بي درواز باني گل نخوردن تو يه بازي نعمت بزرگيه.
    دفاع داره به حد بلوغ ميرسه واينها علائم خوبيه.

اميد وارم روند دفاع خوب تيمي ادامه داشته باشه . يادتون نره تيمها ي بزرگ خط دفاعي وسيستم دفاعي خوبي دارند پس براي بزرگي كردن بايد از دروازه ودفاع شروع كرد.

10. 5 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبرنگار سرخ :
    اولین دیدار هفته بیست و هشتم لیگ برتر از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود شش هزار تماشاگر برگزار شد که این بازی با نتیجه ۲ بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.

پرسپولیس که در سال ۹۰ ناکامی‌های زیادی در لیگ برتر و جام حذفی داشت آخر سال را با برد تمام کرد تا پایان خوشی داشته باشد و به هوادارانش عیدی بدهد.

جواد کاظمیان پس از پیروزی ۳ بر صفر برابر نفت تهران در جمع خبرنگاران گفت: نفت تیم سرسختی بود با این حال ما توانستیم به یک برد شیرین برسیم. فکر می‌کنم تماشاگران در نیمه دوم از بازی لذت بردند و امیدوارم این برد بخشی از رنج‌های آنها را در سال ۹۰ پاک کرده باشد.

وی در مورد بازی با الشباب امارات در لیگ قهرمانان آسیا گفت: بازی سختی مقابل این تیم داریم. هدف ما صعود از این گروه است و می‌خواهیم به این هدف برسیم. الشباب تیم سابق من بوده و با این تیم خاطرات خوبی را دارم و خوشحالم که مقابل هم‌بازی‌های سابقم بازی می‌کنم. با این تیم قهرمان امارات شدم اما مطمئنم که پرسپولیس این تیم را می‌برد.

کاظمیان در مورد نیمکت‌نشینی علی کریمی گفت: این تصمیم مربی تیم بود

12. این کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خب، نفت رو 3-0 تو آزادی بردیم ...

تبریک میگم این برد خوب رو ...
    دنیزلی امروز بدون نفرات اصلی تیمش (کریمی - نوری - رضایی - مهدوی‌کیا) نتیجه‌ی بسیار خوبی گرفت.
    شجاعت استفاده از یارای ذخیره قابل تحسین بود. اما خب خلاء یه بازی ساز وسط میدون به شدت به چشم می‌اومد.
    امروز از روزهای خیلی خوب کاظمیان و زاید بود. اگه بهتر از این تغذیه می‌شدن، گل‌های بیش‌تری می‌زدیم ...

نکته‌ی خیلی آزار دهنده پاس‌های اشتباه بی‌حد و حصر بازیکنا، به خصوص امیرحسین فشنگچی بود ... واقعاً اینا اصول اولیه‌ی پاس صحیح دادن رو هم یادشون میره موقع بازی ... فشنگچی به جز گلی که زد و یه پاس که اوایل بازی داد، یکی از بدترین بازی‌های عمرش رو انجام داد ...

آقازمانی هم نشون داد هنوز خیلی مونده تا بتونه جای ثابتی تو ترکیب تیم پیدا کنه ... با اینکه در بعضی صحنه‌ها خوب عمل کرد، اما هم‌چنان با ترکب پرسپولیس فاصله داره ... پاس‌های اشتباه، زیر توپ زدن‌های بی‌خودی، خطاهای بیهوده ...

خط دفاعیمون واقعاً بهبود پیدا کرده ... امروز نفت تیم خطرناکی بود، پاس‌کاری خوبی می‌کردن، خیلی هم آزار دادن خط دفاع و هافبک رو، اما نورمحمدی و نصرتی، به خصوص نصرتی، عالی و کم‌اشتباه عمل کردن ...
    بعد از مدت‌ها ما تو یه بازی گل نخوردیم !
    خودش خیلی پوئن مثبتیه واسه دنیزلی !

تنوع تاکتیکی بازی امروز خیلی چشم‌نواز بود. با اینکه در نیمه‌ی اول خیلی عملکرد ضعیفی داشتیم، اما تو تک حمله‌ها، تنوع خوبی در طرح و برنامه‌ها به چشم می‌خورد. پاس‌های عمقی، حرکت از جناحین، حرکت‌های عرضی، شوت و به تو زدن از جناحین موقعیت‌های زیادی رو خلق کرد ... هر چند تو ضربات آخر چندان خوب نبودیم.

سه تا گلی که زدیم :
    اولی روی حرکت سریع و خوب کاظمیان بود که امروز واقعاً آزار داد خط دفاع نفت رو ...
    گل دوم رو پاس درخشان و خوب بادامکی (جز معدود حرکات خوبش بود) و جاگیری و هوشیاری زاید زده شد. با اینکه زاید امروز تو چند صحنه می‌تونست بهتر باشه، اما در کل تأثیرگذار و حرفه‌ای بود. بدون حرکت اضافی ضربه‌اش رو زد و گل کرد ... مثل گل‌هاش به استقلال ...
    گل سوم هم روی حرکت عرضی خوب تیم (و فکر می‌کنم روی یه ضد حمله) بود که فشنگچی با دریبل زدن دفاعا تونست توپ رو دور از دست دروازه‌بان گل کنه ...

در کل حرکت دنیزلی در بازی ندادن به اون چهار نفر بسیار شایسته‌ی تقدیر و مناسب بود ... الان تو بازی چهارشنبه همشون با آمادگی کامل واسه تیم بازی می‌کنن و از طرفی این بازیکنای ذخیره هم تجربه کسب کردن ...

14. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

پرسپوليس 3 – نفت تهران صفر/ اولين برد سرخ‌ها بعد از داربي/ سال نحس پرسپوليس هپي‌ اِند شد

گل اول حاصل اشتباه مدافع نفت بود. ايمون زايد در دقيقه 55 نتيجه را دو بر صفر كرد و فشنگچي در 10 دقيقه پاياني سومين گل را زد.

سايت گل-
    ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران- جام خليج‌فارس
    دوره يازدهم- هفته بيست‌وهشتم
    پرسپوليس – نفت تهران؛ نتيجه بازي رفت: 0-0
    جمعه 26 اسفندماه 1390- ورزشگاه آزادي تهران
    داور: احمد صالحي
    كمك‌ها: رضا سخندان- علي ميرزابيگي
    تماشاگر: 15 هزار نفر
    اخطار: سامان آقازماني- جواد كاظميان (پرسپوليس)
    پرسپوليس تهران: میثاق معمارزاده- علیرضا نورمحمدی- محمد نصرتي- حميد علي‌عسگر- سامان آقازمانی- امیرحسین فشنگچی- حسين بادامكي- مازيار زارع- جواد کاظمیان- ايمون زايد- هادي نوروزي (70- ابراهيم شكوري)

سرمربي: مصطفي دنيزلي
    نفت تهران: سوشا مكاني- مارسيو خوزه- ميثم خسروي- سيامك كوروشي- ميثم آقابابايي- عليرضا عزتي (60- حميد طاهري‌فرد)- شاهين خيري (70- مجتبي زارعي)- ماركو لوپز- يعقوب كريمي- محمدحسین مهرآزما- ايمان موسوي (65- رضا معقولي)
    سرمربی: حسین فرکی
    شرح بازي:
    سرمربي پرسپوليس براي بازي با نفت تهران تغييرات زيادي در تركيب تيمش اعمال كرد كه اين موضوع با توجه به بازي حساس 5 روز بعد اين تيم مقابل الشباب تصميم غيرمنتظره‌اي نبود. به صلاحديد دنيزلي سه بازيكن اصلي اين تيم از جمله علي كريمي از تركيب اصلي بيرون ماندند تا قرمزها بعد از مدت‌ها بازي بدون كريمي را هم تجربه كنند. در آن سو حسين فركي هم بعد از مدت‌ها از ايمان موسوي در تركيب تيم شگفتي‌سازش سود مي‌جست.
    پرسپوليس براي دستيابي به دروازه حريف در دقايق ابتدايي بازي، نفوذ از عمق را در دستور كار داشت كه با استفاده از همين ترفند دو موقعيت عالي براي زايد و كاظميان ايجاد كرد اما هر دوي اين فرصت‌ها از دست رفت. نفت تهران هم با سانتر از كناره‌ها قصد رسيدن به دروازه حريف را داشت كه در 20 دقيقه آغازين دو بار روي همين تاكتيك خطرساز شد. روي يكي از همين فرصت‌ها معمارزاده با خروج اشتباه و مشت ناقص توپ نشان داد هنوز به روزهاي خوب خودش برنگشته.
    پرسپوليس قبل از دقيقه 30 روي يكي از همان پاس‌هاي بلند در عمق دفاع حريف و با اشتباه مدافع نفت به گل رسيد. در ادامه هم موقعيت‌هاي نسبتا زيادي در محوطه جريمه نفت نصيب قرمزپوشان شد اما بي‌دقتي مهاجمان و واكنش‌هاي سوشا مكاني اجازه نداد نتيجه براي نفت سنگين‌تر شود.
    نيمه دوم:
    نيمه دوم با برتري نسبي نفتي‌ها آغاز شد. تيم آبي‌پوش ميدان براي جبران تك‌گل نيمه اول بازي را هجومي‌تر آغاز كرد و در 10 دقيقه ابتدايي اين نيمه به موقعيت‌هاي خوبي هم رسيد. در اين دقايق دروازه پرسپوليس دو سه بار تا مرز سقوط پيش رفت و حتي يك بار علي‌عسگر توپ را از روي خط دروازه بيرون كشيد. اما درست برخلاف جريان بازي و در دقيقه 55 اين پرسپوليس بود كه به گل دوم بازي رسيد.
    شرح گل:
    1-0 پرسپوليس؛ دقيقه 27: روي يك ارسال به پشت مدافعان نفت، جواد كاظميان تا داخل محوطه جريمه پيش‌روي كرد و پاس به بيرون او با دفع اشتباه سيامك كوروشي وارد دروازه شد.
    2-0 پرسپوليس؛ دقيقه 55: پاس تودر حسين بادامكياز بين مدافعان نفت به ايمون زايد رسيد تا او با ضربه‌اي مطمئن با پاي راست سوشا را براي دومين بار مغلوب كند.
    3-0 پرسپوليس؛ دقيقه 83: روي يك ضدحمله براي پرسپوليس، كاظميان و فشنگچي در موقعيت دو به دو با مدافعان نفت قرار گرفتند. جواد پاس داد و فشنگچي بعد از يك ضربه توي سر توپ، با ضربه‌اي كات‌دار دروازه نفت را باز كرد.

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

به خواب رفتن بازيكن نفت روي نيمكت!
    حاشيه‌هاي نيمه نخست ديدار نفت و پرسپوليس

نيمه نخست ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و نفت تهران با حاشيه‌هايي همراه بود.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در ديدار دو تيم نفت و پرسپوليس تهران كه از ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادي برگزار شد، تماشاگران پرسپوليس كه تعداد آنان به حدود 7 هزار نفر مي‌رسد، در تشويق‌هايشان دائما به قهرماني استقلال اشاره مي‌كردند و با شعارهاي كنايه‌آميزي معتقدند كه اين تيم با دوپينگ بازيكنانش توانسته به قهرماني برسد.
    كارلوس كي‌روش به همراه سيموئز، گاسپار و ماركار آقاجانيان، در ورزشگاه حضور دارند و بازي را از نزديك تماشا مي‌كنند. همچنين احمدرضا عابدزاده، كريم باقري و افشين پيرواني نيز براي ديدن بازي تيم خود در ورزشگاه حاضرند.
    هنگام گرم كردن بازيكنان دو تيم، سوشا مكاني دروازه‌بان نفت تهران از سوي هواداران پرسپوليس تشويق شد و ايمون زايد و مازيار زارع نيز به سمت تماشاگران تيم خود رفتند.
    در اين ديدار ياد و خاطره شهداي زمين فوتبال چوار ايلام كه در سال 65 بر اثر بمباران رژيم بعثي عراق به شهادت رسيده بودند، گرامي داشته شد و با اهداي گل به آن‌ها اداي احترام شد.
    در ابتداي بازي حسين فركي و دستيارانش به سمت دنيزلي و نيمكت پرسپوليس رفتند و به آن‌ها خوش‌آمد گفتند. هنگام برگزاري بازي، يكي از نيمكت‌نشينان نفت تهران روي نيمكت خواب بود.

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

به خواب رفتن بازيكن نفت روي نيمكت!
    حاشيه‌هاي نيمه نخست ديدار نفت و پرسپوليس

نيمه نخست ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و نفت تهران با حاشيه‌هايي همراه بود.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در ديدار دو تيم نفت و پرسپوليس تهران كه از ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادي برگزار شد، تماشاگران پرسپوليس كه تعداد آنان به حدود 7 هزار نفر مي‌رسد، در تشويق‌هايشان دائما به قهرماني استقلال اشاره مي‌كردند و با شعارهاي كنايه‌آميزي معتقدند كه اين تيم با دوپينگ بازيكنانش توانسته به قهرماني برسد.
    كارلوس كي‌روش به همراه سيموئز، گاسپار و ماركار آقاجانيان، در ورزشگاه حضور دارند و بازي را از نزديك تماشا مي‌كنند. همچنين احمدرضا عابدزاده، كريم باقري و افشين پيرواني نيز براي ديدن بازي تيم خود در ورزشگاه حاضرند.
    هنگام گرم كردن بازيكنان دو تيم، سوشا مكاني دروازه‌بان نفت تهران از سوي هواداران پرسپوليس تشويق شد و ايمون زايد و مازيار زارع نيز به سمت تماشاگران تيم خود رفتند.
    در اين ديدار ياد و خاطره شهداي زمين فوتبال چوار ايلام كه در سال 65 بر اثر بمباران رژيم بعثي عراق به شهادت رسيده بودند، گرامي داشته شد و با اهداي گل به آن‌ها اداي احترام شد.
    در ابتداي بازي حسين فركي و دستيارانش به سمت دنيزلي و نيمكت پرسپوليس رفتند و به آن‌ها خوش‌آمد گفتند. هنگام برگزاري بازي، يكي از نيمكت‌نشينان نفت تهران روي نيمكت خواب بود.

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

نفت تهران 0-3 پرسپولیس

سه گل عیدی پرسپولیس به هواداران
    مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و هشتم رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور برابر نفت تهران به پیروزی پرگل دست یافت.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس ، تیم های نفت تهران و پرسپولیس از ساعت 16 و 30 دقیقه امروز در حضور 6 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که در پایان سرخپوشان با نتیجه سه بر صفر برابر حریف خود به برتری دست یافتند.

گل های پرسپولیس را سیامک کوروشی مدافع حریف در دقیقه 27 و ایمن زاید و امیرحسین فشنگچی در دقایق 56 و 84 برای پرسپولیس به ثمر رساندند.

احمد صالحی قضاوت این مسابقه را به عهده داشت که به سامان آقازمانی وجواد کاظمیان از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.

نفت تهران که در رده چهارم جدول رده بندی قرار دارد به جز مسابقه رفت این دوره لیگ برتر طی دو سال اخیر اکثر مسابقات خود را با شکست های پرگل برابر پرسپولیس به پایان رسانده است.

ترکیب پرسپولیس : میثاق معمارزاده ، محمد نصرتی ، علیرضا نورمحمدی ، حمید علی عسگری(علیرضا محمد 87)، امیرحسین فشنگچی مازیار زارع ، سامان آقازمانی ، حسین بادامکی، ایمن زاید ، هادی نوروزی(ابراهیم شکوری 70) و جواد کاظمیان
    سرمربی : مصطفی دنیزلی

ترکیب نفت تهران: سوشا مکانی ، مارسیو خوزه ، سیامک کوروشی ، میثم آقابابایی ، مهدی آقامحمدی ، علیرضا عزتی(حمید طاهری فرد 60) ، شاهین خیری(مجتبی زارعی 70) ، یعقوب ک

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبرنگار سرخ :
    محمد نصرتی پس از برتری ۳ بر صفر برابر نفت تهران گفت: وظیفه ما بود و باید پیروز می‌شدیم زیرا چند بازی نتوانستیم ببریم و می‌خواستیم هوادارانی که در هوای سرد همواره حامی ما بودند را خوشحال کنیم. خدا را شکر می‌کنم که ۳ گل زدیم و گل هم نخوردیم.

وی ادامه داد: به چند بازیکن اصلی امروز استراحت داده شد تا در لیگ قهرمانان آسیا با قدرت ظاهر شویم. ما در جام حذفی حذف شدیم و در لیگ برتر هم جایگاه مناسبی نداریم. تمام تمرکز ما بر روی لیگ قهرمانان آسیا است.
    نصرتی تأکید کرد: در بازی با مس هم با وجود فرصت‌های زیادی که داشتیم پیروز نشدیم اما هواداران باز هم از ما حمایت کردند و از آنها ممنونم.

وی در مورد اینکه پرسپولیس خوب بازی می‌کند یا نه گفت: این کارشناسان هستند که باید در این مورد نظر بدهند که ما خوب بازی می‌کنیم یا نه. تمام تلاش‌مان موفقیت پرسپولیس و جلب رضایت هواداران است.

نصرتی در مورد سال ۹۰ گفت: امسال سال خوبی برای من نبود اما تلاش می‌کنم با تمرینات در آینده موفق شوم و ناکامی‌ها را فراموش کنم.

16. 3 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تبریک و امید به برد خوب مقابل الشباب

18. 5 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •