و یه چیز دیگه:
کسی میدونه nightly که واسه سیانوژن میدن چیه؟
یه جور آپدیت هست در واقع؟ اگه آره چطوری میشه گرفتش؟
![]()
و یه چیز دیگه:
کسی میدونه nightly که واسه سیانوژن میدن چیه؟
یه جور آپدیت هست در واقع؟ اگه آره چطوری میشه گرفتش؟
![]()
تو ورژن nightly رو دانلود کردی والا منم نمیدونم این ورژنش چیه من همون ورژن معمولیش رو نصب کردم
نه من دان نکردم. توی عکس ببین نوشته شبکه Bouygues Telecom هست![]()
سلام دوستان من یه سوال داشتم
اگر گوشی رو به 2.2.2 آپدیت کنیم بعد ریست فکتوری کنیم آپدیتش نمیپره؟
و اینکه ریست فکتوری ضرری برای گوشی داره یا نه؟
نه ریست رام نمیپره و ضرری هم نداره
برای رفع مشکل MD5 mismatch گفته شده اسم فولدر رام روی کارت حافظه رو به یه اسم کوچک مثلا nand تغییر بدید.
بکاپ از رام با استفاده از clock work mod recovery قابل انجامه. راحت ترین نرم افزار برای این کار SndInitDefy هستش. ورژن جدیدش 1.9 که برای نصب کامل نیاز به اینترنت داره ولی ورژن 1.7 اینترنت نمی خواد. هنگام بوت گوشی وقتی چراغ بالای گوشی آبی رنگ میشه با گرفتن vol down وارد ریکاوری شده سپس custom recovery و بعد back up رو انتخاب کنید. این کار یک nandroid backup شامل تمام رامتون از قبیل app و SMS و ... روی SD CARD ایجاد میکنه. در هنگام نیاز از همین روش توی قسمت restore میشه رام رو برگردوند
از این nightly ها واسه سیانوژن یکیو جدیدا امتحان کردم که خیلی باهاش حال کردم. فارسی هم ساپورت میکنه و پایداره. benchmarkش هم از بقیه رامهایی که تا بحال استفاده کردم بیشتره. به امتحان کردنش می ارزه. فقط baseband switcher لازم داره.
:JBoogie3 LiquidArc Gingerbread[COLOR="Silver"]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hamid_pro; 15-07-2011 at 20:58.
دیفای سرعتش خیلی خوبه و نیازی به اورکلاک نداره .
تو رامهای جدید که سرعت خیلی عالیه .
اورکلاک رو فقط برای بازیهای خیلی سنگین بطور موقت انجام میدن که بازی لگ نزنه . و بعد اتمام بازی به حالت نرمال برمیگردن .
اگر مدت طولانی از سی پی یو با اورکلاک بالا استفاده نشه ضرری نداره .
آقایون چرا کسی منو روشن نمیکنه؟ یه وقتی بذارین این مشکل من رو یه بررسی کنین لطفا آخه بدجوری رو مخه
آخه این بقیه 800 مگابایت حافظه داخلی کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)