ببخشید وسط بحث میاممحتوای جعبه پلمپ شده توسط کامتل باید چیا باشه ؟ بیشتر منظورم رو کابل hdml هست . این کابل باید باشه دیگه ؟
حالا برای اینکه بی ربط با بحث نباشه ، آرک دوربینش خوبه![]()
ببخشید وسط بحث میاممحتوای جعبه پلمپ شده توسط کامتل باید چیا باشه ؟ بیشتر منظورم رو کابل hdml هست . این کابل باید باشه دیگه ؟
حالا برای اینکه بی ربط با بحث نباشه ، آرک دوربینش خوبه![]()
داداا قبلاً هم بهت گفتما !
باید باشد تو جعبش .
اگه نجستی بگو بستونم برات بفرستمدروبینشم خوبس منم خوبم شما خوبی ؟
چرا واسه من آپدیتش نیومده ؟
میگه your phone already has the last software
واسه بعضی مناطق اومده. شما همون فایلی که لینک دادم رو دانلود کنین و با فلش تولز فلش کنین. از منم ota نبود![]()
ببخشید از کجا بفهمم برا محله ما هم آمده یا نه![]()
خوب خدارو شکر این فیرمویر جدید بدون مشکل از پارسی هم پشتیبانی میکنه :
---------- Post added 21-09-2011 at 12:02 AM ---------- Previous post was 20-09-2011 at 11:59 PM ----------
دوست گلم منم مثل خودت اصفهان هستمببخشید از کجا بفهمم برا محله ما هم آمده یا نهمنظورم اینه که ما over the air نمیگیریم . مجبوریم یا با seus یا با فلش کردن با flash tools بگیریم.
جانی میگن تو 2.3.4 یو اس بی هم راه افتاده ! یه تست بزن ! البته میگن مس استوریج نداره
اسکرین شات هم که میتونی بگیری باش!!!
راجع به رام سیانوژن پرسیدیکلاً بی فایدس !
من بوت لودر کرک کردم ! کرنل رو عوض کردم کرنل دوووم ریختم ! رووت هم کردم ! الان مثه باقلوا فلش رو وصل میکنم باهاش عشق بازی میکنم!!
سرعتی هم حرف نداره (البته از لانچر پرو استفاده میکنم)
با v..p..n میشه آپدیت کرد ؟ ماله کجا باشه آپدیت میکنه ؟
Gesture input
اضافه شده ؟
یا swiping the word
فکر کنم بهش میگن !
Last edited by cool20063; 21-09-2011 at 00:10.
سه شنبه شیراز:
فول پک:515
من این گوشی رو خریدم ولی تا حالا با آنروید کار نکردم لطفا" طریقه ی نصب بازی و برنامه و لینک دانلود چند تا نرم افزار و بازی و ویجت بدرد بخور رو بزارید
از کجا بفهمم گوشی روت شده و ورژن 2.3.4 رو چجوری نصب کنم؟
یه سوال دیگه چجوری میتونم یو اس بی شارژ گوشی رو خاموش کنم؟
Last edited by pouria2x2; 21-09-2011 at 02:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)