لطفا مراعات احوال اين رفيق گلمون رو بكنيد..... (هم بخودم ميگم هم شما دوستان گل ...)نوشته شده توسط Moh3en_DDD
![]()
لطفا مراعات احوال اين رفيق گلمون رو بكنيد..... (هم بخودم ميگم هم شما دوستان گل ...)نوشته شده توسط Moh3en_DDD
![]()
چرا متن سوال من هميشه همينه؟
نظرات در باره اينچيه؟
خب حتما اينطوري بيشتر حال ميكني ...نوشته شده توسط Elfin-D
اون مسئوليت رو توي 4 تا فروم ديگه دارم ...![]()
سلام...
خوبی نوید جون
این دفعه پول آب زیاد میاد مواظب خودت باش
سلام عزيز .. خوبي؟ ... حتما ...![]()
یادته گفتم تاپیک به 200 صفحه میرسه
.....
خوب یه چندتا سوال...
الان کجایی تو خونمون![]()
دوست داشتی همین لحظه کجا باشی همينجا![]()
چپ دستی یا راست دست... راست دست![]()
با چپ تایپ میکنی یا راست یا هر دو دستهردو دست
تا حالا بدون mouse هم بودی...چه مدت... نه اصلا - دق ميكنم
چند بار صندلی کامپیوترت رو شکوندیصفر بار
![]()
فعلا
قربانت
Last edited by WooKMaN; 26-08-2006 at 17:38.
سلام مومن خدا ...الان در حال حاضر بيشتر در مورد بنده چي نگرانت ميكنه ودر مورد خودت...ديشب خوابي ديدي كه بتوني بگي...تا حالا برق گرفتدد...با اين كلمات جومله بساز...سه پچ...رسولی(یارو بچهه)...گیر...بختک سیاه...lovergod14amorousand
نوشته شده توسط Master
سلام حسين جان من همه جوره مخلص بچه هاي گل پي سي هستم ( رامبد .. مونيكا خانم ... حسين .... ساويس و غيره كه با معرفتن و در برخوردي كه باهاشون داشتم با محبتشون من رو شرمنده كردند ) .![]()
![]()
![]()
حسين جان من افتخار ميكنم كه شما به من اينقدر محبت داريد و دوست دارم كه هرجا و هرجور كه شده اين محبتها رو جبران كنم از لطف شما و رامبد عزيز هم خيلي ممنونم...
موفق باشي.... دوست دارم
![]()
سلام رامبد عزيزم و الفين گل و گلاب .....نوشته شده توسط WooKMaN
اولا كار الفين جان بسيار جالبه.... خيلي لذت بردم
....
دوما : اين رامبد عزيز ما در جايي كه همه دوستش دارن مثل پي سي دوست داره كه هم سطح همه كاربرها پيش بره و به خاطر همينه كه خيليها دوستش دارند.... اون 4 تا فروم هم كه مديره بايد همينطور باشه چون همه جا پي سي نميشه
......
1- رامبد جان من نميدونم يا شايد هم نميفهمم كجاي پست حسين تو رو ناراحت كرد؟![]()
متشكرم![]()
![]()
![]()
![]()
..... عزيز مني
![]()
....
سلام مومن خدا ...الان در حال حاضر بيشتر در مورد بنده چي نگرانت ميكنه ودر مورد خودت هيچي دشمن (كم هم نيستن ...)...ديشب خوابي ديدي كه بتوني بگي نه والا خواب نديدم ديشب...تا حالا برق گرفتدد تا دلت بخواد...با اين كلمات جومله بساز...سه پچ...رسولی(یارو بچهه)...گیر...بختک سیاه...lovergod14amorousand
احتمالا: رسولي مثل بختك سياه افتاده جون lovergod14amorousand و گير سه پيچ داده ...![]()
Last edited by WooKMaN; 26-08-2006 at 19:19.
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
يه توهين كوچولو بود ... انشاالله حل ميشه ...![]()
ممنون عزيز ...
زدي تو خال هميشه جومله سازيت اينقد خوبه...كارت درسته به مولا...خب يه سوال مشتي...اگه بخواي يه نصيحت به داداش كوچيكت كه بنده باشم بكني چي وگويي...
![]()
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
البته من كوچيكتر از اين حرفام.... اما دست از سر كچل رسول بردار
... (شوخي)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)