ببخشید چون من می بینم فکر کردم بقیه هم می بینند!دوست عزیز در tinypic آپلود نکنید اغلب چیزی دیده نمیشه مثل الان
حالا جای درستی مطرح کرده ام؟
کجا آپلود کنم خوبه؟
ببخشید چون من می بینم فکر کردم بقیه هم می بینند!دوست عزیز در tinypic آپلود نکنید اغلب چیزی دیده نمیشه مثل الان
کجا آپلود کنم خوبه؟
اره عزیز جاش درستهبخشید چون من می بینم فکر کردم بقیه هم می بینند!
کجا آپلود کنم خوبه؟
اینجا آپ لود کن
بعد هم اینا رو به این بزرگی نذار ... کوچیکشون کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid.k; 14-04-2009 at 00:17.
اون دل 6400 اصلا سابقه ندار که اینطور بشه !!!
احتمالا ضربه خورده یا تحت فشار بوده که پایه های lcd شل بودن و وا رفته اند ... باید ببرید بیرون قطعاتش رو عوض کنند تا درست بشه
کار شما نیست پنل جلو یکم دنگ و فنگ داره!
نمایندگی یا تعمیرگاه های دل
با سلام به دوستان
اگه ممکنه نحوه شبکه کردن بین دو لب تاپ واسه رد وبدل کردن اطلاعات رو توضیح دهید
قبلا توی همین بخش یوده باید بگردید + توی بخش شبکه سایت هم چندین تاپیک هست![]()
بیرون....یعنی راحت درست میشه؟ یا خیلی کارداره ؟احتمالا ضربه خورده یا تحت فشار بوده که پایه های lcd شل بودن و وا رفته اند ... باید ببرید بیرون قطعاتش رو عوض کنند تا درست بشه
کار شما نیست پنل جلو یکم دنگ و فنگ داره!
باتشکر قبلی
راجت درست میشه ... هرچند بیرون مطمئن باش بهت میگن باید کل کاور جلو را عوض کنی 60 هزار تومان !
یعنی راه دیگه نداره....مثلا با تعویض قطعات کوچلو موچولو!!هرچند بیرون مطمئن باش بهت میگن باید کل کاور جلو را عوض کنی 60 هزار تومان !
آخه کاور جلو که سالم فقط پشتش یکم وارفته...
سلام
dell inspiron 1520 دارم. مودم sms گرفتم میخوام وصلش کنم. به یک خط جدا دارم و فکر کنم نیاز به اسپلیتر ندارم. توضیح میدید که کابل ها رو به کجا باید بزنم ؟ الان روی مودم یک adsl هست یک ethernet که زرده و یک usb که آبیه با جای برق. یک کابل تلفن هم هست با یک کابل زرد رنگ. این ها رو هر کدوم کجا باید بزنم؟ همینطوریه که میگم، کابل تلفن رو یک سر به تلفن یک سر به adsl مودم کابل زرد رو یک سر به ethernet مودم یک سر به اونجا که نمیدونم چی هست، سمت راست کنار چراغ های باطری ، فقط چون فکر کنم بهش میخوره میگم. اینطوری اون usb روی مودم و کابل تلفن پشت لپ تاپ که قبلا برا دایل اپ میزدم بلا استفاده میمونه. با این حال درست گفتم یا طور دیگه ای هست ؟ ممنون.
با سلام من دل 1510 دارم.که امروز بعضی از کلیدهای حروف عدد جایگزین ان شده و همچنین چراغ بالای کیبورد که عدد 9 که دورش قفل هست هم روشن شده همون چراغی که کنار چراغ بلوتوث است.من چطور می توتم این چراغ رو خاموش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)