لانوت که میگی پرفیومش ماندگاریش حدودا چند ساعته؟ توالتش چند ساعت میمونه به نظرت.چون من میخوام بخرم.دودلم بین این و wood راکی مینتین
لانوت که میگی پرفیومش ماندگاریش حدودا چند ساعته؟ توالتش چند ساعت میمونه به نظرت.چون من میخوام بخرم.دودلم بین این و wood راکی مینتین
سلام
دوستان اگر لطف کنید گرم ترین ادکلن و اسپریی که استفاده کردید رو نام ببرید . اون چیزایی که وقتی ادم میزنه احساس گر گرفتی بهش دست میده ...
گرم ترین یا بهتره بگم داغترین(!) عطر از تولیدهای تازه اینه:
به رنگ گدازه آتشفشان طراحی شده!
[FONT='times new roman', times, serif][/FONT]
[FONT='times new roman', times, serif]1200°C by L`Bel[/FONT]
Last edited by sagedmo; 17-10-2011 at 10:44.
پرفیومش حدود 6 ساعت. تویلتشو نمی دونم تست نکردم. ولی حتما کمتر از پرفیوم هست دیگه.
این ادکلن هنوز به بازار نیومده . البته بیشتر منظور من تجربه ای بود که دارید .خیلی به این جوابها نیاز دارم ... یه ادکلنی میخوام که توی سرمای زمستون بزنم به خودم و حس سرما از بین بره .
مثلا کاپتان بلک خیلی ادکلن گرمیه ...
حالا منتظر پیشنهاد دوستان هستم . اسپری هم باشه مشکل نداره چون فقط نیاز دارم 2-3 بار ازش استفاده کنم .
ممنون
اوه اوه... به خیر بگذره والا ما که یه سرچ تو گوگل زدیم سوختیم ولی یک 0 از جلو اسمش هم برداشته بشه
بازم می سوزونه خیلی اغراق داره دیگه
-------------------------------------------------------------------------
من چند ماه پیش دیور ابسولوت فارنهایت رو هم تست زدم سوختماونم شیشه ش به همین سبک و سیاق
طراحی شده؛ اولش سرما و تلخی بدجوری می زنه بالا ولی وقتی رسیدم خونه از گرماش داشتم می سوختم
همون جا یادمه شستمش. کلا گرما و سرما مخلوط داره و هم سرماش و هم گرماش منو سوزوند کلا فک کنم
برای طرفدارای سوزیدن مناسبه ولی هر چی باشه یکی از شاهکارای دیوره و خاطر خواه هم زیاد داره
اما حقیقتا بیشتر به درد کسایی می خوره که ادوکلن بازن و می خوان با بوی عطر و ادوکلناشون با هم کل کل کنن
و مچ همو بخوابونن
به کاره ما که نیومد... به نظرم زیادی پیچیده هست اما قابل احترامه
حدس می زنم آکوا فارنهایت از این بهتر شده باشه
افتر شیو چی گرفتی بالاخره؟
این ادکلن اسمش چیه و قیمتش چنده؟
![]()
بهترین عطر چای جهان
Tea for Two هستش...قیمت 100 میل حدود 150 تومن اینجا هم گیر نمیاری ولی دوبی هست..
شنیدم عطر گوچی پورهوم 2 هم بوی چایی میده...
من دیشب فارنهایت دیور رو تست کردم خیلی بوی خوبی داشت ودلچسب از این بوهایی بود که وقتی کسی زده باشه حتما دیگران برمیگردن و یه نگاهی میندازن
هی وود هم سیلورش رو تست کردم بقول دوست خوبمون سایبر(cyber) بوی تندی داره و زیاد جالب نیست
از دیشب رفتم تو فکر دیور ..... یه سرچی کردم این فارنهایتش چند مدل داره و تفاوتش توی درب شیشه هاشه حالا نمیدونم کدوم اصلیه اینی که من تست کردم شبیه مدل آکوا بود (البته شیشه ) ولی بوی خیلی خوبی داره
اگه کسی میخواد تا 110 خرید کنه بنظر من خیلی عالیه بوشم خنک و تلخه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)