تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 200 از 287 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این پیروزی کین به چه دردش میخوره ؟ براش فایده هم داره ؟

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

این پیروزی کین به چه دردش میخوره ؟ براش فایده هم داره ؟
    فکر کنم یه فرصت مسابقه برای یکی از کمربند های موجود رو به دست اورد چون مانی این د بانک رو برد.

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نتایج مسابقات RAW به تاریخ 27 آوریل 2009

در ابتدای برنامه آهنگ ویکی گوئررو زده میشه و اون وارد رینگ میشه. در ابتدای حرفاش خوشحالیشو بابت قهرمانی اج (شوهرش) و تصاحب کمربند سنگین وزن ابراز میکنه. در ادامه رنذی اورتن قهرمان جدید کمربند WWE رو به رینگ دعوت می کنه.
    رندی اورتن به همراه گروه Legacy وارد رینگ میشن. اون کمربندشو به سمت تماشاچیا میگیره و خوشحالیشو اعلام میکنه. میکروفن رو میگیره و میگه چرا ویکی و تماشاچیا به قهرمان جدید WWE احترام نمیزارن ؟ . خانواده مکمن خیلی ناراحتن چرا که آخرین امیدشون ، قهرمانشون و محافظشون شکست خورد. بعد از 5 سال رندی موفق شد HHH رو شکست بده . رندی نه تنها هانتر رو پین کرد بلکه اونو تحقیر کرد و لگد به سرش زد و اونو نابود کرد. رندی کاری رو کرد که مدت ها ازش حرف میزد و هیچ کسی از استارها قادر نیست حرفش رو به عمل برسونه. قهرمانی رندی همراه شد با نابودی خانواده مکمن .
    ویکی میگه : من خیلی خوشحالم که رندی در برنامه امشب حضور داره و باید اعلام کنم که اون باید از کمربندش در برابر برنده مسابقه بین باتیستا و بیگ شو که در مین ایونت امشب برگزار خواهد شد در سری مسابقات Judgement Day 2009 قرار بگیره. ویکی دوباره به رندی تبریک گفت.
    آهنگ MVP زده میشه و اون وارد سالن میشه. اون به رندی میگه که کار بزرگی رو انجام داده ولی باید یادش باشه که MVP قهرمان کمربند United States Championship هستش و نباید اونو فراموش کنه.
    تد دیبیاسی میکروفن رو میگیره و میگه که MVP اگه میخواد که اولین شب حضورش در RAW بدترین شبش نباشه باید مراقب حرف زدنش باشه. کودی رودز می خواست باهاش درگیر بشه که رندی اجازه نداد. رندی در گوش ویکی چیزی گفت و ویکی اعلام کرد که در دومین مین ایونت امشب رندی اورتن در برابر MVP قرار خواهد گرفت.

در اولین مسابقه امشب برایان کندریک در برابر کوفی کینگستون قرار گرفت. کندریک در ابتدای مسابقه با زانو به کوفی میزنه side head lock رو اجرا می کنه و کوفی در جواب این حرکت leap frog رو به کندریک میزنه. کندریک یه سیلی به کوفی میزنه و میخواد از رینگ فرار کنه کوفی اونو به داخل رینگ میندازه و هر دو استار در داخل رینگ درگیر هستن. در نهایت کندریک برای فینیشرش یعنی THE KENDRIK اقدام میکنه اما کوفی خودش رو نجات میده و به کندریک cross body میزنه و در ادامه double in paradise رو اجرا میکنه و موفق میشه کندریک رو پین کنه و برنده مسابقه بشه.

برنده : کوفی کینگستون

در ادامه تصاویری از backlash 2009 و شکست جان سینا در برابر اج که با کمک بیگ شو انجام شد پخش میشه و گزارشگر بازی اعلام میکنه که بعید هستش که جان سینا در RAW امشب حضور پیدا کنه.

در مسابقه دوم تگ تیم سانتینا مارلا و کلی کلی و میکی جیمز و بری بلا در برابر تگ تیم بت فینیکس و روزا مندز و جیلیان و مریس قرار گرفتن.
    بت و سانتینا مسابقه رو شروع کردن و بت با چند ضربه به سینه سانتینا اونو نا توان کرد و بری با سانتینا تگ کرد و وارد رینگ شد. بت با یه لگد بری رو نقش زمین کرد. بت در ادامه چند ضربه مشت به بری زد و با جیلیان تگ کرد. جیلیان ضربه ای رو به بری زد و اونو به پایین رینگ انداخت. روزا به دنبال بری رفت و از زیر رینگ بری و خواهرش نیکی و هورنسواگل بیرون اومدن و هورنسواگل به دنبال روزا مندز افتاد.بت و مریس به دنبال هورنسواگل رفتن و در این لحظه سانتینا تگ کرد و با یه roll-up جیلیان رو پین کرد و برنده مسابقه شد.

برنده : سانتینا مارلا و کلی کلی و میکی جیمز و بری بلا

در ادامه عکس هایی از مسابقه I QUIT MATCH که بین برادران هاردی برگزار شد پخش میشه. در ادامه مت هاردی رو نشون میده که داخل رینگ هست.مت میگه من متوجه شدم که جف آدم بی رحم و سنگدلی هستش. من با یه دست شکسته اینجا هستم من کنار نمیکشم و هیچ وقت اینکار رو نکردم. بعد از اینکه دست جف شکست اون انتخاب دیگه ای نداشت چون اون مجبور بود کشتی بگیره .
    در مسابقه سوم مت هاردی با دست آتل بندی شده در برابر Goldust قرار گرفت. حریف می خواست به داور اعلام کنه که مت دستش رو آتل گرفتن اما مت دستشو غایم کرد و به کنار طناب ها رفت. Goldust به سمت مت حمله کرد و مت مجبور به ترک رینگ شد و به دنبال مت رفت اما داور جلوشو گرفت که مت از این فرصت استفاده کرد و از پشت با آتل ضربه ای رو به سر Goldust زد و اونو پین کرد و برنده مسابقه شد.

برنده : مت هاردی

در مسابقه چهارم رندی اورتن قهرمان کمربند WWE به مصاف MVP قهرمان کمربند UNITED STATES CHAMPIONSHIP رفت. دو استار همدیگرو قفل میکنن و رندی MVP رو به گوشه رینگ میبره و ضربه ای رو به اون میزنه . دو استار دوباره همدیگرو قفل میکنن و اینبار رندی side headlock رو اجرا میکنه اما MVP به رندی top wrist lock رو میزنه که رندی دوباره side headlock رو اجرا میکنه. دو استار با قدرت هر چه تمام مسابقه رو ادامه میدن. در ادمه رندی chin lock رو اجرا میکنه و backbreaker رو میزنه و تا 2 کاور میکنه. هر دو استار از جاشون بلند میشن و ضربات متعدد مشت رو به همدیگه میزنن. MVP به رندی facebuster رو میزنه و تا 2 کاور میکنه. رندی به بازی برمیگرده و MVP رو به گوشه رینگ پرت میکنه تا اینکه شین مکمن وارد میشه در حالیکه یه چوب دستی هم همراهش بود . شین وارد رینگ میشه و به سمت رندی حمله میکنه و به سر رندی ضربه میزنه. تد دیبیاسی و کودی رودز وارد میشن و به شین حمله میکنن اما شین از سمت دیگر ورزشگاه فرار میکنه.

برنده : مسابقه نا تمام ماند !

در مسابقه پنجم تگ تیم جیمی نوبل و چاوو گوئررو به مصاف کارلیتو و پریمو رفتن. در این مسابقه پریمو با زدن suiside dive بر روی چاوو و کارلیتو با زدن lungblower به جیمی نوبل موفق شد نوبل روپین کنه و برنده مسابقه بشه.

برنده : کارلیتو و پریمو

در مسابقه ششم که مین ایونت این هفته بود باتیستا در برابر بیگ شو قرار گرفت. برنده مسابقه این امتیاز رو داشت تا در Judgement Day 2009 به مصاف رندی اورتن قهرمان کمربند WWE بره. در شروع مسابقه هر دو استار لاک میکنن بیگ شو باتیستا به گوشه رینگ هل میده . باتیستا waist lock رو اجرا میکنه اما بیگ شو خودشو آزاد میکنه. بیگ شو می خواد head butt بزنه اما باتیستا اجازه نمیده. بیگ شو گلوی باتیستا رو میگیره ولی باتیستا خودشو آزاد میکنه و براب batista bomb اقدام میکنه اما بیگ شو مانع میشه.
    در ادامه بیگ شو ضربات مشتی رو به شکم باتیستا میزنه و باتیستا به طناب ها کوبیده میشه. دو استار در گوشه رینگ درگیر هستن که باتیستا برای batiata bomb اقدام میکنه اما بیگ شو دفاع میکنه و بهش chokeslam میزنه. باتیستا به بیرون رینگ میره و بیگ شو هم به دنبالش.
    آهنگ جان سینا زده میشه و اون وارد سالن میشه. داور از ورود سینا به رینگ جلوگیری میکنه و بیگ شو حواسش به سینا بوده و باتیستا از این موقعیت استفاده میکنه و به رینگ برمیگرده و داور تا 10 میشمره و بیگ شو نمیتونه به رینگ برگزده و بازنده مسابقه میشه.

برنده مسابقه : باتیستا با قانون Count out

و RAW امشب در اینجا به پایان رسید .

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : راء

تاریخ برگزاری : دوشنبه ، 27م آپریل سال 2009

محل برگزاری : برایدجیپورت ، كان

عكس های این هفته ی راء (شامل 111 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 9.36

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

شاهد اینتروی راء هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .

جری لالر و مایکل کول به همه خوش آمد میگن و بیننده ها رو به تماشای شوء دعوت میکن

چراغ ها خاموش است و لیلیان گارسیا اعلام میكند كه حضار گرامی خوش امد میگیم به جنرال منیجر جدید راء ویكی گئررو : ، سپس برق ها روشن میشود و ویكی در داخل رینگ حضور داره ، به شدت توسط تماشاچیان بوء میشه ، ویكی با لبخندی كه به لب داره ، با غرور و افتخار میگه شب گذشته شوهر من یعنی ادج توانسته است كه قهرمان سنگین وزن جهان جان سینا را در مسابقه ی لست من استندینگ شكست بده و او الان قهرمان باشه ، اما این فقط دلیل خوشحالی من نیست ، چرا كه قهرمان جدید WWE را به شما معرفی خواهم كرد و او كسی نیست جز رندی اورتن :

آهنگ Voices به صدا در میاد و رندی به همراه تد دیبیاسی و كدی رودز وارد رینگ میشوند ( مانند همیشه مغرور ) ، ویكی هم با دست زدن در حال تشویق رندی است ، رندی در میان جمعیت حاضر در ورزشگاه ژست های خود با كمربند رو میگیره ، بعد از چند دقیقه بالاخره موزیك قطع میشه ، تماشاچیان حاضر اورتن را بو میكنند و رندی هم با تبصم نگاهی با انها میكنه ، اورتن شروع به صحبت میكنه و درباره ماتمی كه گریوانگیر خانواده مك مهن شده صحبت میكنه ، و میگه كه آنها الان عزادارند ، چراكه انها آخرین امید خود را هم از دست دادند و قهرمان انها الان ویران شده ، اورتن میگه كه من پنج سال منتظر همچین روزی بودم كه ضربات كاری خودم را نثار تریپل ایچ كنم و دیدید كه دیشب این كار رو عملی كردم ، و او را پین كردم و كمربند قهرمانی او را هم گرفتم ، و با تمام قدرتی كه داشتم محكم ترین پانت كیكی تا كنون زدم را به سر او كوبیدم ، اورتن در آخر هم به طرفداران خودش میگه كه نگران چیزی نباشند و نگهبانان من اینجا هستند و ما شكست ناپذیر خواهیم بود ، كه در اینجا با تنش های تماشاچیان روبرو میشود.

اورتن به صحبت های خود ادامه میده و میگه كه افتخار میكنم كه توانستم تمام خانواده مك مهن را به نوعی مجروح كنم ، یك ویدیوی از بكلش پخش میشه كه رندی اورتن موفق شده بود تریپل ایچ را پین كنه و قهرمان جدید دابلیو دابلیو ای بشه ، بعد از پایان ویدیو اورتن به روی بند ها میره و كمربندش را بالا میبرد كه تماشاچیان باز او را بو میكنند ، ویكی میكروفن را از رندی میگیره و شروع به صحبت میكنه ، و قهرمانی رندی را بار دیگر بهش تبریك میگه و میگه كه بسیار خوشحال هست از این بابت ، و میگه كه امشب در راء یك مسابقه ای تدارك میبینم كه برنده ی آن سه هفته ی دیگر در جاجمن دی به مصاف تو میره ، كه این مسابقه بین بیگ شو و باتیستا برگزارخواهد شد ، رندی دوباره شروع به صحبت میكنه و میگه كه شما دیگر قهرمان دیگری به جز من را نخواهید دید و من كسی هستم كه لگسی را تشكیل داده و دیدید كه این گروه چقدر قدرتمند است كه خیلی زود من قهرمان شدم و از آن مهم تر اینكه خانواده مك مهن را ویران كردم ، پس همه ی شمایی كه اینجا حضور دارید به این گروه احترام بگذارید كه شما هم به سرنوشتی كه تریپل ایچ به آن مبتلا شد دچار خواهید شد . در این لحظه موزیم ام وی پی پخش میشود و او وارد میشود و در همان ابتدای راه ورودی میایستد ، ام وی پی خودش را به رندی معرفی میكنه ، به اورتن میگه كه تو هیچ كار موثری انجام نداده ای و تصور این رو نكن كه برای خودت كسی هستی ! ، و میگه كه من ینایتد استیت چمپین هستم و برای هر كسی كه دوست داشته باشم احترام قائل میشم و نیازی به گفتن بقیه نیست كه به من احترام بذارید ، در ضمن من حاضر به جواب گویی هیچ كسی نیستم ، در این لحظه تد دیبیاسی میكروفن را از رندی میگیره و به ام وی پی میگه كه اگر میخواهی بدترین روز عمرت امروز جلوی چشات سبز نشه هر چه سریعتر دهنت رو ببند و انجا را ترك كن ، ام وی پی صحبتش را قطع میكنه و خطاب به تد میگه كه هی نوكر كسی به تو اجازه ی صحبت كردن نداد پس دهنت را ببند و خفه شو دارم حرف میزنم ، و میگه كه این كارهای رندی همانند دیكتاتور هاست ، ام وی پی میگه كه اینجا خیلی ها از طرفداران من هستند و شما من رو نباید دست كم بگیرید ، و میگه كه اورتن در جاجمن دی توسط باتیستا و یا بیگ شو شكست خواهد خورد و من از این مطمئنم ، بنابراین مشكلی نمیبینم كه شما بخواهید امشب را برای من تلخ ترین شب زندگیم رقم بزنید ، كدی میكروفن را میگیره و با نگاهی به رندی میگه كه میخواهی همین الان برم یك درس عبرت بهش بدم و بندازمش بیرون ؟! ، رندی سكوتی میكنه و میره در گوش به ویكی چیزی میگه ، ویكی هم اعلام میكنه كه امشب ام وی پی و رندی اورتن برابر هم قرار خواهند گرفت .

كامرشال

مسابقه اول :: براین كندریك برابر كوفی كینگزتن

موزیك برایان زده میشه و لیلیان گارسیا او را معرفی میكنه ، او با عصبانیت وارد رینگ میشه و میكروفن را از لیلیلان میگیره و بهش میگه كه نام من رو درست تلفظ كن از این به بعد منو THE Brain Kendrick صدا كن ، موزیك كوفی كینگزتن پخش می شود و او در میان تشویق هوادارن وارد رینگ می شود و مسابقه شروع میشود ، در همان ابتدا برین كندریك یك سیلی به كوفی كینگزتن میزند و كوفی را كمی از خود دور میكند ، اما كوفی با چند ضربه مشت بازی را در دست میگیرد و به برین دروپكیك میزند و برای كاور اقدام میكند ، اما برین تسلیم نمیشود ، كوفی پاهای برین را مال خود كرده و ضربات پیاپی به آن وارد میكنه ، برین با یك سابمیشن روند بازی را تغییر میده و دستانش را به گردن كوفی قفل میكنه كه كوفی با كمی تلاش خود را به بند ها میرسونه و از قفل برین رها میشه ، كوفی به چند ضربه برین را نقش زمین میكنه و با یك دابل لگ دراپ برای كاور اقدام میكنه ، اما كندریك تسلیم نمیشه ، حالا بازی در دست برین دنبال میشه كه برین با یك كراسبادی برای كاور اقدام میكنه كه كوفی هم تسلیم نمیشه ، در آخر كوفی با چند زدن كلوزلاین و یك ترابل این پارادیس موفق میشه كه برین كندریك را پین كنه .

برنده مسابقه : كوفی كینگزتن

تكرار حادثه دیشبی كه بیگ شو با چاك اسلم جان سینا را به درون چراغ برقی انداخت پخش میشه و جری لائلر و مایكل كول هم بر روی صحنه صحبت میكنند .

در بك استیج : بیگ در اتاق ویكی نشسته كه ویكی وارد میشه و بیگ شو به سرعت بلند میشه و همدیگر را در آغوش میگیرند ، ویكی از بیگ شو به خاطر كاری كه شب گذشته برای ادج انجام داده تشكر جانانه میكنه ، بیگ شو نیز به خاطر مسابقه ای كه ویكی امشب بین او و باتیستا تدارك دیده تقدیر میكنه . بیگ سرش را كمی خم میكنه تا لب هایش را بر روی لب های ویكی بگذاره ، اما ویكی ممانعت میكنه ، بیگ شو با تعجب میپرسه هی ویكی این جا چه خبره ؟ چرا تو راء اینطوری شدی ؟ ویكی هم میگه ببین اینجا قضیه فرق میكنه و ما باید به صورت حرفه ای كارمون را پیش ببریم ، پس لطفا اینو درك كن ، بیگ شو هم میگه اوكی درك میكنم ، بعدا میبینمت .

تكه ای از كالی كیس كم در بكلش پخش میشه .

مسابقه دوم :: ایت دیوا تگ تیم مچ

سانتینا ، كلی كلی ، بری بلا و میكی جیمز برابر ماریس ، بت فینكس ، مندز و جیلیان هال

سانتینا وارد میشود ، سپس كلی كلی ، بیری بلا و در آخر هم میكی جیمز . اما نوبت به تیم حریف میشه و همگی با موزیك بت فینكس وارد میشوند ، مسابقه توسط فینكس و سانتینا آغاز میشود ، سانتینا از همان ابتدا قصد مسابقه دادن نداره و میخواد كه بره با اعضای تیمش تگ كنه ، اما فینكس مانع میشه و یك لگد به سانتینا مزنه و بعد از آن یك سیلی به سینه های سانتینا ، سانتینا هم جیغ میزنه و خودش را به یاراش میرسونه و جای خودش را به بری بلا میده ، فینكس كمی بلا را میزنه و جای خودش را به جیلیان میده ، جیلیان قصد زدن دراگ اپ را داره كه بلا جای خالی میده و به بیرون رینگ و در نهایت به زیر رینگ میره ، راسی مندز به دنبال بری بلا میره تا او را به رینگ برگردونه اما یكباره بری بلا همراه با خواهر دوقلویش همزمان سرشان را از زیر رینگ بالا میاورند ، كه مندز خیلی متعجب میشه ، در همان جا هورنسواگل هم از بین انها سرش را بیرون میاره و خواهران بلا هورنسواگل را بوس میكنند ، هورنسوگال به دنبال مندز میكنه و مندز پا به فرار میگذاره ، بت و ماریس هم هورنسواگل را قصد دارند بگیرند كه هورنسواگل به زیر رینگ میره و با كپسول آتشنشانی حواس انها را پرت میكنه ، در همین هنگام سانتینا وارد میشه و سریع كاور را روی جیلیان انجام میده .

برنده ی مسابقه :‌ سانتینا ، كلی كلی ، میكی جیمز و بری بلا

استیل تو كام : رندی اورتن برابر ام وی پی ، باتیستا برابر بیگ شو

درفت هایی كه در راء اتفاق افتاده یكباره دیگر به نمایش در میآید .

موزیك مت هاردی نواخته میشه و او لنگ لنگان وارد رینگ میشه ، تكه ای از مسابقه جف هاردی و مت هاردی در بكلش پخش میشه ، مت میكروفن را میگیره و شروع به صحبت میكنه ، مت از حوادث شب گذشته صحبت میكنه و میگه كه جف نشان داد كه هیچ حس برادرانه ای نداره و دیدید كه چطور دست مرا شكست ، اون مثله قبیله ی بربرین ها بی رحم و پست هستش ، اما من همچنان كشتی خواهم گرفت حتی با همین یك دست .

مسابقه سوم :‌مت هاردی برابر گلداست

موزیك گلداست نواخته میشه و وارد رینگ میشه ، داور اعلان شروع مسابقه میده ، مت هاردی دائم از دست گلداست فرار میكرد و در آخر هم به بیرون رینگ آمد ، داور هم داشت گلداست را به سمت عقب راهنمایی میكرد كه اجازه بده مت وارد رینگ بشه ، در همین لحظه مت یكباره وارد رینگ میشه و با دستی كه آن را گچ گرفته بود ضربه ای به سر گلداست وارد میكنه و سریع برای كاور اقدام میكنه ، داور هم شمارش را انجام میده و به این ترتیب مت گلداست را شكست میده .

برنده ی مسابقه :‌ مت هاردی

رندی اورتن در بك استیج در حال حركت به سمت رینگ است .

مسابقه چهارم : رندی اورتن برابر ام وی پی

موزیك رندی بار دگر در این هفته پخش میشود و رندی وارد میشه ، موزیك ام وی پی هم پخش میشه و او در میان تشویق هوادارانش وارد رینگ میشه ، مسابقه آغاز میشه و از همان ابتدا هر دو با فنون كششی قصد خسته كردن یكدیگر را داشتند ، در یك جا به جایی رندی اورتن بك ساید هید لاك به ام وی پی میزنه ، رندی ام وی پی را به گوشه ی رینگ میفرسته و چند ضربه به چانه ی ام وی پی وارد میكنه ، ام وی پی در این لحظات خسته نشان میده ، رندی هم با زدن هر ضربه تماشاچیان را نگاه میكنه ، حالا بازی در دست ام وی پی اداره میشه و با یك بیگ بوت باعث میشه كه رندی به بیرون از رینگ بیافته ، ... كامرشال ، بعد از بازگشت هر دو سوپراستار داخل رینگ هستند و بازی در دست ندی ادامه داره ، رندی برای كاور اقدام میكنه اما ناموفقه ، حالا بازی در دست ام وی پی دنبال میشه ، ام وی پی با زدن چند فن نمایش تماشاچیان را به وجد میاره ، حالا برای كاور اقدام میكنه وان تو ... ، كه رندی حاضر به تسلیم نیست ، ام وی پی رندی را به گوشه رینگ میفرسته و عقب تر میاد تا با قدرت بیشتر یك بیگ بوت دیگر به رندی بزنه ، اما رندی جای خالی میده و پای ام وی پی را میگیرد و به بیرون رینگ میندازه ، در همین لحظه شین مك مهن با یك چوب وارد میشود و ضربات متعددی را به رندی وارد میكند ، رندی به روی زمین افتاده ، شین به روی بند ها میره و از انجا یك ایلبو دراپ زیبا به رندی میزنه ، در همین لحظه تد دیبیاسی و كدی رودز با صندلی كه در دستشان دارند به سمت رینگ میدوند كه شین با دیدن انها از سمت تماشاچیان فرار میكنه . موزیك شین مك مهن پخش میشه و رندی بلند میشه و بسیار خشمگین به شین نگاه میكنه .

برنده مسابقه : ناتمام

تبلیغی از موزیك بكلش .

باز هم صحنه ی چاك اسلم بیگ شو به جان سینا در بكلش به تصویر كشیده میشه .

درفت های به عمل امده ی راء بار دیگر اعلام میشه .

موزیك میز نواخته میشه و وارد رینگ میشه ، او از درفتی كه برایش انجام شده صحبت میكنه و جدایی از تگ تیم قدیمیش جان موریسن ، سپس میگه كه من برای اولین مسابقه ی رسمی خود در راء جان سینایی رو چلنج میكنم كه همیشه در مین ایونت ها حضور داره ، اگر سینا وارد نشه من برنده ی مسابقه میشم ، بعد میز به داور میگه كه وارد شد ، بعد میگه كه سینا وارد شو ، وارد شو سینا ، سپی موزیك جان سینا به صدا در میاد ، و سوت های مكرر و تشویق تماشاچیان به صدا در میاد ، همه منتظر ورود سینا هستند ، اما خبری از سینا نیست ، میز میكروفن را میگیره و سینا را تسخیر میكنه و به لیلیان میگه كه برنده را معرفی كن ، اما لیلیان این كار رو نمیكنه ، میز به سمتش میره و بلند گوی او را میگیره و خودش با صدای بلند میگه كه :‌برنده ی این مسابقه :‌ د میز .

برنده مسابقه :‌د میز

ویدیو هایی از تورهای دابلیو دابلیو ای به كشور های انگلیس ، ولز ، استرالیا ، ایرلند ، فرانسه و .. پخش میشه .

باز میگردیم به راء .

مسابقه ششم : كارلیتو و پریمو برابر چاوو گئررو و جیمی نوبل

موزیك كارلیتو پخش میشه ، و او به همراه برادرش پریمو وارد میشوند ، لیلیان گارسیا هم قهرمان یونیفاید تگ تیم را معرفی میكنه ، چاوو گئررو هم به همراه جیمی نوبل در رینگ حاضرند و مسابقه شروع میشه ، مسابقه توسط كارلیتو و چاوو آغاز میشه ، چاوو روی دستهای كارلیتو كار میكنه ، در یك جا به جایی كارلیتو بازی را در دست میگیره و با پریمو تگ میكنه ، پریمو وارد میشوند و با كمك یكدیگر یك فن جالب گروهی به چاوو میزنند ، چاوو به بیرون رینگ میره و جیمی نوبل وارد میشه ، اما نوبلهم به سرعت خودش را از رینگ خارج میكنه ، برادران كولون منتظرند تا حریفانشان وارد رینگ بشوند ، چاوو وارد میشه و با پریمو كار میكنه ، بازی در دست چاوو ادامه داره ف چاوو جای خود را به جیمی نوبل میده ، پریمو قصد رفتن به سمت كارلیتو رو داره كه با او تگ كنه ، اما جیمی نوبل او را به سمت چاوو میبره و چاوو رو جایگزین خود در رینگ میكنه ، بالاخره پریمو موفق میشه كه خودش را به كارلیتو برسونه ، حالا كارلیتو وارد بازی میشه ، تماشاچیان به وجد میان ، بعد از كمی درگیری در آخر كارلیتو فینیشرش را به نوبل میزنه و كاور میكنه . 1...2...3

برنده مسابقه :‌ كارلیتو و پریمو

بك استیج :‌ جوش متیوس از باتیستا سوال میكنه كه آیا در باخت دیشب مقصر میدانی ؟ ، باتیستا هم میگه كه اورتن به من و تریپل ایچ و خانواده مك مهن صدمه های زیادی زده ، و من قصد این را دارم كه از آنها انتقام بگیرم ، و اگر بتونم امشب بیگ شو را ببرم به هدفی كه در سر دارم نزدیك تر میشوم .

ویكی قیل از شروع مین ایونت وارد میشود ، و میگه كه یك مسابقه برای هفته بعد ترتیب داده كه در آن قهرمان جدید دابلیو دابلیو ای رندی اورتن به مصاف شین مك مهن خواهد رفت .

مسابقه هفتم : بیگ شو برابر باتیستا ( وان كانتاندر مچ - فور د دابلیو دابلیو ای چمپین شیپ )

بیگ شو وارد میشه ، سپس موزیك باتیستا نواخته میشه و او هم وارد میشه و مسابقه شروع میشه ، بیگ شو قدرتمند تر نشان میده در اوایل كار ، بیگ شو به یكباره قصد زدن چاك اسلم رو داشت كه باتیستا مقاومت میكنه و قصد زدن باتیستا بامب به بیگ شو رو داشت كه بیگ شو او را هل میده ، باتیستا مبهوت به بیگ شو نگاه میكنه ، ..كامرشال ، با بازگشت شاهد این هستیم كه بیگ شو برای كاور اقدام نموده كه باتیستا مقاومت میكند ، بیگ شو باتیستا را به گوشه رینگ میبرد و چند مشت سنگین به شكم باتیستا وارد میكنه ، باتیستا با یك جا به جایی بازی را در دست میگیره و بیگ شو را به گوشه رینگ میبره و با شاه ی خود ضربات متعددی به شكم بیگ شو وارد میكنه ، اما بیگ شو یك مشت محكم به كمر باتیستا وارد میكنه كه باتیستا به روی زمین می افته ، سپس با هر دو پا به روی كمر باتیستا میره ، بیگ شو به بیرون رینگ میاد و دست و پای یاتیستا رو میگیره و كشش های سختی به بدن او وارد میكنه ، تماشاچیان باتیستا را تشویق می كنند ، باتیستا چند بار سعی به گرفتن بازی به دست میكنه ، اما بیگ شو خیلی سریع با زدن یك مشت مانع میشه ، بالاخره باتیستا موفق میشه كه به بیگ شو اسپانباستر بزنه ، باتیستا منتظر بلند شدن بیگ شو است تا به او اسپیر بزنه ، اما بیگ شو بلند میشه و به باتیستا چاك اسلم میزنه ، باتیستا هم خود را به بیرون رینگ میندازه ، بیگ شو به بیرون رینگ میاد تا باتیستا را به رینگ بازگردونه ، در همین لحظه جان سینا با حالتی داغان وارد میشود ، بیگ شو به سمت سینا میره و باتیستا هم به رینگ باز میگرده ، داور هم شمارش را انجام داده ، بیگ شو به محض اینكه میفهمه شمارش در حال شمردن است فورا قصد برگشتن به رینگ را داره كه تا شماره 10 نمیتونهخودش را در رینگ حاضر كنه و به این ترتیب باتیستا برنده این مسابقه میشه .

برنده مسابقه : ‌باتیستا به وسیله Count Out

بعد از مسابقه بیگ شو خشمگین به سمت سینا نگاه میكنه و وقتی كه برمیگرده باتیستا به او یك اسپیر میزنه و رینگ را ترك میكنه ، بیگ شو هم بلند میشه و با خشم شدید به سینا نگاه میكنه .

در همین جا هم نمایش به پایان میرسد .

-----------------------------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : ای سی دابلیو

تاریخ برگزاری : سه شنبه ، 28م ایپریل 2009

محل برگزاری : مدیسن اسکوئر گاردن

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

هایلایت هایی از مسابقه ی جک سوئگر و کریسچن در بکلش (که بار پیروزی کریسچن همراه بود) رو میبینیم .

در داخل رینگ ، تونی کیمل قهرمان جدید ای سی دابلیو رو معرفی میکنه و کریسچن در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . او در حالی که کمربند ای سی دابلیو رو روی شونه اش داره میره داخل رینگ و با تماشاگرا جشن میگیره و خوشحالی میکنه . گزارشگرای ای سی دابلیو به همه ی بیننده ها خوش آمد میگن . بعد از چند دقیقه ، کریسچن میکروفون میگیره و میگه : " من بالاخره موفق به کسب عنوان ای سی دابلیو شدم . " او در ادامه میگه : " قبل از اینکه جک سوئگر با اومدنش حرف من رو قطع کنه (تماشاگرا میخندن) که همه میدونیم او این کار رو خواهد کرد ، میخوام بگم که این یکی بهترین لحظات کریر من بوده . " در همین لحظه تامی دریمر وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . تامی در حالی که کت و شلوار پوشیده میره داخل رینگ و قصد داره صحبت کنه . تماشاگرا سرود ' ای سی دابلیو ' رو سر میدن . تامی میگه : " بالاخره برای اولین بار بعد از سه ماه ، ای سی دابلیو ، چمپینی داره که نشون میده معنای واقعی ای سی دابلیو چی هست . اما من اینجا نیومدم تا فقط بهت تبریک بگم ، چون من قول دادم که قبل از به پایان رسیدن قرار دادم ، ای سی دابلیو چمپین بشم و فقط شش هفته فرصت دارم . پس من میخوام تو رو به یه تایتل مچ چلنج کنم . " کریسچن در جواب میگه : " خوب ، فکر کنم بهتره این مسابقه رو امشب و در مکّه ی پرو رسلینگ (!) ، یعنی مدیسن اسکوئر گاردن برگزار کنیم . " تماشاگرا خوشحال میشن . در همین لحظه موزیک جک سوئگر نواخته میشه و سوئگر وارد میشه . سوئگر هم کت و شلوار پوشیده ! او میره داخل رینگ و به کریسچن میگه : " تو یک متقلب هستی و میدونی که حقت نیست قهرمان باشی . من در جاجمنت دی ریمچم رو دریافت میکنم و کمربندم رو ازت پس میگیرم . " در همین لحظه موزیک تنفی ، جنرال منجر ای سی دابلیو نواخته میشه و او وارد میشه . تفنی به سوئگر میگه : " تو قدرت این رو نداری که یه تایتل مچ رو به هم بزنی ، من قدرتش رو دارم . اما امشب ، یه ای سی دابلیو چمپینشیپ مچ (بین کریسچن و دریمر) خواهیم داشت . " سوئگر عصبانی میشه .

در بک استیج ، ناتالیا داره موی تایسن کید رو براش درست میکنه .

کامرشال .

مسابقه اول :: تایسن کید به همراه ناتالیا برابر فینلی

تایسن کید وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . ویدئویی از مسابقه ی او و ناتالیا برابر فینلی و هورنی در سوپراستارز هفته ی گذشته پخش میشه . فینلی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و کید بهتر کار میکنه اما فینلی شولدربلاک میکنه . کید حریف رو به گوشه ی رینگ میفرسته اما در شولدربلاک کانتست جلوی فینلی کم میاره . کید میره بیرون رینگ برای ریکاوری . او برمیگرده ولی یه کیک دریافت میکنه و به گوشه ی رینگ میفته . فینلی میره برای یه حمله اما کید کیک میزنه و میره بالای طناب ها برای پرش اما فینلی کونر میکنه و سینگل لگ باستن کرب رو اجراء میکنه . کید میره برای انزگوری اما فینلی بلاک میکنه و کید با صورت به سطح رینگ برخورد میکنه . فینلی با یه کلوزلاین ، کید رو به بیرون پرت میکنه . میریم برای کامرشال . سیتد اسپلش از فینلی . کاور میکنه ، یک..دو.. . کید چیپ شات میزنه و بر بازی مسلط میشه . او روی پای فینلی کار میکنه و چندین قفل رو روی پای فینلی اجراء میکنه . فینلی بعد از دقایقی چند مشت و کیک میزنه اما موفق نیست و از کید ، نی باستر دریافت میکنه . فینلی بلند میشه و چند ضربه به کید میزنه و سپس بک بریکر رو اجراء میکنه . فینلی میخواد کلتیک کراس بزنه اما با زانو میفته و درد میکشه . اسپینینگ دراپ کیک از کید که باعث میشه فینلی بیفته بیرون رینگ . کید میخواد بیسبال اسلاید بزنه اما فینلی نمیذاره و کید رو میزنه و به رینگ برمیگردونه . ناتالیا حواس فینلی و داور رو پرت میکنه و جالبه که حالا کید شلیلی (وسیله ی مخصوص فینلی) رو برمیداره و با اون ضربه ای محکم به زانوی مصدوم فینلی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (10:35)

» برنده ی مسابقه : تایسن کید

بعد از مسابقه ، کید و ناتالیا خوشحالی میکنن و موزیک کید نواخته میشه .

کامرشال .

برمیگردیم و موزیک کازلاو پخش میشه و تماشاگرا او رو بشدت هو (بو) میکنن . جالبه که کازلاو لباس سربازان روسی رو به تن کرده . او میگه : " هیچ کس در ای سی دابلیو نیست که بتونه من رو شکست بده . من نشون دادم که چقدر مسلط هستم و در ادامه هم همینطور تسلط خواهم داشت . " سپس موزیکش پخش میشه و او میره .

در بک استیج ، هاریکین هلمز کت و شلوار پوشیده و با اون بورن مصاحبه میکنه ! بورن میگه : " در ای سی دابلیو بعد از درفت چهره های جدید و قوی ای دیده میشن . " او میخواد حرفش رو ادامه بده اما پال برچل و کیتی لی میان و برچل میگه : " من با تفنی صحبت کردم و من و تو (بورن) در سوپراستارز یه ریمچ خواهیم داشت . برد تو در هفته ی گذشته شانسی بود . " هاریکین در همین لحظه جمله ی معروفش که ' واتس آپ ویت دت ' هست رو میگه .

کامرشال .

مسابقه دوم :: ای سی دابلیو چمپینشیپ مچ :: کریسچن © برابر تامی دریمر

تامی دریمر وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس شاهد ورود کریسچن در میان تشویق تماشاگرا هستیم . تونی کیمل هر دو استار رو معرفی میکنه و تایتل مچ امشب آغاز میشه . کریسچن و تامی دریمر با هم دست میدن . دریمر کار رو بهتر آغاز میکنه و کریسچن رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه . کریسچن در میره اما در ویست لاک گیر میفته . کریسچن با یه آرم بار کونر میکنه . کار بار دیگه به گوشه ی رینگ میکشه و تامی شولدرتکل میکنه . کریسچن در آرم بار گیر میفته اما باز هم کونر میکنه و حالا چندین فن پشت سر هم از هر دو استار ریورس میشه که صحنه ی زیبایی رو بوجود میاره . کریسچن به گوشه ی رینگ میفته و و تامی میره برای حمله اما کریسچن جاخالی میده و یه فلیپ کیک زیبا میزنه . کریسچن میره برای کیلسوئیچ اما دریمر کونر میکنه و دریمر میره برای دی دی تی اما حالا کریسچن کونر میکنه . دریمر جلوی یه کلوزلاین رو میگیره و فلیپ میکنه ، یک..دو.. . پاوراسلم در گوشه ی رینگ از دریمر . کاور میکنه ، یک..دو.. . کریسچن یه مشت قوی به صورت دریمر میزنه و دریمر به بیرون رینگ پرت میشه . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و کریسچن به گوشه ی رینگ پرت میشه و دریمر میره برای اسپیر اما کریسچن جاخالی میده و دریمر با سر به میله برخورد میکنه . دریمر در یه رفت و برگشت میره برای دی دی تی اما کریسچن ریورس میکنه و خودش یه دی دی تی میزنه . کریسچن میره بالای طناب ها و میسل دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کریسچن آرم بار میکنه . کار به بالای طناب ها میکشه و دریمر سوپرپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . حالا دریمر با یه کلوزلاین هم خودش و هم کریسچن رو به بیرون رینگ پرت میکنه . داور شروع به شمارش میکنه و هر دو استار سر شماره ی 9 به رینگ برمیگردن . کریسچن میره بالای طناب ها برای یه پرش اما موفق نیست و دریمر حالا دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما کریسچن کیک اوت میکنه . کریسچن با یه پرش سانست فلیپ میکنه ، یک..دو.. . رول آپ از کریسچن ، یک..دو.. . دریمر فلیپ میکنه ، یک..دو.. . او کریسچن رو در موقعیت تری آو ووء در گوشه ی رینگ قرار میده (بصورت معلق) و میره برای دراپ کیک اما در همین لحظه جک سوئگر دخالت میکنه و دریمر رو میزنه . به این ترتیب کریسچن کمربندش رو حفظ میکنه . (13:53)

» برنده ی مسابقه با قانون دی کیو : تامی دریمر

بعد از مسابقه ، جک سوئگر چندین کیک به کریسچن میزنه و سپس به دریمر بلی تو بلی سوپلکس میزنه . او دریمر رو به طرف شکم کریسچن هل میده و سپس به کریسچن گاترنچ پاوربامب میزنه . هر دو استار افتادن و این جک سوئگر هست که بالا سر دریمر و کریسچن ایستاده . تماشاگرا سوئگر رو هو (بو) میکنن .

-----------------------------------

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عجب ppv قشنگی بود حتی رسل منیا هم قشنگ تر بود
    قشنگ ترین قسمتش هم این بود که سینا وحشتناک بووووووووووووووووووووووو میشد و البته از همه مهم تر کمربندش از دست داد

خوبی بک لش هم مصدوم شدن سینا و تریپل اچ بود که باعث میشه مدت ها از تایتل شات دور باشن و قهرمانی به افرادی مثل تیکر و شان مایکل و... برسه

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

عجب ppv قشنگی بود حتی رسل منیا هم قشنگ تر بود
    قشنگ ترین قسمتش هم این بود که سینا وحشتناک بووووووووووووووووووووووو میشد و البته از همه مهم تر کمربندش از دست داد

خوبی بک لش هم مصدوم شدن سینا و تریپل اچ بود که باعث میشه مدت ها از تایتل شات دور باشن و قهرمانی به افرادی مثل تیکر و شان مایکل و... برسه
    آره،3 نفری که به مفتی هر چه تمامتر تایتل می گرفتن خوب خورد سر پوزشون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره،3 نفری که به مفتی هر چه تمامتر تایتل می گرفتن خوب خورد سر پوزشون
    اج هم مفت تایتل میگره ولی باز از سینا خیلی بهتره
    خدا کنه بعد ا سال ها تایتل به بیگ شو و آندرتیکر و شان مایکل و تامی دریمر برسه

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کشتی گیر: Chris Jericho یا Y2J
    اسم واقعی: Chris Irvine

تاریخ تولد: November 9, 1970
    محل تولد: Manhasset, New York
    محل سکونت قبلی: St. James, Winnipeg, Manitoba
    محل سکونت فعلی: Tampa, Florida
    وضعيت ازدواج: ازدواج کرده با Jessica
    تعداد فرزندان: یک پسر به اسم Ash Edward Irvine

قد: '6
    وزن: 231 lbs
    اموزش دیده توسط : Keith Hart
    تاریخ ورود به کشتی کچ: October 2, 1990
    لقب های قبلی:
    Corazon de Leon (Mexico)
    Lion Do (Japan)
    Lionheart (WCW)
    Moongoose McQueen (of Fozzy)

ضربه ی نهایی:
    Walls of Jericho/Liontamer
    ضربه های موردعلاقه:
    Triple Powerbomb
    Step Up Enziguri
    Running Knee to Victim
    The Lionsault
    The Breakdown
    Flashback
    Jumping Forearm
    Cocky Pin
    Missile Dropkick
    Modified Bulldog
    Springboard Dropkick to Apron
    Flying Corkscrew Back Elbow Smash
    Double Underhook Backbreaker
    Adjacent Springboard Plancha
    Backbreaker into Over Knee Back Rack

دشمن هاش:
    Perry Saturn
    Chyna
    Chris Benoit
    XPac
    Kane
    Kurt Angle
    William Regal
    Eddie Geurrero
    Steve Austin
    Triple H
    Stephanie McMahon
    Vince McMahon
    The Dudley Boyz
    The Rock
    Edge
    Ric Flair
    Booker T
    Test
    Shawn Michaels
    Bill Godberg
    Kevin Nash
    Rob Van Dam
    Christian
    Batista

افتخارات:
    قهرمانی Tag team امریکای شمالی در لیگ CRMW همراه Lance Storm به تاریخ October 17, 1992
    قهرمانی Tag team امریکای شمالی در لیگ CRMW همراه Lance Storm با غلبه بر The Brotherhood به تاریخ January 23, 1993
    قهرمانی سنگین وزن لیگ CRMW با غلبه بر Bif Wellington در سال 1993
    قهرمانی Tage team مکزیک در لیگ WWA همراه El Dandy در سال 1993
    قهرمانی میان وزن لیگ NWA در سال های 1993 و 1994
    قهرمانی سنگین وزن بین کشوری لیگ WAR در سال 1995
    قهرمانی Tag team سنگین وزن بین کشوری لیگ WAR همراه Gedo در سال 1996
    قهرمانی تلوزیونوی ECW با غلبه بر Pit Bull به تاریخ June 27, 1996
    قهرمانی سبک وزن لیگ WCW با غلبه بر Syxx-Pac به تاریخ June 28, 1997
    قهرمانی سبک وزن لیگ WCW با غلبه بر Alex Wright به تاریخ August 12, 1997
    قهرمانی سبک وزن لیگ WCW با غلبه بر Rey Mysterio به تاریخ January 24, 1998
    قهرمانی سبک وزن لیگ WCW با غلبه بر Dean Malenko به تاریخ June 15, 1998
    قهرمانی سبک وزن لیگ WCW با غلبه بر Rey Mysterio به تاریخ July 13, 1998
    قهرمانی تلوزیونی لیگ WCW با غلبه بر Booker T به تاریخ September 10, 1998
    قهرمانی بین قاره ایی لیگ WWF با غلبه بر Chyna به تاریخ December 12, 1999
    قهرمانی بین قاره ایی لیگ WWF همراه Chyna به تاریخ January 3, 2000
    قهرمانی بین قاره ایی لیگ WWF با غلبه بر Chyna به تاریخ January 23, 2000
    قهرمانی بین قاره ایی لیگ WWF با غلبه بر Chris Benoit به تاریخ January 21, 2001
    قهرمانی Hardcore لیگ WWF با غلبه بر Big Show به تاریخ May 28, 2001
    قهرمانی Tag team لیگ WWF همراه Chris Benoit با غلبه بر Triple H و Steve Austin به تاریخ June 2001
    قهرمانی Tag team لیگ WWF همراه The Rock با غلبه بر The Dudley Boyz به تاریخ October 22, 2001
    قهرمانی سنگین وزن لیگ WWF با غلبه بر Steve Austin به تاریخ December 9, 2001
    قهرمانی سنگین وزن لیگ WCW با غلبه بر The Rock به تاریخ December 9, 2001
    قهرمانی بحث برانگیز لیگ WWF با یکی کردن کمربندهای دو لیگ WWF و WCW به تاریخ December 10, 2001
    قهرمانی بین قاره ایی لیگ WWF با غلبه بر Roc Van Dam به تاریخ September 16, 2002
    قهرمانی Tag team لیگ WWf همراه Christian با غلبه بر Kane و The Hurricane به تاریخ October 14, 2002
    قهرمانی بین قاره ایی لیگ WWE با غلبه بر Rob Van Dam به تاریخ October 27, 2003 در سالن RAW
    قهرمانی بین قاره ایی لیگ WWE با غلبه بر Edge به تاریخ September 12, 2004

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کشتی گیر: Bill Goldberg
    اسم واقعی: William Scott Goldberg

تاریخ تولد: December 27, 1966
    محل تولد: Tulsa, OK
    محل سکونت قبلی: Atlanta, GA
    محل سکونت فعلی: San Diego, CA
    همسر: Wanda Ferraton
    تعداد فرزندان: یک پسر
    تاریخ تولد فرزند: May 10, 2006
    قد: 6'4"
    وزن: 285 lbs
    آموزش دیده در مدرسه ی کشتی WCW Power Plant.

تاریخ ورود به کشتی کج: March 1997
    ضربه ی نهایی:Jackhammer
    ضربه های موردعلاقه: Spear
    Gorilla Press into a Spinbuster
    Side Kick
    دشمن هاش: Steve McMichael
    Raven
    Scott Hall
    Hulk Hogan
    The Outsiders
    Lex Luger
    Tank Abbot
    Kevin Nash
    Sid
    Bret Hart
    Vince Russo
    Scott Steiner
    The Rock
    Chris Jericho
    Triple H
    Evolution
    Brock Lesnar
    افتخارات:
    قهرمانیی WCW امریکا با غلبه بر Raven در تاریخ April 20, 1998
    قهرمانیی جهان WCW با غلبه بر Hollywood Hulk Hogan در تاریخ July 6, 1998
    قهرمانیی WCW United States با غلبه بر Sid در تاریخ Halloween Havoc 1999
    قهرمانیی تیمی جهان(WCW World Tag Team ) به همراه Bret Hart

قهرمانیی جهان WWE با غلبه بر Triple H در سال 2003 در سالن Unforgiven

راستی:
    مادر گلدبرگ یعنی Ethel یک نوازنده ویولون حرفه ای بود . زمانی که Jed پدر اون از دانشگاه هاروارد در رشته زنان و زایمان فارغ التحصیل شد اونها از همدیگر طاق گرفتند . البته پدر گلدبرگ در سال 2006 فوت کرد . مادر اون هم خیلی حرفه ای ویولون رو دنبال میکرد . و نام خودش رو در عرصه موسیقی هویدا کرد . گلدبرگ به دین خودش یعنی یهودی افتخار میکنه و چند بار اعلام میکنه که من راجع به دینی که دارم خیلی سرافراز و مغرورم . گلدبرگ همچنین به عنوان بازیکن فوتبال آمریکایی فعالیت میکرد . اون در تیم های لوس آنجلس . فلوریدا و کارولینا فعالیت میکرده . گلدبرگ در 25 آپریل 2005 با Wanda Ferraton ازدواج میکنه اونها صاحب یک پسر به نام Gage A.J هستند که در 10 می 2006 به دنیا اومده . همچنین گلدبرگ صاحب 19 ماشین قدیمی هست و عاشق ماشین BMW هست . و گفته من رنگ مشکی رو دوست دارم !
    ركورد پيروزي در 173 مسابقه متوالي كه به The Streak معروف هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •