انقدر اکاذیب نشر نکنید
چرا با دروغ گفتن و بازی با کلمات سعی داری کاربرهایی که اطلاعات کمی دارن گمراه کنی
سید گرامی ، شما گفتی رم ، ولی فکر میکنم منظورت مموری استوریج بود
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
انقدر اکاذیب نشر نکنید
چرا با دروغ گفتن و بازی با کلمات سعی داری کاربرهایی که اطلاعات کمی دارن گمراه کنی
سید گرامی ، شما گفتی رم ، ولی فکر میکنم منظورت مموری استوریج بود
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
سلام یه سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید
بعضی از فایلهای موزیک رو که به گوشی بلوتوث میکنم اگه تگ عکس نداشته باشه اولین عکس موجود در پوشه بلوتوث رو بعنوان تگ عکس فایل موزیک انتخاب میکنه و حتی با پاک کردن عکس از پوشه بلوتوث هم پاک نمیشه با گوشی سامسونگ و هوآوی امتحان کردم همنیجوری بود
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام دوستان
بهترین راه برای انتقال فایل ها از کامپیوتر به گوشی و بالعکس به صورت بی سیم و بدون استفاده از کابل usb چیه؟
با یه گوشی اندروید 4.2.2 و یک پی سی معمولی و یک خط adsl 512 و یک مودم وایرلس دار dlink 2750
این مورد مختص شما نیست و همه این مشکل رو دارند متاسفانه.
از برنامه های share it یا airdroid می تونید استفاده کنید.
[QUOTE=malkemid;8383317]این مورد مختص شما نیست و همه این مشکل رو دارند متاسفانه.
یعنی دلیلش معلوم نیست و راه حلی نداره؟
[QUOTE=rezarpr;8383422]دلیلش رو نمی دونم. برای خودم هم خیلی از آهنگهام اینطوری شدن. رو htc m8 خواهرم هم همینطور...کلا ظاهرا ربطی به برند و اینا نداره. شاید بصورت دستی یه عکس برای تگ استفاده کنید از تو پی سی درست بشه. برای من زیاد مهم نبود دنبال چاره ش نرفتم![]()
این برنامه ها و برنامه های مشابه رو امتحان کردم ولی متصل نمیشن!
مگه نباید اون آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که برنامه میده در مای کامپیوتر وارد کنیم تا وارد فایل های گوشی بشیم؟
ولی من که وارد می کنم این پیغام میاد:
![]()
فکر می کنم باید اجازه دسترسی رو در اینجا فعال کنید:
Setting>security> device administrator
سلام
دوستان درمورد ثبت نام لاین سوال دارم اینجا باید بپرسم یا جای دیگه؟؟؟؟
اونجا هم رفتم چیز خاصی نبود.
در مودم نباید تنظیمات خاصی اعمال کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)