نظرتون کلا راجع به بازی چیه؟
گرافیک خوبی داره
کمبوهاش هم یه مریضی میندازه به جونت تا همش رو یاد بگیری
اگر اهل کلوپ رفتن بودی و اونجا دکمه های دسته رو خورد میکردی تا رفیقت رو ببریبعد یه فینشینگ باهال روش اجرا کنی تا همه توی کلوپ ساکت و کف بر بشن
بازی خوبیه
سلام
اساتید یکی بگه تو مود story این shau kahn رو چجوری میشه زد ...با raiden البته.... با این raiden هر چی میزنم چیزیش نمیشه...2 تا فن اون میزنه خونم تموم میشه
...خیلی خره این نره غول
....استراتژی خاصی داره؟؟
با Raiden که خیلی راحت تره. وقتی میخواد تیر بندازه یا فاصله زیاده و داره ادا درمیاره(!) براحتی میتونی بزنیش.
وقتی میخواد تیر بندازه من پایین بالا رو میزنم پشتش ظاهر میشه و دو تا چک و لگد حوالش می کنم...ولی خونش خیلی کم نمیشه...خیلی وقتها هم که بدل میزنه و تا پشتش ظاهر میشم آمادس که بزنتم...موندم خدا وکیل چیکارش کنم![]()
بازی قشنگه ولی خدا وکیلی هیچی اون کمبت 4 سگا نمیشه .
این 24 ضرب نداره؟
آره خونش خیلی کم نمیشه باید صبر کنی![]()
از همه باحالتر به نظر من Ultimate Mortal Kombat 3 بود. تمام رمزهاش هم بلد بودم با تمام کاراکترها، تماااام رمزها. استاد این بازی بودم. همه میومدن پیش من یاد میگرفتن. یادش بخیر...![]()
آقا خیلی حال داد کلا، بعدِ عمری بالاخره یه نسخه ی پی سی اومد، این نینجاهاش واقعا خفنن، اِرماک، نوب و راین آخرشن. اسکورپیون و اسموک که دیگه عشقناین کنشی هم کارش درسته... میشه بدون اینکه تکون بخوری طرف رو بزنی
دوستان با گورو و شائو کان نمیشه بازی کرد؟
شائو کان که راحته زدنش! اونم با رایدن، با تلپورت و آپرکات/کمبو راحت میترکه
کرم داره و اعتیاد آورههی میخوای بازی کنی حرکات جدید رو تجربه کنی
بعضی شخصیت هاش رو من دیگه خوردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)