تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 231 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

در آغاز فعالیت D_A_V_I_D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    0111

پيش فرض

چرا اينجا بحث بيشتر سر نوع سيستم عامله؟!

بابا مشكل اصلي اين سيمبين ساين نرم افزاراشه، من كه هنوز راهي واسه هك كردن يا حداقل ساين كردن برنامه ها پيدا نكردم.
    2 راه ديدم كه ريسك بود، با مستر ريست هم برنمي گشت به حالت اول.
    يه راه ديگه هم همين فريمور فلش شده رو كوك زدنه كه زياد ازش اطلاع ندارم، با اين كار زبان فارسي گوشي از بين ميره؟

يه مشكل ديگه تو بهترين نرم افزار اين سيستم عامله كه به نظرم X-plore هست، من ورژن كرك شده و ساين شده كه 1.51 باشه رو نصب كردم، كمتر از يك هفته ديگه جواب نداد.
    رو يه گوشي ديگه هم امتحان كردم همينطوري شد.
    جديدترين ورژنش فكر كنم 1.52 باشه، ساين نيست.

اساتيد محترم راهي نمي دونن كه يكي از جديد ترين ورژناي اين برنامهء مهم! رو بشه بطور نامحدود استفاده كرد؟ اگه هست جداگ مشتري هستم!
    ممـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــنون

داره خودمونی میشه Agharezayegol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    خوزستان.هندیجان

پيش فرض

ضمن تشکر از دوستانمون که به تفصیل سیمبین بل رو تشریح کردن خواستم بپرسم با توجه به اینکه فرمودید بل شبیه اندروید عمل خواهد کرد آیا تا حدودی به ساپورت نرم افزارهای اندروید هم ممکنه نزدیک بشه یا خیر.با تشکر

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

ضمن تشکر از دوستانمون که به تفصیل سیمبین بل رو تشریح کردن خواستم بپرسم با توجه به اینکه فرمودید بل شبیه اندروید عمل خواهد کرد آیا تا حدودی به ساپورت نرم افزارهای اندروید هم ممکنه نزدیک بشه یا خیر.با تشکر
    جایی به چنین چیزی اشاره نشده و بعید میدونک که این اتفاق بیفته.
    کلا نوکیا و سیمبین خیلی دیر به فکر افتادند و با این کارها نمیتونند بازار از دست رفته خود رو دوباره به دست بیارند.
    سیمبین یکی از قدیمیترین سیستمهای عامل با سهل انگاری یه جورایی از دست رفت . به نظرم خیلی طول میکشه که دوباره بتونه جایگاه خودش رو به دست بیاره تازه اون هم به شرطیه که کمپانی ای مثل نوکیا همکاریش رو با اون ادامه بده که اون هم احتمالش کمه و هر روز خبری میرسه مبنی بر اتمام همکاری این دو.

داره خودمونی میشه Agharezayegol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    خوزستان.هندیجان

پيش فرض

بچه هایی که آنا رو نصب کردن درسته که تو تنظیمات اینترنتش بصورت پیش فرض امکان وارد کردن vpnوجود داره؟
    با سپاس

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جایی به چنین چیزی اشاره نشده و بعید میدونک که این اتفاق بیفته.
    کلا نوکیا و سیمبین خیلی دیر به فکر افتادند و با این کارها نمیتونند بازار از دست رفته خود رو دوباره به دست بیارند.
    سیمبین یکی از قدیمیترین سیستمهای عامل با سهل انگاری یه جورایی از دست رفت . به نظرم خیلی طول میکشه که دوباره بتونه جایگاه خودش رو به دست بیاره تازه اون هم به شرطیه که کمپانی ای مثل نوکیا همکاریش رو با اون ادامه بده که اون هم احتمالش کمه و هر روز خبری میرسه مبنی بر اتمام همکاری این دو.
    سلام.
    دوست عزیز ببینید. الان چندین برنده از سیستم عامل اندروید استفاده میکنند... تعداد گوشی های اندرویدی رو با سیمبین مقایسه کنید... 100|% ساپورت بیشتری میشه. تا اینکه سیمبین بیشتر در انحصار نوکیا هست.
    مثل سیستم عامل بادا که در انحصار سامسونگ هست.و...
    بله نوکیا یکمی دیر کرد درسته دیگه اول نیست ولی سیمبین هنوز جز پرطرفدار ترین هست.
    فراموش نکنید بعد از IOS . ANDROID از لحاظ تعداد نرم افزار و بازی سیمبین هست.. البته در کنارش هم RIM هست.
    نوکیا هیچوقت سیمبین رو رها نمیکنه . بعد از ارائه سیمبین 3 برای حل مشکلات و باگ ها و همینطور اپدیت چند چیز اپدیت ANNA رو داد که واقعا خیلی خوب بود...
    و فقط موند اصلاح رابطه کاربری که اونو با Belle تا حدود 2 ماه ارائه میکنه..
    اگه اسکرین شات هاش و ویدیو هاشو دیده باشین و یا نسخه بتاشو روی n8 کسی نصب کرده باشه میبنید که
    واقعا مثل اندروید شده!!!!

اگه بعد از belle از نوکیا استقال بشه که حتما میشه از لحاظ ساپورت نرم افزاری هم بهتر میشه.
    ولی واقعا الان ساپورت سیمبین خیلی خوبه. من با اینکه 3تا گوشی اندرویدی داشتم الان سیمبین دارم.
    تا حالا کمبودی احساس نکردم.
    بهترین بازی های مثل asphalt6. angry birds.pes2011 ,. و... برای سیمبین هم هست .
    من که تا اینجا راضی بودم..

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

خب تو اين 200 صفحه خيلي بحثها شده.
    الان دوستان يه مقدار سوال و جواب كم آوردند.
    احتمالا با اومدن سيستم عامل بل دوباره تاپيك يه تحركي مي بينه به خودش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از وقتی که سیستم عامل ان8 خودم رو به آنا ارتقا دادم، هنگام باز کردن دفترچه تلفن، زبان کیبورد همون زبانی هست که برای تایپ گوشی انتخاب شده که اگه فارسی باشه باید مجدداً اون رو به انگلیسی تغییر بدم که کلی باعث کند شدن روند شماره گیری شده در حالی که در سیمبین^3 این مشکل وجود نداشت و زبان دفترچه تلفن همیشه انگلیسی بود. کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

از وقتی که سیستم عامل ان8 خودم رو به آنا ارتقا دادم، هنگام باز کردن دفترچه تلفن، زبان کیبورد همون زبانی هست که برای تایپ گوشی انتخاب شده که اگه فارسی باشه باید مجدداً اون رو به انگلیسی تغییر بدم که کلی باعث کند شدن روند شماره گیری شده در حالی که در سیمبین^3 این مشکل وجود نداشت و زبان دفترچه تلفن همیشه انگلیسی بود. کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟
    دوست عزيز برو به قسمت Setting بعد Phone و بعدش Touch input و قسمت Adaptive search رو بر روي ON بذار.
    موفق باشي.

9. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزيز برو به قسمت Setting بعد Phone و بعدش Touch input و قسمت Adaptive search رو بر روي ON بذار.
    موفق باشي.
    درست میگی. گیج بازی درآوردم. ممنون از راهنماییت.

داره خودمونی میشه GTB 599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

سلام دوستان...

-- واسه version:013.016 ه.ک اومده...

اصلن سیمبین^3 -- ه.ک میشه؟

چون میدونم تا چند وقت پیش که -- نمیشد.یعنی با یه n8 فقط میشد مثل mp3 player که آنتن میده کار کرد...
    Last edited by GTB 599; 16-09-2011 at 16:30. دليل: ه.ک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •