دوستان فايل pes6ballsoundvolumeturneddown كه براي آپديت صداها گذاشته شده چه جوري يا بهتره بگم كجا بايد كپي شه تا اثرشو ببينم.
مرسي از راهنماييتون
دوستان فايل pes6ballsoundvolumeturneddown كه براي آپديت صداها گذاشته شده چه جوري يا بهتره بگم كجا بايد كپي شه تا اثرشو ببينم.
مرسي از راهنماييتون
سلام
دوست عزیز باید تو 0_text ، جایگزین فایل همنامش کنید .
موفق باشید
یا حق
![]()
سلام
كارهات خوبند اگر اين ادبورد ها با آپديت تماشاگران جمع بشه محشر مي شه.اينم ادبوردهاي استاديوم هاي جام ملت هاي آسيا 2007 كه همين امروز ساختمش . البته اين نسخه آزمايشيش هست و نسخه اصليش انشا الله در smart patch خواهد بود . اينو همينجوري ساختم ، خيلي هم خوب نشده ولي فعلا از هيچي بهتره . به هر حال نسخه اصليش هر وقت آماده شد بهتون خبر ميدم . اگه sajjad جان اجازه داد لينكشو ميذارم ولي بعيد مي دونم بذاره . چون قراره توي smart patch بذارش .
درست فهميدي اگر قرار باشه واسه پچ بذاريمش پس نيازي به لينك گذاشتن نيست.
لطفا اسمت رو هم برام بفرست
-------------------------------------
دوستان پچ اماره شده فقط مونده تيمp30world و يكي از فايلهاي E_text كه بايد اسم اعضا توش باشه.
براي تكميل اولي اطلاعات تون رو براي من بفرستيد.
---------------------------------------------
سلام
چندتا آبشن فايل پيدا كردم همه رو با هم مي زارم ولي اگر دو سه تاش قديمي بود ببخشيد: ( از جديد به قديمي)
آبشن فايل اول
آبشن فايل دومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم آبشن فايل آخري كه 52 مگ هست و شامل آبشن فايل 54 تا كشور مي شه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم ليگ ايران كه از همين مجموعه هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بازم ميگم بهترينش كه تمام تقل و اتقالات رو داره تا آخر تير ميآد. ( SMART PATCH )
------------------------------
در ضمن همهي اينها بعد از 1 تير منتشر شدن.
منبع تمامي لينكها پرشن پيس
لطف داري . اسم من فربد باروتي ( Farbod Barooti ) هست . من نسخه ي اصلي و نهايي اين ادبورد ها رو امروز آماده مي كنم و تا شب برات به صورت خصوصي پيغام ميذارم . براي نسخه نهايي دارم دنبال يك لوگوي خوب از Fly Emirates و Konica Minolta مي گردم
يا علي
Last edited by black_nemesis_619; 15-07-2007 at 11:52.
اینم یک عکس از سری بازی خفن pes 2008
![]()
Last edited by chealsea_cfc; 15-07-2007 at 23:46.
داری پیرنشو میکشه ؟ مععععععع
سجاد نسخه نهايي ادبورد آماده شد ولي هرچي سعي مي كنم نمي تونم برات پيغام خصوصي بذارم . بازم سعي خودمو مي كنم ولي فكر كنم تو قسمت پيغام خصوصيتو غير فعال كردي .اگه نتونستم بفرستم Id يا ايميلتو برام بذار
من دارم ورزشگاه جديد آرسنال (Emirates) رو ميسازم !
این رو یکی دیگه هم گذاشته بود نمیدونم تو بودی یا نه
به هر حال ممنون![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)