پس چرا اینجا هیچ کس جواب منو نمیده. خواهشا اگر کسی چیزی میدونه یه کمکی بکنه این صفحه آبی پدر منو در آورده !!![]()
پس چرا اینجا هیچ کس جواب منو نمیده. خواهشا اگر کسی چیزی میدونه یه کمکی بکنه این صفحه آبی پدر منو در آورده !!![]()
با سلام دوستان من هم با خطای صفحه ی آبی مواجه شده اما وقتی ری استارت میشه این پیغام رو میده اگه چیزی میدونه لطفا کمک کنه![]()
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA800A33C4E0
BCP2: FFFFF88005045CB0
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 000000000000000C
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\092813-18096-01.dmp
C:\Users\j.sayehvand\AppData\Local\Temp\WER-75020-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
سلام دوستان
من یک هفته ای میشه که لپتاپ z500 رو خریداری کردم
بعد از نصب ویندوز 8 هیچ مشکلی نداشتم ولی بعد از active کردن ویندوز با اون ۲ تا Microsoft Toolkit 2.4.8 این مشکل برام به وجود اومده
صفحه ابی مرگ میاد که تا ۱۰۰ درصد میره و میخواد سیستم رو ریست کنه که نمیتونه و هنگ میکنه سیستم
زیرش هم نوشته اینو توی نت سرچ کنید Bad_Pool_Caller
اینم فایلهای مربوط به minidump
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی دستگاه رو روشن می کنم ، موقع لود شدن بلو اسکرین میاد و ریست میشه
توی safe mode هم این قضیه پابرجاست
به صورت معمول هم با سایر برنامه ها من جمله لینوکس قابلیبت دسترسی به هارد رو ندارم
راه حل پیشنهادی ؟ به نظرتون مشکل از کجای هارده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان مال ما رو هم مرحمت کتید![]()
Last edited by jamalit; 14-10-2013 at 15:21.
سلام دوستان
یکی از بستگان کیثشو اورده براش ویندوز عوض کنم اولا ویندوزش اصلا بالا نمیاد اون قسمت start windows normally میادتش ولی جلوتر نمیره قبلا اکس پی داشته الانم اومدم اکس پی نصب کنم اولا طول کشید تا وارد مرحله دلریوراش شد بعد پاک کردن درایو c که ویندوزه رو زدم ب مرحله L رسید اونم زدم بعد ی نیم ساعت پیغامش اومد این درایو نمیتونه پاک شه؟
حالا راهی داره یا حتما باید بیرون بره؟
با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان من تقریبا یه 3 سالی هست که این مشکل صفحه آبی رو دارم تقریبا از زمانی که سیستمم رو جمع کردم بود . البته اون زمان ها این پیغام به ندرت میدیدم برای همین زیاد بهش توجه نمیکردم ولی الان جدیدا دیگه اعصابم رو بهم ریخته . در طول مدتی که فیلم میبینم یا بازی میکنم دو یا سه بار این پیغام صفحه آبی میاد . جدیدا وقتی ویندوز رو Shut Down هم که میکنم دوباره این صفحه میاد و نمیذاره که سیستمم خاموش بشه و مجبورم دستی برق سیستم رو قطع کنم . من تو این سه سال بیش از ده بار ویندوز عوض کردم و ویندوزهای مختلف ریختم ولی بازم نتیجه ای نگرفتم . رم ها رو هم چک کردم.وقتی یکی از رم ها رو در میارم تعداد این پیغام ها کم میشه ولی از بین نمیره یعنی بازم این پیغام میاد ولی کمتر . میخواستم بدونم یعنی میشه هر دوتا رمم ایراد داشته باشه ؟؟بعد من حدس میزنم ممکنه مشکل از پاور باشه. چجوری میتونم بفهمم که پاورم سالمه و برق رسانی به رم ها و سی پی یو درست انجام میگیره .
دوستان لطفا کمک کنید دیگه واقعا اعصاب برام نمونده از دست این پیغام آبی مرگ .
با تشکر
با درود
دوستان گرامی من تازگی ویندوز 7 32 بیتی نصب کردم (پیش ترها اکس پی داشتم) و
هم زمان یک رم 2 گیگ به رم خودم افزودم که هم نام هستند و باس 1333 دارند هر
دو. روی رایانه ی خودم یک کارت دی وی بی یا ----- دارم.
چند مدتی هست که با مشکل صفحه آبی روبرو می شم. هر از گاهی پیش میاد.
حدس مز نم از هر کدوم از این گزینه ها باشه (کارت دی وی بی زمانی که روشنه، رم،
ویندوز و نرم افزارهاش و..)
ولی رم و کارت دی وی بی خیلی مشکوک هستند برام. همچنین زمانی که رایانه
زیرفشار هست و دارم هم زمان چند نرم افزار رو به کار می برم این رخداد پیش میاد.
Amd Athlon(tm) II 250processor 3.00GHz
Ram 4G
VGA onboard
فایل دمپ ویندوز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من ویندوز لپ تاپم(ویندوز 8 - 64بیت) رو حدودا یه ماه پیش عوض کردم ولی هر چن روز یه بار(پریودش نامنظمه) وقتی دارم با سیستم کارام رو انجام میدم یه ارور صفحه آبی میادکه باعث میشه سیستم 3-4 ثانیه هنگ کنه
کانفیگ سیستم
CPU : core i7
RAm : 6GB
VGA : Gforce GT 740M
در مورد فایلهای DUMP هم من اصلا همچین آدرسی تو سیستم ندیدم(البته پسوند dmp. رو که سرچ کردم 4-5 تا فایل پیدا کرد) ، اگه تو ویندوز 8 جاش فرق میکنه بهم بگین که واستون آپلود کنم
از ارور هم عکس گرفتم اکه لازمه بذارم
ممنون![]()
سلام .
من laptop سونی دارم که روش ویندور 7 ،64 بیتی نصبه .الان یه مدته که بدون اینکه من تغییرات جدیدی تو سیستم داده باشم سیستم با یک صفحه مشکی ریست می شه.
1.cpu :Intel Core i5
2.Ram :4G
3: VGA: ATI 5650
4.MiniDump: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------
توی برنامه bluescreen view هم این دو تا فایل رو بهم نشون می ده.
ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)