سلام دوستان من منجر بازي ميكنم موقي كه يه مسابقه تموم ميشه بعضي موقعها از بازي مياد كسي ميدونه چرا؟
سلام دوستان من منجر بازي ميكنم موقي كه يه مسابقه تموم ميشه بعضي موقعها از بازي مياد كسي ميدونه چرا؟
پچ رو گرفتم وقتي ميخوام نصب كنم اين ارورو ميده .
ويرايش : درست شد . مشكل به خاطر پچ Hybrid Gameplay بود .
Last edited by R O O T; 01-03-2011 at 19:58.
سلام كسي ميتونه از تنظيمات دسته برام عكس بذاره خودم نميدونم چجوريه . ممنون
دوست عزیز Patch 1.02 اصلا وجود نداره.
اون پچی هم که دوستمون گذاشتن آخرین پچ هست که مربوط میشه به سال گذشته !
سلام،
![]()
سلام آقا
یه سر به میل یاهو و هات میلت بزن
من با این نرم افزار مشکل دشارم
اضافه کردن فیس یا همون تغیر فیس بقیش کاری نداره
من چه فالیو باید ]import کنم !!! از کجا باید بیارم !!
خواش میکنم کمکم کنید
ممنون
بچه ها شماها بیشتر به بیلد آپ و رسوندن تدریجی توپ به منطقه دفاعی با بازی گروهی علاقه دارید یا اینکه بیشتر دوست دارید با کمترین ضرب به توپ و در حداقل زمان ممکن توپو به منطقه دفاعی حریف برسونید ؟
یک سوال دیگه , شما تا چند درصد به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقتون توی زمین بازی آشنا هستید و بر اساس پیش بینی حرکات بازیکنانتون توی زمین اقدام به پاس دادن به اونها میکنید . منظورم اینه که تا چه حد با حرکات رو به جلو , عقب و عرضی تک تک بازیکناتون بصورت مجزا آشنا هستید چه در زمانی که توپ لو میره و تیم در حالت دفاعی قرار میگیره و چه زمانیکه صاحب توپ هستید و قصد یک ضد حمله و یا مثلا بیلد آپ و بازی تدریجی رو به جلو رو دارید . اگه کسی شناختی نسبت به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقش و یا هر تیمی دیگه ای رو داره لطفا دقیقا نوع حرکت , موقعیت و همینطور منطقه دقیق اونو اینجا بنویسه .
یک نمونشو من بگم در زمانیکه من با ژاوی در منطقه میانی زمین صاحب توپ هستم و دارم رو به جلو حرکت میکنم مسی از کناره خط طولی با سرعت زیاد در حال نفوذ به منطقه دفاعیه حریف که با آگاهی از این حرکت خیلی وقتا با استارت مسی و قبل از اینکه توی منطقه آفساید قرار بگیره با یک سانتر تودر طولی بلند این بازیکنو در موقعیت مناسبی قرار میدم .
من یه مشکلی برام پیش اومده . تو منیج مود یکو نیم ستاره دارم . با اینکه همه بازیارو میبرم بازم بعضی وقتا ستاره ازم کم میکنه.چرا؟
اصلا سیستم این منیج مودش چجوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)