حیف شد
ولی 2تا بازیه آیندرو ببریم با 6امتیاز اختلاف اولیم![]()
حیف شد
ولی 2تا بازیه آیندرو ببریم با 6امتیاز اختلاف اولیم![]()
دیشب منچستر خوب بازی نکرد...به جز 2-3تا شوت رونی موقعیت خاصی ایجاد نکرد....نانی معلوم نبود چش شده بود دیشب...اصلا خوب بازی نکرد....رافائل بازیکن بسیار خوبیه ولی خصوصیت دفاعیش نسبت به حجومش کمتره...تو 3تا صحنه 3 - 4 نفر رو پشت سر هم دریبل داد و شوت زد ولی تو چارچوب نبود یه جورایی تکنیک دریبل زنی برزیلی ها رو به رخ کشید....واسه همین جلو کشیدنش bale خیلی از اون طرف اذیت کرد...با اومدن اندرسون کاملا اومد به دفاع و از نیمه زمین اونور تر نمیومد و نشون داد تو دفاع هم اگه بخواد خوبه ولی خیلی میاد جلو و دریبل میده...گاها کنار رونی منتظر پاس دیدمش
امار بازی رو کسی نداره![]()
![]()
من که بازی رو ندیدم اما این امار میگه تاتنهام از منچستر سر بود
تاتنهام![]()
امار این بازی بله.....همین رو میگه...اما امار اصلی میگه از سال 2001 تا الان یا بازنده بودید یا مساوی![]()
بالوتلی :رونی حتی بهترین مهاجم من یونایتد هم نیست
ماریو بالوتلی مهاجم سیه چرده تیم من سیتی در تازه ترین گفتگویش از وین رونی انتقاد کرد.
این مهاجم ایتالیایی که به خاطر مصدومیت زانو یک ماهی از میادین به دور خواهد بود با وجود اینکه یک ماهی به دربی حساس شهر منچستر مانده اشاره کرد امیدوار است برای این بازی آماده باشد . او درآخرین بازی برای تیمش مقابل آستون ویلا هت تریک کرد و معتقد است هواداران یونایتد خواهان حضور او بجای وین رونی درتیمشان هستند.او در پاسخ به این سوال که آیا تابحال مورد اهانت آنها قرار گرفته،گفت :آنها نه تنها به من اهانت نکردند بلکه در خیابان به من می گویند به یونایتد بیا . وین رونی بازیکن خوبی است اما بهترین مهاجم منچستر نیست .خط حمله ما حالا بهترین خط حمله جهان است و حتی از بارسا و رئال مادرید بهتر است ولی ما باید با هم هماهنگ شویم.رویای من شکست دادن یونایتد است و می دانم هواداران سیتی چقدر این برد را دوست دارند.
دیلی میل /18 ژانویه
این بالوتلی عجب سوژه ای شده واسه روزنامه های زرد انگلیسی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مردک.....هنوز 1فصل نمیشه که اومده تو لیگ برتر واسه ما ادم شده...
می بینم که ترنسفرهای جالبی شده
darren bent به استون ویلا
pienaar هم به تاتنهام. رایان بابل هم که از لیورپول رفت، گفتن می خوان سوارز رو بخرن که امیدوارم حقیقت نداشته باشه![]()
این بالوتلی عجب اعتماد به نفسی داره. گفته بود من با بعد از مسی با اختلاف خیلی کم 2مین بازیکن برتر جهانم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)