jسلام بچه ها ببخشید دو سه روز نبودم!
یه سوال:توی روسیه ریلیز شده؟!
ممکنه تو مرداد برم مسکو میخواستم ببینم ریلیز شده یا نه!
راستی kissyou جان قسمت دوم ریویوتو دادی بیرون؟!
لینکش کجاست؟!
jسلام بچه ها ببخشید دو سه روز نبودم!
یه سوال:توی روسیه ریلیز شده؟!
ممکنه تو مرداد برم مسکو میخواستم ببینم ریلیز شده یا نه!
راستی kissyou جان قسمت دوم ریویوتو دادی بیرون؟!
لینکش کجاست؟!
شارژ اولیه باطری این گوشی باید چند ساعت باشه ؟![]()
قبل از شارژ تا چه حد می توان از باطری استفاده کرد؟
yusefy جاناگه رام فارسی رو نصب کردی حتما خبرشو بدی ؟
![]()
من شارژ اولیه رو 5 ساعت فول استفاده کردم رسید به تهش
برایراولین بار طبق راهنمایی کیس یو عزیز باید 8تا 10 ساعت بزنی به شارژ
رام فارسی روهم من مطابق آموزش گام به گام نینجای عزیزز نصب کردم خیلی اسون وراحت![]()
این شارژ اولیه چیه انقدر بزرگش میکنید !
البته الان که این پستو میدم احتمالاً شارژ کردی تموم شده رفته !
ولی کلی میگم !!!!
من همیشه (5 تا گوشی که تا الان داشتم) وقتی گرفتم استفاده کردم باتری اولیشو تا صفر شد و بعد زدم به شارژ وقتی فول شد از شارژ در آوردم !
توی یوزر گاید یا فرست یوز (first use) گوشی هم مخصوصاً خود سونی اریکسون که من اکثر گوشیهام از اون بوده مدت شارژ رو زده 2 تا 2.5 ساعت !
سلام
اول باید صفر بشه بعد شارژ کنیم یا همین که خریدیدم بدون استفاده شارژ کنیم؟
ممنون
والا عزیز منم همیشه مثل شما گوشی هام رو شارژ کردم حتی همین گلکسی رو
اما دیروز کیس یو عزیز این رو بهم گفت ایشونم تا حالا راهنمایی اشتباه به من نکرده![]()
عزیزان برای شارژ کردن اینه که اول کامل خالیش کنید
بعد بزارید حدودا 8ساعت تو شارژ بمونه تا کل سل هاش اکتیو بشن
بعد میتونید استفاده کنید
اگر دیدید کارای باطری داره میاد پایین بزارید تو فریزر حدود 1روز بعد 5-6بار شارژ و دچارژ کنید تمام سلول هاش ترمیم میشن
و این که میبینید گالکسی همون باطریشو نداره برای اینه که دو روز اول هیچکس نمیزاره گوشی 1دقیقه رو زمین باشه اونقدر ازش کار میکشین اینطوری میشه
این حرفو یک ماه دیگه میبینید که گوشی واقعا همون باطری محشرشو داره
دوست عزیز وقتی شارژ باتری تمام بشه خود گوشی مدار شارژر رو از کار میندازه و اونطور نیست که مثلا 8 ساعت باتری رو شارژ کنه اونطوری بود که باتری منفجر میشد. وقتی گوشی پیغام میده که شارژ فول شده عملا برق رو قطع میکنه. قبول نداری وقتی شارژ تموم شد 5 دقیقه بعد بذو دست بزن به شارژر ببین که کاملا سرد شده. ایمکه مثلا فروشده ها میگن 8 ساعت بزن تو شارژ از بی سوادیشون هست و مثلا میخوان بگن که خیلی حرفه ای هستن و خیلی حالیشونه ولی اینطور نیست و اکثرا به غیر از فروختن گوشی هیچ چیز دیگه ای بلد نیستن
درسته ولی ایشون نمیشینن گوشیو نگاه کنن که باطری شارژ شد بعد ولش کنن)
وقتی کار میکنید باهاش سل ها از قسمت پایین یا بالا ( دقیق یادم نیس) شروع میکنن به خالی شدن
وقتی که شارژر تو گوشی باشه سل ها ازسمت مخالف جابجا میشن شروع میکنن به پر شدن
بدین ترتیبتقریبا تمام سلول های باطری کار کشیده میشه و دیگه مشکلی درباره باطری ایجاد نمیشه
این رو کاملا روی چندین نفر و گوشی تست کردم خودمو یکی دو سال پیش فکر کنم تو جی اس ام دربارش خونده بودم
از این نظر درست میگن و البته مغازه دار ها هم همچین زیاد حالیشون نیست از یکی دیگه شنید![]()
سلام
ممنون جواب دادیدعزیزان برای شارژ کردن اینه که اول کامل خالیش کنید
بعد بزارید حدودا 8ساعت تو شارژ بمونه تا کل سل هاش اکتیو بشن
بعد میتونید استفاده کنید
خب وقتی 8 ساعت میزاریم برای شارژ گوشی خاموش باشه؟ چون سریع تر شارژ میشه یا روشن هم باشه مشکلی نیست و حتی اگه باهاش کار کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)