یه NEW GAME بزن از اول برو... بازی رو هم بذار روی وترن بعد وارد مرحله اول شو ایشالا فرجی میشه آنلاک میشه... کارو که گفتم رو انجام بدهدر واقع برای سه شنبه سیاه New Game بزنی نه اینکه میشن رو انتخاب کنی اگه تموم کردی باید قبل شروع آنلاک بشه
یه NEW GAME بزن از اول برو... بازی رو هم بذار روی وترن بعد وارد مرحله اول شو ایشالا فرجی میشه آنلاک میشه... کارو که گفتم رو انجام بدهدر واقع برای سه شنبه سیاه New Game بزنی نه اینکه میشن رو انتخاب کنی اگه تموم کردی باید قبل شروع آنلاک بشه
سلام دوستان عزیز
من امروز صبح تونستم مولتی پلیر این ورژن کالاف رو به صورت انلاین با کرک بازی کنم
دوستان اگه روش رو بلد نیستیم به تاپیک زیر برین !
البته هنوز آموزش رو نذاشتم ! ولی خب شب که برسم خونه آموزش توی تاپیک قرار می گیره
به به شه کالافی بزنیم امشب
تاپیک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه دو تا سوال دارم از کل مجموعه ی مدرن وارفر
تو شماره 2 چرا شپرد خیانت کرد؟
این عملیات کینگفیش چیه (یه چی بود) که هم گست توش بوده هم سندمن؟
سلام.من انلاین که میزنم پینگم خوبه ولی نمیدونم چرا لگ میزنه!!کسی میدونه؟؟در ضمن چقدر از اینترنت کم میشه؟خیلی؟؟؟
سلام یک سوال تکراری
کرک مالتی اومد
بله...میشه راحت مولتی بازی کرد.
به تاپیکهای زیرمراجعه کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه سوال پرسیدم که اجرای بازی تو ویندوز 64 بیتی ارور میده. یکی از دوستان جواب دادن که کمپاتیبلیتی رو امتحان کن. واقعیتش من خیلی وقته اونو امتحان کردم. اگه مشکل اون بود پست نمی دادم. ولی بهر حال دستشون درد نکنه. حالا کسی هست که جواب بده؟؟؟!!
راستیتش من بازی رو نصب کردم ولی فایل اجرایی نداشت. بخاطر همین از اینترنت میسینگ فایلز رو گرفتم که توش فایل اجرایی هم بود. ولی وقتی روی بازی کلیک می کنم ارور میده که ویندوزت 64 بیتیه و نمیشه بازی کنی.... چیکار کنم؟؟؟؟ آیا ممکنه از نقص فایلای بازی باشه؟؟
مرسی
شما اروری که میدرو اینجا لطف کنید بزارید ....تا ببینیم مشکل از کجاست
(درضمن سئوالتونو انتقال بدید به تاپیک مشکلات ،الان آقا پلیسه میاد هممونو دیلت میکنه!)
سلام به همه.
آقایون داره اشکم در میاد.
آقا من هرکاری میکنم که این بازی رو آنلاین بازی کنم(چه با تکنو چه با التر چه با تانگل و چه بدون تانگل)همش ارور زیر رو میده لطفا کمکم کنید.
![]()
باشه سوالمو تو حل مشکلات در نصب و اجرای بازی ها ثبت کردم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)