از منم داره حجم کم میکنه.
دیگه چی کار کنیم ما , هر کار دلشون بخواد میکنن.دیگه فقط مونده ما رو ....
از منم داره حجم کم میکنه.
دیگه چی کار کنیم ما , هر کار دلشون بخواد میکنن.دیگه فقط مونده ما رو ....
سلام دوستان کسی از این طرحهای جدید خبر نداره؟ هر دفتری که رفتم یه جور لیست گذاشت جلوی ما! هیچکدومم حالیشون نبود سایتم که کلا یه چیز دیگه میگه!
الان من چیکار کنم؟ حیف که فقط باید از این مخابرات کوفتی اینترنت بگیرم ! حیف!![]()
دوستان من چند صفحه ای رو خوندم ولی آخرش نفهمیدم طرح بعثت جدیداً شده از 1 تا 7 یا همون 12 تا 7 ـه ؟
میشه یه نفر شفاف سازی کنه ؟
میشه بگید تفاوت طرحهای دفاتر چیا بوده؟ بعیده با هم فرق کنن!!
دیشب ما هرچی دانلود کردیم از حجم کم شد و صبح هم بر نگشت جالب اینجاست که داخل ربز مصرف هم اثری از این 2 گیگ نیست؟
Last edited by omidtb; 18-04-2013 at 13:47.
الان این 512 اسیاتک که یکی از بچه ها گفت دقیقا مثل نامحدود خود مخابراته ؟ یعنی سرعتش همون 60 تاست ؟ هر چی هم دانلود کنیم مشکل نداره ؟ اخه قیمت مثلا سرویس 20 گیگش که دیدم از نامحدود بیشتر بود . حجمش که کمتره . چجوریاست این نامجدود و محدود اسیتتک (گفتم چون همینجا بچه ها گفتن همینجا هم بپرسم)
چرا . با هم بعضی ها فرق میکنن . دلیلش هم اینه که خودشون هم از جزییات طرح خبر ندارن . الان هر سرویس یه طرح نوروزی داره . معمولی هم داره . یه جا میگن فقط نوروزی ها شبانه دارن . یه جا میگن فقط 6 ماهه ها شبانه دارن . یه جا میگن کلا همه شبانه دارن . و .... .یه چند تا طرح من دراوردی مسخره هم یادمه قبلا دیده بودم اسمش یادم نیست .
زیاد تعجبی هم نداره آخه.
چون ناسلامتی داریم تو ایران زندگی میکنیم
خداشفاشون بده مخصوصا مخابرات رو
من شنیدم سرعتش همون ثابت حدود60 تاس . منتهی اون طرحهایی که ترافیک هدیه دارن سرعت تا تموم شدن هدیه حدود 250 تاس و البته تا 400 هم گزارش شده. بعد از ترافیک هدیه هم میشه همون 60 تا.
سلام چطوری میشه انلاین شارژ کرد مثل اینکه سایت گلد نت خرابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)