تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 284 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گردن زدنش سخته چون خواب مو هاي گردن مثل بقيه صورت يك دست نيست ! در يك قسمت موها رو از چپ به راست بايد بزني در يك قسمت از راست به چپ يا از بالا به پايين يا بالعكس ! موقع اصلاح، انگشتت رو روي پوست اون قسمت از گردنت كه موهاش زده نميشه بكش و جهت خوابش رو پيدا كن و خلاف جهتش ماشينو بكش...
    بعد از يه مدت عادت ميكني و چشم بسته تشخيص ميدي كجا بايد به چه جهتي ماشينو بكشي !
    يك نكته خيلي مهم ديگه ! اون جاهايي كه ماشين سخت رفت و آمد ميكنه و سر پيچه يا چاله چوله داره، بايد پوست اون قسمت رو با دستت بكشي كنار تا بتوني اون قسمت رو راحت اصلاح كني... پوست صورت خيلي انعطاف داره، از اين انعطاف نهايت استفاده رو بكن !

2. 2 کاربر از Alfredo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کف ریش تو اصلاح تاثیر داره؟؟ شما که ریش تراش فویلی دارین فرقی میکنه با کف ریش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    تا سقف 500 هزار تومان چه ریش تراشی رو معرفی می کنید
    خودم نظرم روی پاناسونیک مذل ES ST25
    برای ریش ضخیم و پرپشت میخوام..
    ممنون میشم راهنماییم کنید....
    سلام دوست من.
    من قبلا یک دستگاه کروزر3 داشتم و ازش استفاده چند منظوره می کردم. (بودجمون تنگ بود دیگه) ولی برای اصلاح صورت، داغون میشدم. هم بسیار طول می کشید اصلاح و هم اذیت می کرد. (حتی با توری نو). به طوری که کلا بی خیال اصلاح با ماشین می شدم و هر 3 روز یکبار از فیوژن استفاده می کردم. ریشم هم ضخیم و پر پشته!!
    با بررسی هایی که کردم و اطلاعات همین فروم تصمیم گرفتم یک دستگاه st25 بخرم. البته بین lt50 و st 25 مردد بودم و در نهایت st25 رو به خاطر سنسور ضخامت ریش و شستشوی آسونتر انتخاب کردم. lt50 این دو مورد رو نداره ولی سرش متحرکه. هر دو دستگاه هم ساخت ژاپن هستند.
    خلاصه توی عید دستگاه رو به قیمت 425 از فردوسی تهران خریدم. اولین اصلاح رو باهاش با ژل اصلاح نیوا کردم. در یک کلمه می تونم بگم شگفت زده شدم. راحت، سریع، تمیز و عالی!!!! توی عید به خاطر دید و بازدیدها هر روز و در بعضی موارد روزی 2 بار اصلاح می کردم. الان که دیگه دید و بازدید نداریم هر 2 روز یکبار و بدون ژل و فوم اصلاح می کنم. واقعا راضیم ازش.
    تنها موردی که باید بهش ااشاره کنم اینه که هر اصلاح من حدود 10 دقیقه طول می کشه و طی 2 دقیقه آخر تیغه ها کمی داغ می شن که باهاش کنار میام.
    هر دفعه بعد از اصلاح می شورمش و روغن کاری می کنم. خط زنش هم فوق العادست. بسیار تیزه!

جمع بندی هم اینکه از خریدم بسیار راضی هستم. و واقعا در شگفتم که اگه این دستگاه که توی رنج میانه شیورهای پاناسونیک هست به این خوبیه، پس دستگاههای رده بالاش چی می تونه باشه!

یه نکته هم اینکه توی خیابان فردوسی تمام دستگاه های پاناسونیک رو می تونی حدود 50 تومن ارزونتر از قیمت خود سایت آژند تهیه کنی.
    یک دستگاه تریمر gb40 هم به قیمت 200 تومن خریدم که از اون هم بسیار راضیم.

سلام
    خدا قوت
    کارشناسان عزیز بنده قصد خرید ریش تراشی دارم که مثله تیغ صاف بزنه و باهاش بشه ته ریشم گذاشت
    تا 400 450 میتونم بابتش پول بدم به نظرتون چی بگیرم؟
    پیشاپیش از راهماییتون کمال تشکر دارم
    با ریش تراش ها نمیشه ته ریش گذاشت. من از دستگاه st25 برای اصلاح سه تیغه و از gb40 برای ته ریش و بدن استفاده می کنم.
    Last edited by ata1363; 17-04-2014 at 14:12.

5. 3 کاربر از ata1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفاً من رو راهنمایی بفرمایید. من یه ماشین ریش تراش میخوام که بتونه ریش رو مثل تیغ از ته بزنه. همچنین بشه باهاش ته ریش هم گذاشت. بودجه هم تا 500 تومن است.
    بین فیلیپس و رمینگتون و پاناسونیک، کدوم مارک و مدل رو پیشنهاد میکنید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ببخشید الان بین تیغ های فیوژن و ریش تراش های که مانند تیغ میزنند چه تفاوتیه ؟

به نظرتون 700-800 هزینه برای ریش تراشی که مانند تیغ بزنه بصرفه هست وقتی که فیوژن هست ؟

در آغاز فعالیت a Truth Seeking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق

پيش فرض

سلام دوستان

بنده چند سال قبل Panasonic ES4036S Shaver رو خریدم ولی بدلیل عدم داشتن کارایی مناسب و رضایت بخش اصلاح این دستگاه برای بنده، مخصوصا اصلاح موهای زیر چانه و گردن، با گذشت چند سالی که از خرید اون گذشت فقط 2 یا 3 بار بیشتر ازش استفاده نکردم و در نهایت هم با قیمتی بسیار پایین به یکی از دوستان واگذار شد.

مشکل بنده هم این بود که چون متاسفانه موهای صورتم زبر هست و مخصوصا در قسمت گردن در چند جهت رویش پیدا می کنه و بعد از کمی بلند شدن تو پوست گردن فرو می ریزه و باعث التهاب و جوش می شه، این دستگاه با وجود همه مزایایی که داشت برای بنده کارایی خوبی نداشت.

طبق مشورتی که با چند تن از دوستان و آرایشگرم داشتم پیشنهاد کردن که یک ماشین اصلاح با سر ساده مثل موزر تهیه کنم، ولی متاسفانه هرچی گشتم چیز مناسب و قابل اطمینانی پیدا نکردم، به همین دلیل از دوستان صاحب نظر درخواست راهنمایی دارم.

حدود هزینه هم 150 یا کمی بیشتر از اونه.

متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

من 18 سال پیش فلییپس 555 از کیش گرفتم عجب اعجوبه ایه!
    10 سال اول تمیز و روغن کاریش میکردم ولی 8 سال دست نخورده فقط خالیش میکنم هیچ مشکلیم نداره
    بلاد کفر چه خدماتی که نمیکنه!

10. این کاربر از پیروز99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای اولین بار میخوام یه ماشین ریش تراش بخرم.
    شاید خنده دار به نظر بیاد، ولی لطفاً راهنمایی کنید که چه فرقی بین ماشین های ریش تراش و بادی گروم (یا همون body shaver) هست؟ آیا با ماشین ریش تراش نمیشه موی بدن رو اصلاح کرد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان
    بین Panasonic ES-ST25 و Panasonic ES-LT20 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ و چرا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط جناب مهندس;
    در مورد ریش تراش st25 سوال داشتم.
    چون برای اولین باره که میخوام ریش تراش بخرم، سوالاتم مبتدی (و شاید خنده دار) باشه.

1- فرمودید st25 رو برای سه تیغ استفاده می کنید. یعنی این دستگاه نمیتونه مثل ته، ریش رو از ته بزنه؟

2- آیا نمیشه از همین دستگاه (st25) برای بدن هم استفاده کرد؟ اصلاً نمیشه یا عمر دستگاه کاهش پیدا میکنه؟ مشکلش چیه؟

3- اگر st25 میتونه مثل تیغ، ریش رو از ته بزنه؛ آیا حتماً باید با ژل و فوم و... استفاده کنیم تا از ته بزنه؟ بدون ژل، از ته نمیزنه؟

4- در مورد gb40 ؛ آیا شما از کارش راضی هستید؟ هر دو دستگاه کاملاً ضد آب هستن؟ نیاز به روغن کاری ندارن؟

ببخشید که سوالاتم زیاد شد.

سلام دوست من
    شب و روزت بخیر. برای همه چیز همیشه یه اولین باری وجود داره. اصلا نگران نباش. جواب سوالات رو به ترتیب میدم ولی این نکته رو فراموش نکن که هر دستگاه ریش تراشی ممکنه به هر نوع ریشی سازگار نباشه. خود من برای اولین بار یه دستگاه نورلکو ( norelco مارک قدیمی فیلیپس) داشتم. از این سه تیغه ها! محال ممکن بود باهاش اصلاح کنم و صورتم خون نیاد. واسه همین بی خیالش شدم و مدتهای مدیدی با تیغ اصلاح می کردم. بعد از چند سال یه دستگاه کروزر 3 براون گرفتم و متوجه شدم که این دستگاه با توری برای صورتم مناسب تره. ولی به هر حال اصلاح ایده آل رو باهاش نداشتم و بیشتر از مو زنش برای بدن استفاده می کردم. به نظرم هیچ راهی هم جز امتحان کردن واسه اینکه به فهمی چه نوع تیغه ای برای صورتت مناسبه وجود نداره.
    نکته دوم هم اینکه حتی توی دفترچه خود دستگاه هم نوشته که حدود 3 هفته طول می کشه تا صورت آدم با روش اصلاح جدید عادت کنه. این یعنی ممکنه تو هفته های اول اصلاح راحتی نداشته باشی. من با علم به این موضوع و اینکه برای اصلاح با تیغ حداقل 3 روز از اصلاحم می گذشت و دوباره اصلاح می کردم، برای اصلاح هر روز یا یک روز درمیون ریش تراش رو انتخاب کردم.

و اما جواب سوالات:
    1- اصولا دستگاههای ریش تراش ذاتا قابلیت ته ریش گذاشتن رو ندارن. مگر اینه دستگاهی مثل کروزر 3 اسنتخاب کنی که هم موزن داره و هم توری. به علاوه چند تا شانه هم برای اضافه کردن فاصله تیغ های دستگاه با صورت داره که میشه باهاش ته ریش گذاشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این لینکو بررسی کن. از منابع دیگه هم می تونی ببینی. مثلا تو یوتیوب.

2- موزن روی دستگاه ST25 برای تنظیم خط ریش یا ریش پرفسوری طراحی شده. نه اینکه نشه باهاش بدن رو زد. ولی کارایی چندانی نداره. اگر هم بخوای باهاش بدن رو کاملا شیو کنی چون مشکله زمان زیاد رو خواهی داشت، حتما تیغه دستگاه داغ میشه و اذیتت خواهد کرد. به هرحال من اصلاح بدن با st25 رو تجربه نکردم. چون موهای بدن رو هیچ وقت به صورت کامل شیو نمی کنم. در حد نیم سانت! دستگاه gb40 بدون شونه موها رو در حد نیم میلیمتر میزنه!

3- تو دفترچه برای اصلاح راحت تر استفاده از فوم رو پیشنهاد کرده. فقط برای اصلاح راحت تر مثلا توی اون 3 هفته اول. ولی دستگاه کاملا چه با فوم چه بدون فوم به صورت کامل اصلاح میکنه و بعد از اصلاح هیچ گونه زبری روی صورتت احساس نمی کنی. البته قلق اصلاح صورتت رو باید یاد بگیری و جهت خواب ریش ها رو توی مناطق مختلف صورت دستت بیاد. چون ریش تراش رو باید خلاف جهت رویش مو و با فشار مناسب روی صورتت حرکت بدی. اون تیغه وسطیه دستگاه هم موهای خابیده رو بلند می کنه و کوتاه می کنه که هیچ مویی از قلم نیفته! من صورتم رو وقتی با تیغ اصلاح میکردم به صورت برعکس جهت رویش ریش تیغ می زدم. (6 تیغ) الان هم با این دستگاه بعد از اصلاح دقیقا همون حس رو دارم. ولی این نکته رو هم باید بگم که به نظرم سرعت رشد ریشم وقتی با ماشین اصلاح می کتم کمی بیشتر شده به طوری که اگر صبح اصلاح کنم، شب روی صورتم کمی احساس زبری می کنم. شاید هم به این خاطر باشه که تیغ ریش رو کمی پایینتر از سطح پوست اصلاح میکنه. (این موضوع با تبلیغاتی که برای فیلیپس می کنن متفاوته. و برای فیلیپس این فقط جنبه تبلیغاتی داره)

4- از دستگاه gb40 هم کاملا راضیم. تیغ های بسیار تیزی داره! ولی شارژ شدنش خیلی طول میکشه، st25 توی تقریبا یک ساعت شارژ میشه و gb40 تقریبا 8 ساعت!!!! من می خواستم اول gb37 رو بخرم. به خاطر ظاهرش. ولی وقتی برای خرید رفتم موجود نداشت و gb40 رو خریدم. فقط طراحی و نوع پایه شارژرشون متفاوته. از نظر عملکرد فرق خاصی ندارن. هر سه دستگاه کاملا ضد آب هستن و قابل شست و شو. توی جعبه st25 و gb40 هم روغن مخصوص و فرچه مخصوص هم برای تمیز کاری موجوده. هر دو دستگاه (و دستگاه های قبلی هم که داشتم باید روغن کاری بشن) البته اینو بگم که چون من موهای بدم رو کوتاه می کنم و از ته نمی زنم در حالت خشک تجربه بهتری داشتم. چون بایه فوت موهای اضافه از دستگاه جدا می شن ولی اگه خیس باشه به دستگاه می چسبن.

اینم بگم که سری 5 براون بدون دستگاه شستشو تقریبا هم قیمت همین دستگاه st25 ه. من پاناسونیک رو بخاطر قدرت موتور بیشتر (چون ریش تقریبا ضخیمی دارم)، ژاپنی بودن، و اینک تجربه فیلیپس و براون رو داشتم و می خواستم پاناسونیک رو هم امتحان کنم، انتخاب کردم. مغازه دارها هم پاناسونیک رو از سری های هم قیمت براون بهتر می دونستن. ولی چون من تصمیمم خریدن مارک پاناسونیک بود، زیاد توی مشخصات براون دقیق نشدم. اگه خواستی بخری خودت هم یه بررسی بکن.

امیدوارم که جوابات رو به صورت کامل داده باشم.
    اگر سوال دیگه ای بود و در حد معلومات من بود با کمال میل در خدمتم.

14. 3 کاربر از ata1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •