تاپیک خوبی بود تا چند روز پیش
متاسفانه به بیراهه کشیده شد!
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
تاپیک خوبی بود تا چند روز پیش
متاسفانه به بیراهه کشیده شد!
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
دوسنان این سوالو یک بار دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد![]()
اونم اینکه وقتی با کنترل معمولی بخوای توی محیط اینترنت حروف تایپ کنی باید چیکار کنی چون فقط میشه عدد وارد کرد![]()
شرمنده دوباره سوال میکنم
1-
57000 42" ایا جوایز به جزئ 200000 تومان جایزه بقیش داخل جعبه تلویزیونه یا نه بعدا می فرستند ؟
2- من اگر نخوام تلویزیون 3 بعدی بگیرم ولی بخوام اسمارت باشهتو حدود قیمت 1300 تا 1700 کدوم تی وی رو پیشنهاد میدید در صورتی که مربوط به این تاپیک نیست لطفا ادرس تاپیک مرتبط رو هم بدید
ممنون از همه
در قسمتی که قصد دارید مطلبی تایپ کنید دکمه OK بزنید سپس جدول حروف نمایش داده میشه
سلام دوستان .
بالاخره بعد از 4 ماه ! اینترنت رسید دستم !
وایمکس ایرانسل
128 یکساله ماهی یه گیگ !!!!
گفتن اگه خدا بخواد تا پایان اسفند بقیه جوایز می رسه !!!!!!!
نه منظورم اینکه با حروفی که روی خود کنترل نوشته( مثل صفحه کلید موبایل) بشه تایپ کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه فکر نکنم اینطوری بشه.
نه منم خواستم یه همیچن کاری کنم ولی نشد.نمیشه.
ولی اینطور که رفقا میگفتن میشه با نصب نرم افزار روی موبایل با سیستم عامل آندروید یا ios درستش کرد.
ابلته نیاز با وای فای گوشی هم هست با مودم اگه درست بگم
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
مال من که هنوز نرسیده فقط کارت شارژ شده اونم 400 تومن بوده.
خیر سرمون میخواستیم قبل از عید گیرمون بیاد
سلام دوستان
گیرنده کنترل منم خیلی ضعیف شده یکی دو ماه پیش در صورتی که اصلا کار زیادی باهاش نکردم زنگ زدم نمایندگی یه آدرس داد دور وبرونک برای تعمیر که به من دور بودو نرفتم این جور که من تو سایتهای مختلف دیدم این کنترلها یه چیز تبلیغاتی و اصلا کیفیت خوبی نداره و نمایندگی هم خیلی ضعیف کار میکنه من یه موس بیسیم دارم که گیرندش اندازه سر انگشت وبه usb وصل میشه برد بسیار بالایی هم داره و تا حالا از این مشکلا باهاش نداشتم.
محمد رضا جان سلام. دیروز hdboss جهت خرید بلوری شماره کارت را به من داد. شما میدونی اسم صاحب حساب چیه تا اشباهی در واریز وجه پیش نیاد شماره کارتو برات پ.خ میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)