تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 639 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

من اخرش به جوابم نرسیدم... برای انتقال پول از حساب سیبا بانک ملی به دیگر بانکهای عضو شتاب به صورت اینترنتی و بدون کارمزد راهی وجود داره؟

داره خودمونی میشه TLSD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

استفاده از بانک برای استفاده از خدمات بانکی خوبه.

مثلاً همین کارتهای عابربانک، دسته چک، وام ها، و بطور کلی تمام پرداختها و برداشتها .

ولی حتما شما هم دور و برتون دیدید کسانی رو که مقدار قابل توجهی پول رو گذاشتن توی بانک و کار خاصی هم انجام نمیشه.

منظورم اینه که با مقدار خیلی کمتر از اون هم امورات روزمره ی زندگی که به استفاده از خدمات بانکی نیازمنده میگذره و نیازی نیست که اون همه پول یه گوشه افتاده یاشه.

می خوام بدونم چه دلیلی هست که آدم پولهاشو توی بانک میذاره ؟

هرکسی گردش مالی و مخارجش در ماه مشخصه ! مثلا خود من در ماه حدود فلان قدر خرج دارم و برای احتیاط دو یا سه برابر اونو توی حسابم نگه میدارم.

این مقدار هیچ وقت کم نمیشه چون ماه بعد جایگزین میشه. ولی آیا لازمه که باقی پولمو هم بهش اضافه کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

حالا این دستگاه رمز یاب مبلغش چقدره؟
    مبلغش حدود 54000تومان هستش ولی بانک ملی یه سامانه رعد ملی داره که ان شاالله به زودی راه می افته که این سامانه گوشی موبایلت تبدیل میشه به یک رمز یاب

4. این کاربر از mehdi735 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من اخرش به جوابم نرسیدم... برای انتقال پول از حساب سیبا بانک ملی به دیگر بانکهای عضو شتاب به صورت اینترنتی و بدون کارمزد راهی وجود داره؟
    بله چرا که نه
    برای مبالغ بالا باید از سامانه سبا استفاده کنی ولی مبالغ پائین رو می تونی از طریق انتقال به کارت دیگر استفاده کنی البته فک کنم انتقال به کارت یه کارمزد کوچولو داشته باشه

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

مثلاً همین کارتهای عابربانک، دسته چک، وام ها، و بطور کلی تمام پرداختها و برداشتها .

ولی حتما شما هم دور و برتون دیدید کسانی رو که مقدار قابل توجهی پول رو گذاشتن توی بانک و کار خاصی هم انجام نمیشه.

منظورم اینه که با مقدار خیلی کمتر از اون هم امورات روزمره ی زندگی که به استفاده از خدمات بانکی نیازمنده میگذره و نیازی نیست که اون همه پول یه گوشه افتاده یاشه.

هرکسی گردش مالی و مخارجش در ماه مشخصه ! مثلا خود من در ماه حدود فلان قدر خرج دارم و برای احتیاط دو یا سه برابر اونو توی حسابم نگه میدارم.

این مقدار هیچ وقت کم نمیشه چون ماه بعد جایگزین میشه. ولی آیا لازمه که باقی پولمو هم بهش اضافه کنم ؟

این موردی رو که گفتید خیلی ها رو شامل میشه
    میدونید با یه مبالغی مثل 5 تا 20 تومان کاری نمیشه کرد.یا باید سکه و دلار خرید یاباید بذاری توی بانک....خب خیلی ها اهل ریسک نیستند.با اینکه همه میدونیم که طلا همیشه گران میشه ولی همه نمیخرند.
    از طرفی داشتن مبلغی اضافی در حساب برای کسانی که دستگاه کارت خوان دارند خوبه...چون راحت تر میتونند دسته چک یا وام بگیرند(بانک دیگه بهونه ی موجودی حسابتون کمه نمیاره)

7. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام ! قصد خرید master card یا visa یا paypal رو دارم ! میشه راهنمایی کنید چطوری می تونم تهیه کنم !؟
    میشه راهنمایی کنید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

یعنی ماهی 15500 به هر یک میلیون میده ؟؟
    یک میلیون تومن روزشمار سودش میشه 16136 تومن

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

خب بانک ریسکش کمه و یا اصلا ریسکی نداره
    ولی وقتی یکی میتونه ریسک کنه پولش و میبره بازار به کار میندازه و البته با توجه به نوسانات بازار ممکنه سود کنه یا ضرر
    ولی شاید خیلی ها دوست ندارند این ریسک انجام بدن و دنبال منافع بی دردسرند
    Last edited by M A S 0 U D; 27-04-2013 at 15:50.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

از طریق ساتنا و پایا میشه که باید شماره شبای حساب مقصد رو داشته باشی

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

با سلام .

این سپرده های سرمایه گذاری کوتاه مدت ( روز شمار ها ) رو چه جوری محاسبه می کن . با توجه به این که مثلا توی روز های مختلف از حسابمون برداشت می کنیم . یعنی توی هر روز سود همون روز رو تناسب با پولی که توی حسابمون هست محاسبه می کنن ؟

یه سوال دیگه :

وقتی صحبت از سپرده های سرمایه گذاری بلند مدت میشه مثلا همون 4 ماهه . یعنی ما از زمان افتتحاح حساب به مدت 4 ماه نمیتونیم دست به پولمون بزنیم بعد از 4 ماه می تونیم هر زمانی که خواستیم برداشت کنیم ؟

و این که توی یک بانک می تنونیم چند تا حساب باز کنیم اون هم به نام خودمون ؟
    Last edited by skyzare; 27-04-2013 at 16:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •