تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 227 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashil1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    میشه یکی کامل و قشنگ این تغییرات اخر بازیو تعریف کنه که چی شد؟ از کجا تغیرات نسبت به قبل شروع شد؟اخرش کاملا چی شد(با جزیات)؟

اگه عکس هم بزاره ممنون میشم
    فکر کنم این کاتو راه بندازه 4 صفحه است درباره ی کل بازی یه چیزایی مختصری گفته مخصوصا برای آخرش با یه چند تا عکس البته بدون Extended cut DLC.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام بچه ها کسی از دو تا DLC جدید با نام های Mass Effect :Earth و Mass Effect :leviathan چیزی میدونه اصلا یعنی چی هستن واسه بخش تکنفرن یا Multiplayer ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی من دنبال همین جریان Extended cut هستم

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی من دنبال همین جریان Extended cut هستم
    ببخشید ولی اگه رصبر کنی خودم چند وقته دیگه واست میزارم

6. 2 کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اسپویلر شدید بد جور

خب من اینو دارم با EMS بالا توضیح میدم.
    تغیرات از اونجایی شروع میشه که قبل از اینکه میخوای بری توی اون چیزه که میفرستت بالا یه دفعه نشون میده در حال دوییدن یه تانکیو ریپر میزنه و تانکه میره هوا ویدفعه میخوره جلویه شپرد و اونجا شپرد کاور میگیره و به پشتش نگاه میکنه که دو تا یارش دارن به سمتش میدوین دوباره یه تانکیو ریپر میزنه و این دفعه در حالی که توی هوا داره میچرخه میخواد بیافته روی دو تا یارش اونوقت اون دو تا جا خالی میدن ولی صدمه میبینن شپرد خودشو میرسونه اونجا و به نورماندی میگه که بیاد و دو تا یارش رو برداره نورماندی هم میاد و دو تا یارش سوارش میشن حالا من نمیدونم ولی یکی از اون دوتا یارم اشلی بود که شپرد بهش میگه برو ولی اشلی یه چرتوپرتایی میگه ولی تو راضیش میکنی که بره اونوقت هم که نشون میده شپرد میدویه به شمت پرتوی نور ولی ریپر یکم اونطفطرش رو یه لیزر میزنه که باعث صدمه دیدن شپرد میشه و دوباره هم مثه قبلی یواش یواش میره توی اون چیزه که میفرستتش بالا اونجا هم دوباره مثه قبلا با اندرسون حرف میزنه و بعد میره اوجا پیشه الیوسیو من و دوباره حرف میزنه دوباره مثه قبلا یه دفعه یه تکه ای از اونجا میبرش به بالا پیشه کاتلیست اونجا یه کم میتونی بیشتر حرف بزنی با کاتلیست و سوال بپرسی ازش اونجا تو حرف زدن دو تا انتخاب داری یه کی اینکه به کاتلیست بگی نمیخوام از کریسبل استفاده کنم در اینصورت نشون میده جنگ تمام شده و Liara یه دستگاهی ساخته بود که نسل بعدی رو از حملی ریپرها با خبر کنه و دومین انتخاب هم اینه که به کاتلیست گوش کنی و بری یکی از اون 3 تا انتخاب رو انتخاب کنی!!!

سمت راست : یه حباب قرمزی از کریسبل داره یواش یواش پف میکنه و نشون میده توی نورماندی در حالی که دو نفر پیشه جوکرن و جوکر نمیخواد بره ادمیرال هکت به تمام کشتی ها میگه کریسبل داره پف میکنه و بزنین از اینجا برین یه بار دیگه دوباره میگه : من تکرار میکنم گورتونو از اینجا گم کنید و یه نفر از اون دونفر که پیشه جوکرن میگه جوکر ما باید بریم و جوکر میگه لعنتی و از اونجا با تمام کشتی ها فرار میکنن و اونوقت زمینو نشون میده که همه دارن میجنگن و حباب به اونجا میرسه و هر چی ریپر هست میوفتن رو زمین یه تیکه اینجا DLC اضافه میکنه که یه سرباز به یه سریازه دیگه داره کمک میکنه و یه چند تا هاسک دارن بهشون حمله میکنن و سربازا بدون اینکه نگران هاسکا باشن که دارن به سمتشون میان دارن به عقب هاسکا نگاه میکنن که همون حبابه یا طوفانه بهشون میرسه هاسکا میمیرن خب دوباره کریسبل نشون داده میشه که به طرفه مس ریلی شلیک میکنه (با رنگ قرمر ) و مسریلی اونو به مسریلیه بعدی پرتاب میکنه و دوتاحلقه ی داخلش شکسته میشن و دوباره یه حباب از همون مس رلی در میاد بعدش نشون میدی تمام مس ریلی ها ازشون حباب در میاد بعد دوباره نشون میده طوفانه به سیاره های نژاد های Krogen و Asari و ... رسیده و ریپرا مردن بعد نشون میده نورماندی در حال فرار هستش و جوکر بدون استرس داره به راهش میره ایندفعه توی DLC نشون میده که بال نورماندی صدمه نمیبینه و نورماندی رو روی یه سیاره نشون میده که از توی نورماندی Joker ودو نفر از یارات بیرون میان (بستگی داره با کدوماشون بیشتر رابطه داشته باشی ) خب اینجا خداییش شرمندم ادمیرال هکت همزمان با این چیزی که میگم یک کم زر میزنه یادم نیست چی میگفت نشون میده کشتی ها دارن از کنار مس ریلیه داغون شده میگذزن و دوباره نشون میده همه خوشحالن و به تعمیر سیاره هاشون مشغولن و نشون میده که زدن Citadel و چیزهای دیگه رو درست کردن بعدش اینجارو خوب یادمه ادمیراله هکت میگه این پیروزیو ما بدون خسارتی به دست نیاوردیم و عکسایه Thane , Mordin , Legion و یه کلاه رو نشون میده سپس نشون میده در حالی که تمام یارایه شپرد توی طبقه ی سوم نورماندی جلوی لیست مرده ها وایسادن و ناراحتن و اسم شپرد دست یه نفریی که بیشترین رابطرو باهاش داشتی و اونو میزنن اونجا ادمیرال هکت میگه ما یادمون نمیره که این پیروزیو به خاطر چه کسی به دست آوردیم بعدش نشون میده که نورماندی بلند میشه و از اون سیاره میزنه بیرون بعدش اگه الیوسیو منو متقاعد به این که توسط ریپرا کنترل میشه کرده باشی و خود کشی کنه یه جسدو تو یه خرابه نشون میده که یه دفعه تکون میخوره که من میگم به احتمال 99/99 درصد ماله شپرده .

ببخشید ابنو خودتون یه جوری با بالایی ادغام بدین چون یکم شبیه همینه من فقط یه کم از تغییراتشو میگم !!!

وسط : ایندفه نور قرمزه میشه سبز و همه ی ریپرا با Organic ها دوست میشن و ... که ایندفعه نشون میده هاسکا که دارن حمله میکنن بر میگردن و همه چشاشون سبز شده و مس ریلی ها ایندفه به جایه اینکه قرمز شلیک کنن سبز شلیک میکنن و حبابه یه همون سیاره ها رسید و دوباره اونا چشاشون سبز شده و ریپرا هم چشاشون سبز شده و... ایندفعه از نورماندی Joker , EDI , و یه نفر که بیشترین رابطرو باش داشته باشی از نورماندی میان پایین و ایدیو و جوکر همدیگرئ بغل میکنن (ببخشید) و ... که ایندفه به جایه ادمیرال هکت edi حرف میزنه و همون چیزا ......... که ایندفعه ریپرا هم کمک Organic ها میکنن در تعمیر سیاره هاشون و همون صحنه ی یارا که جلویه لیست مرده ها وایسادن و وقتی اسم شپردو به تخته میزنه یکی از یارات دوباره EDI رو تو بغل میگیره (دوباره ببخشید) و .................................................. .................................................. .................................................. ..............

سمت چپ : ایندفه نور سبز میشه آبی و همه ی ریپرا به کنترل شپرد میشن و ... که ایندفعه نشون میده هاسکا که دارن حمله میکنن بر میگردن با ریپرها و مس ریلی ها ایندفه به جایه اینکه سبز شلیک کنن آبی شلیک میکنن و حبابه یه همون سیاره ها رسید و همه ی ریپرا بر میگردن و... ایندفعه از نورماندی Joker و دو نفر که بیشترین رابطرو باهاشون داشته باشی از نورماندی میان پایین و به منظره نگاه میکنن و ... که ایندفه به جایه edi شپرد حرف میزنه و همون چیزا ......... که ایندفعه ریپرا هم در حال تعمیر مس ریلی ها هستن و در تعمیر سیاره های Organic ها بهشون کمک میکنن و همون صحنه ی یارا که جلویه لیست مرده ها وایسادن و وقتی اسم شپردو یه نفر به تخته میزنه شپرد میگه من اونایی رو که یه زمان من یه مردی دیگه بودم و منو دست داشتن فراموش نمیکنم و ...

خب یه چند تا نکته یکی اینکه تو انتخاب های دوم و سومی شپرد به هیچ وجه زنده نمیمونه و یکی دیگه با توجه به Mass effect 2 و کارات توی Mass effect 3 صحنه ها و دیالوگ ها زیادو کم میشن یه عذرخواهی هم باید بکنم که کامل انتخاب های دوم و سومی رو نگفتم ولی اگه خوب فکر کنین میتونین با انتخاب اولی که کامل گفتم یه کم کامل ترش کنین البته یه نکته ی دیگه هم هست این که حرفای ادمیرال و EDI و شپرد به ترتیب تو انتخاب های 1 و 2 و 3 یه کم فرق میکنه .
    اگه تو تایپمم مشکلی داشتم ببخشید.اینم بگم اینو خودم نوشتم و از جایی کپی نکردم

اینم لینکش به بلاگم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا دوباره یه سوالی داشتم میپرسم :کسی از دو تا DLC جدید با نام های Mass Effect :Earth و Mass Effect :leviathan چیزی میدونه اصلا یعنی چی هستن واسه بخش تکنفرن یا Multiplayer ؟؟؟
    Last edited by ashil1234; 16-07-2012 at 22:49. دليل: Typing problem

8. 5 کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا ما كه مولتي نميتونيم بزنيم چطوري EMS رو زياد كنيم؟ الان فكر كنم وسطاي بازي هستم خيلي هم تااينجا بازي خوب بوده (‌البته بار دوممه ) EMS من الان حدودا 1100 هست كه خيلي كمه !
    اين معموريت هاي فرعي رو كه من از اين و اون ميگيرم چطور تشخيص بدم كه نقشه كه كدوم در اولويت هستن؟‌
    يا با ترتيب ماموريت هاي بتونم يكم EMS بيشتري بگيرم!!؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

حالا دوباره یه سوالی داشتم میپرسم :کسی از دو تا DLC جدید با نام های Mass Effect :Earth و Mass Effect :leviathan چیزی میدونه اصلا یعنی چی هستن واسه بخش تکنفرن یا Multiplayer ؟؟؟

توضیحات منو کشته ...باحال و خودمونی
    این دوتا دی ال سی هر دوشون ماله مولتی ان....

11. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

توضیحات منو کشته ...باحال و خودمونی
    این دوتا دی ال سی هر دوشون ماله مولتی ان....
    ببخشید مجبور شدم واسه تصیح حرفم با یوزر پسرخالم بیام یه لحظه....نمیدوم چرا الان اخراجم کردن...نوشته به دلیل فحاشی..خدا میدونه جریان چیه!تو این انجمنتاحالا یه حرف زشتمازدهنم بیرون نیومده!
    خلاصه خواستم بگم اصلا حواسم به :leviathan نبود..اون دی ال سی earth که ماله مولتی هست ولی این یکی درواقه واسه همین بخش سینگل هستش...شرمنده
    Last edited by miljn69; 16-07-2012 at 16:32.

13. 4 کاربر از miljn69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقا ما كه مولتي نميتونيم بزنيم چطوري EMS رو زياد كنيم؟ الان فكر كنم وسطاي بازي هستم خيلي هم تااينجا بازي خوب بوده (‌البته بار دوممه ) EMS من الان حدودا 1100 هست كه خيلي كمه !
    اين معموريت هاي فرعي رو كه من از اين و اون ميگيرم چطور تشخيص بدم كه نقشه كه كدوم در اولويت هستن؟‌
    يا با ترتيب ماموريت هاي بتونم يكم EMS بيشتري بگيرم!!؟
    فکر کنم بتونی چند کار برای زیاد تر کردن بازی ها انجام بدی !!!

1) به اینجا برو که توی همین صفحه هم گذاشتمش که 4 صفحه هم هست کمکت میکنه که توی 2 تا از انتخاب های اصلی بهترین انتخاب رو کنی !!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2) اول اون مرحله های فرعی رو برو (اونایی که توی نقشه کهکشان چشمک میخورن ولی نوشته ای ندارن)

3) هر منظومه ای (به جز چند تا ) یه مقدار EMS توش میتونی بدست بیاری که باید اون منظومه رو به کلی اسکن کنی اگه کردی و نداشت که هیچ اگه کردی و یکی پیدا کردی اونجا هم تخلیه کردی بالا سمت راست درصد ریکاوری از اون منظومه رو بهت میده مثلا 25 درصد که یعنی 3 تا دیگه هم توی اون منظومه هست . حواست باشه که منظومه های هستن که دورشون خط سبز هست که یعنی اونطرفش هم 1 یا چند تا منظومه هست که اوناهم دوباره با سوختت میری توشون و EMS به دست میاری حواستم باشه به دست ریپرا موقع اسکن کردن نیوفتی بله!

4) توی Menu بازی یه گزینه هست به نام Journal که توی قسمت Mission summary مراحلی رو برای Citadel در نظر گرفته که باید اون کارا رو انجام بدی که یا بت پول میده یا EMS
    Last edited by ashil1234; 17-07-2012 at 20:46.

15. این کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا من كينكتم رو مدتي بود وصل نكرده بودم. الان وصل كردم به سيستم و بعد رفتم تو بازي ديدم يه سري تنظيمات واسه كار با كينكت تو بازي داره.
    چطوري ميشه فعالش كرد. چطوري ميشه كار كرد باهاش. كسي از طريق كينكت بازي كرده؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •